Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı?

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? konusu 481 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Senerd tarafından gönderildi. Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? Değerli Mesih inananları, kendisinde kutsal kitap pdf/word formatında var olan var mı? varsa lütfen bana gönderebilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim. esen kalınız necmi Kardeş info@mujde.nl Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? konusu 481 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Senerd tarafından gönderildi.

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-11, 03:05
Necmi Kardeş

Değerli Mesih inananları,

kendisinde kutsal kitap pdf/word formatında var olan var mı? varsa lütfen bana gönderebilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim.
esen kalınız
necmi Kardeş
info@mujde.nl

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı?

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-11, 05:54
admin1 Ken Block

Elimizde dosya olarak bulunan çevirileri ".rar" dosyası formatında yükledik. http://www.win-rar.com sitesinden download edilen Winrar programı ile bu dosyayı açabilirsiniz.

http://www.hristiyanforum.com/kutsalkitap.rar

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı?

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-12-11, 13:10
Senerd

verdiğin adrese mail olarak gönderdim pdf formatında

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kutsal Kitap word veya pdf formatında sahip olan var mı? konusuna benzer konular;

Hristiyanlar hakkında en olumsuz fikre sahip olan ülke Türkiye Pew Global adlı uluslararası araştırma şirketinin yaptığı istatiki anketlere göre ,dünya çapında Hristiyanlara karşı en olumsuz toplum Türkiye.. Aynı şekilde '' Size göre en vahşi din/inanç akımı hangisidir? '' sorusuna da %46lık en yüksek oranla ''Hristiyanlık'' cevabı ile listede ilk numara Türkiye.. Şaşırtan kısım ise Arap ülkeleri en çok Yahudiliği vahşi ve barbar olarak nitelendirirken,Hristiyanlar hakkında Arap/İslam dünyası laik Türkiye'ye oranla çok daha olumlu bir izlenime sahip.. Bu da Türkiyedeki Hristiyanlık karşıtı tutumun,dinsel kökenden çok, ırkçı/faşist duygulardan kaynaklandığına işaret ediyor.. http://pewglobal.org/reports/display.php?PageID=811

Kutsal Ruh'a ne zaman sahip oluruz? Soru: Kutsal Ruh’u ne zaman/ nasıl alırız? Yanıt: Elçi Pavlus, Kutsal Ruh’u İsa Mesih’i Kurtarıcımız olarak kabul ettiğimiz an aldığımızı çok açık bir şekilde öğretmiştir. Birinci Korintliler 12:13 şöyle bildirir: “İster Yahudi ister Grek, ister köle ister özgür olalım, hepimiz bir beden olmak üzere aynı Ruh'ta vaftiz edildik ve hepimizin aynı Ruh'tan içmesi sağlandı.” Romalılar 8:9 bize, bir insan Kutsal Ruh’a sahip değilse, onun Mesih’e ait olmadığını söyler: “Ne var ki, Tanrı'nın Ruhu içinizde yaşıyorsa, benliğin değil, Ruh'un denetimindesiniz. Ama içinde Mesih'in Ruhu olmayan kişi Mesih'in değildir.“ Efesliler 1:13-14 bizlere Kutsal Ruh’un iman edenler için kurtuluşun mührü olduğunu öğretir: “Gerçeğin bildirisini, kurtuluşunuzun Müjdesi'ni duyup O'na iman ettiğinizde, siz de vaat...

Eger Tanri tumkudrete sahip olan ise niye seytani oldurmuyor? Hrıstiyan yaşamın bilinmeyen esrarlarından biri de niye Tanrı'nın şeytanı günah işler işlemez alev gölüne niye atmadığı sorusudur. Biliyoruz ki bir gün Tanrı şeytanı tamamiyle ateş gölüne atarak yok edeceğini bilmekteyiz ( Vahiy 20:10) ancak bazen Tanrı'nın bunu bu kadar geciktirmeyip bir an önce yapmadığını da kendimize sormadan edemeyiz. Tanrı'nın bu konudaki nedenini tam olarak hiç bir zaman bu dünyadayken öğrenemeyebiliriz ancak Tanrı hakkında bildiğimiz bazı gerçekler bulunmaktadır. Öncelikle Tanrı'nın tüm yaratılış üzerinde şeytan da dahil olmak üzere hakim olduğudur. Elbetteki şeytan ve iblisleri bu dünyada at koşturmaktalar ama bir dereceye kadar gidebilmektedirler. Bildiğimiz bir diğer şey ise Tanrı'nın başlangıçtan sona dek herşeyi planladığıdır. Her şey Tanrı'nın planı...

Kutsal Kitap baskı kaliteleri, sesli kutsal kitap vb materyaller Kardeşler, Açıkcası başlığa ne yazmam gerektiğini düşündüm fakat tam bulamadım. Ülkemizde Mesih imanlısı insan sayısı fazla yok ok bunu kabul ediyorum ama imanlılar için de yeteri sayıda kaynağımız yok. Mesala Kutsal Kitap ların ciltleri çok kaliteli değil. Ayetleri çalıştığımızda altlarını çizdiğimizde notlar aldığımızda eğer ki cilt bozulursa ve kullanılamayacak hale gelirse her çizdiğimiz ayeti tekrar çizmek hiç kolay olmayacaktır :) Yurt dışında örneklerine bakıyorum ve çok kaliteli Kutsal Kitaplar görüyorum hatta bazı vaizlerin kitapları uzun senelerdir aynı ve neredeyse çok az yıpranmış. Bir de çalışma Kutsal Kitap eksikliği var. Biz de study bible istiyoruz. :) Çıkacağını duydum hatta bir kaç sayfasına da örnek olarak baktım ancak ne zaman çıkar bilmiyorum umarım daha uzun...

Kur’ân’a Göre Hz. Muhammed Kendi Dönemindeki Mevcut Olan Kutsal Kitap’ı Tanrı’nın Kelâmı Olarak Kabul Ediyordu Kur’ân’a Göre Hz. Muhammed Kendi Dönemindeki Mevcut Olan Kutsal Kitab’ı Tanrı’nın Kelâmı Olarak Kabul Ediyordu “Sana Kitabı hak ile ve kendinden öncekini doğrulayıcı olarak indirdi. Bundan önce de insanlara doğru yolu göstermek için Tevrât ve İncîl’i indirmişti. (Doğruyu ve eğriyi birbirinden) ayırdeden (Kitâblar)ı da indirdi.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih