Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı konusu 1517 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj Hisus Krisdos tarafından gönderildi. Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı Almanya’nın güney eyaletlerinden birindeki Proteston Kilisesi, Müslüman biriyle evlendiği için bir rahibenin görevine son verdi. Almanya’nın güneyinde yer alan Stutgart eyaletinin Firtmberg bölgesi Protestan Kilisesi Piskoposluk Başkanı Crystal Hawsdnj kilisenin bu konuda aldığı karara işaret ederek, kararın kanuni temellere göre alındığını belirtti. Hawsdnj, buna karşın bu tür uygulama ve kanunların, şahıs böyle bir şeye adım atmadan önce kendisine bildirilmesi gerektiğini vurguladı. Basında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki rahibe Bangladeş’ten bir Müslüman’la evlendi. Rahipler ve papazlar kanununa göre bu alanda çalışan kimseler, bazı istisnalarla beraber ancak Protestan kilisesine bağlı kimselerle evlenebilir. TIME TURK... Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı konusu 1517 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj Hisus Krisdos tarafından gönderildi.

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-12-11, 01:35
KSAdmin

Almanya’nın güney eyaletlerinden birindeki Proteston Kilisesi, Müslüman biriyle evlendiği için bir rahibenin görevine son verdi.
Almanya’nın güneyinde yer alan Stutgart eyaletinin Firtmberg bölgesi Protestan Kilisesi Piskoposluk Başkanı Crystal Hawsdnj kilisenin bu konuda aldığı karara işaret ederek, kararın kanuni temellere göre alındığını belirtti.
Hawsdnj, buna karşın bu tür uygulama ve kanunların, şahıs böyle bir şeye adım atmadan önce kendisine bildirilmesi gerektiğini vurguladı.
Basında yer alan haberlere göre 28 yaşındaki rahibe Bangladeş’ten bir Müslüman’la evlendi. Rahipler ve papazlar kanununa göre bu alanda çalışan kimseler, bazı istisnalarla beraber ancak Protestan kilisesine bağlı kimselerle evlenebilir.
TIME TURK

http://www.hristiyangazete.com/2011/...zaklastirildi/

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-12-11, 12:07
FormerlySaul

Protestan kilisesinde sadece Pastörler yok muydu ?

Bilgi verirseniz sevnirim rahibe , rahip gibi kavramlar protestanlıkta yok diye biliyorum.

Katoliklerde rahibe dediğinin zaten bekarlık yemini etmesi gerektiği için verilen karar doğru gibi görünüyor. Ama protestanlıkta böyle birşey yok diye biliyorum.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-12-11, 22:56
Tiyatro

Binbir cesit protetan kilise ve gorus vardir. Protestan kilisede rahip unvani vardir ve ben buna kendim sahit oldum. Ancak protestanlarda papaz yada pedere rastlamadim. Rahibe olunur mu bilemem. Ancak degisik cografyalarda neden olmasin.

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-12-11, 01:36
OrtodoxPower

Bence doğru bir karar evlilikte çok yüksek ihtimalle çocuk olacak peki bu çocuğun dini ne olacak? Bir çocuğu dünyaya getirip müslümanlık gibi bir tehlikeye atmak ne kadar doğru olur..Ayrıca dinine bağlı bir kişinin İsa'ya açıkça küfreden bir dinin takipçilerinden biri ile hayat kurması ne kadar mantıklı ki..

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-12-11, 19:36
semuyaa

Benim eşim müslüman,ben ise kendisini "RAB"e adamış bir hıristiyanım.

Kendisi hıristiyan,eşi ise müslüman olan kilise PASTÖR'ü tanıyorum.25 Aralık günü kilisede o pastörün yönetiminde DOĞUŞ BAYRAMI nı kutluladık.

O gün benim eşim-çam sakızı çoban armağanı-bir şeyler yaptı;bir kabın içine koyduk kiliseye gittik.Eşimle beraber tabii.

Bizi kilisede mezkur pastörün eşi karşıladı,yer gösterdi.Elimizdeki kabı o pastörün müslüman eşine verdik.Bayram ibadetinden sonra hep birlikte yedik.Kilise mutfağını,yardımcı kardeşlerimizle birlikte pastör eşi yönetiyordu.

Eşim yanımdaydı,ibadete katılmadı.

Her hafta eşim bir çıkın hazırlayıp elime tutuşturuyor ve beni kiliseye gönderiyor.Zaten kilisede;-her hafta gönderdiği şeyler için- YARATAN adına eşime selam verip teşekkür ettiler.

Muhterem inanç kardeşlerim.

"Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı." konusundaki durumumu yukarıda açıkladım.Yorum yapmıyorum.

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Müslümanla evlenen rahibe kiliseden uzaklaştırıldı konusuna benzer konular;

Fransa'daki kiliseden Türkiye ile ilgili olarak siyasi açıklama Fransa’nın Strasbourg kentinde dört gündür açlık grevinde olan eylemcilere kapılarını açan St. Maurice Kilisesi’nde bugün yapılan ayin sırasında destek mesajları verildi. Kilise Papazı Vincent Steyert ve Fabrique Konseyi Başkanı Christian Wilhelm adına yazılan bir bildiri de kilise etrafında dağıtıldı. 15 kişinin 1 Mart’ta başlattığı süresiz dönüşümsüz açlık grevi, destek ziyaretleri ve çeşitli eylemlerle sürüyor. St. Maurice Kilise’sinde 1 Mart günü yapılan oturma eylemi ardından Kilise yetkilileri, grevcilere kendilerine bağlı bir lokalde yer vermeyi kabul etmişti. Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde grevcilere ziyaret desteklerinin yanı sıra Cumartesi akşamı BDP’li vekil Emine Ayna da grev yerine gelerek dayanışmada bulundu ve grevcilerle sohbet etti. Bugün sabah saat 10.00 ile...

Süryani Derneklerinden Rahibe Başörtüsü Tartışmalarına Tepki http://www.hristiyangazete.com/2010/09/rahibe-kiyafeti-tartismalarina-suryanilerden-tepki/

Kalküta'lı Rahibe Teresa'nın Duası Bana sevmem için birini gönder Rabbim aç olduğum zaman bana yemeğe ihtiyacı olan birini ver üzüntülü olduğum zaman, teselli edebileceğim birini sun; haçım ağır gelmeye başladığı zaman, başkasının haçını paylaşayım; vaktim olmadığı zaman bir süre için yardım edebileceğim birini ver; gururum kırıldığı zaman başkasını övebilmemi sağla;

nasil rahibe olunur? selamlar, 1997 yılında İngiltere de okudugum yıllardan inancımı degistirdim.Su an kataligim ve bunun ile de ilgili cok huzurluyum.Bir turk katalik olarak , rahibe olabilir miyim?Bir misyoner olarak calısabilir miyim? Saygılarımla

PATRİK: ANNEANNEM MÜSLÜMANLA EVLİYDİ TEYZEM MÜSLÜMAN http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=197904 <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="468"><tbody><tr><td class="haberManset">PATRİK: ANNEANNEM MÜSLÜMANLA EVLİYDİ TEYZEM MÜSLÜMAN </td></tr><tr><td class="haberBaslikk">Patrik'in Müslüman akrabaları </td></tr><tr><td>http://www.haberturk.com/foto/SORU.jpg Ermeni Hırıstiyanlarla Müslümanlar arasındaki akrabalık ilişkileri son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Eski Ermeni Patriği Kalutsyan'ın Türklerle akrabalığının tartışıldığı bir dönemde şimdiki Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan, anneanesinin Müslüman olduğu iddialarına açıklık getirdi. </td></tr><tr><td>http://www.haberturk.com/htimgs/0.gif

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih