Namaz kılmadığı için işten atıldı konusu
1124 kez okundu,
5 kez cevaplandı. En son mesaj
Rab İyidir tarafından gönderildi.
Namaz kılmadığı için işten atıldı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

27-12-11, 03:52
Yaralı
Kardeşlerim. Telekom'a bağlı taşeron bir firmada çalışan ağabeyim, namaz kılmadığı gerekçesiyle işte atıldı. Bunu da açık açık yüzüne söylemişler. "Sen gavur musun?" diye de söylemişler.
Ne diyeyim.. Öç RAB'bin hakkıdır. Çünkü RAB diyor: "Öç benimdir; onu ben alacağım.!"
Sonsuzun sahibi ve herşeye gücü yeten TANRI, sana sığınıyor ve sana teslim oluyoruz.!
Namaz kılmadığı için işten atıldı
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

27-12-11, 15:28
SWART23
İşte İslam hoşgörüsünün canlı bir örneği....

Yu.9:39 : Görmeyenler görsün, görenler kör olsun diye yargıçlık etmek üzere bu dünyaya geldim.

FORUMA ÜYE OLUN! /

27-12-11, 18:39
semuyaa
Muhterem kardeşlerim,
Daha başka ne diyelim???
Mademki namaz kılmadığı için işten çıkardılar....
MÜBAREK OLSUN!!!!????.....MÜBAREK OLSUN!!!????
(Namaz kılarken ne dediğini hangi MÜSLÜMAN biliyor????İstisnalar hiç bir zaman kaideyi bozmaz....)
FORUMA ÜYE OLUN! /

27-12-11, 23:08
FormerlySaul
|
|
semuyaa
|
Muhterem kardeşlerim,
Daha başka ne diyelim???
Mademki namaz kılmadığı için işten çıkardılar....
MÜBAREK OLSUN!!!!????.....MÜBAREK OLSUN!!!????
(Namaz kılarken ne dediğini hangi MÜSLÜMAN biliyor????İstisnalar hiç bir zaman kaideyi bozmaz....)
|
İş yerinde mescit olmadığı için iş alamayan işletmelerde var bu ülkede ve daha niceleri.
Ama abiniz bir
hristiyan değil, budist veyahut atest olsa gene aynı şeyle karşılaşırdı.
Olayı aşırıya götürüp bu çeşit ayrım yapılması yanlış hangi dinde ne konuda olursa olsun.
"Ben "gavurlarla" arkadaş ahbap olmam" diyebilir ir kişi zaten genelde bizde arkadaş olalım diye yanmıyoruz ancak böyle toplumsal ayrılığa düşürücek ayrımcılık çok yanlış. Din ve ırk ayırt etmemeli şu devirde hiç bir insan özellikle iş konusunda.
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /

28-12-11, 02:49
Yaralı
Sağolun kardeşler. Zaten ben de içten içe sevindim .. Hani hep derler ya: İslam hoşgörüdür. Ya da " yok efendim çeviri hatası".. Yoruldum bunları dinlemekten artık.
Cevap o kadar açık ki : "Kötü ağaç, iyi meyve veremez; iyi ağaç da kötü meyve veremez..."
Mesih hakkında bin türlü film çevrildi; onunla dalga geçilen. Hatta Kutsal Ana'mızın cinsel kadınlığıyla alay edilen onlarca video klip.
Ne oldu? Hiçbir şey. Çünkü Mesih inanlıları, terbiyeleri ve imanları gereği sustular. AFFETTİLER.!
Oysa İslam kurucusu hakkında bir karikatür çizildi diye ölüm tehditleri mi istersiniz, yürüyüşler mi istersiniz. Çünkü onlara göre : AF YOKTUR! YAKALADIĞIN YERDE ÖLDÜRMEK VARDIR.!
TANRI hakim olsun. İblis kaybetsin diyedir dualarımız.!
Sevgide kalmaya devam edin sevgide duran kardeşlerim.!
FORUMA ÜYE OLUN! /
Namaz kılmadığı için işten atıldı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil