Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Nüfus Kağıdı Zorlaması konusu 7192 kez okundu, 38 kez cevaplandı. En son mesaj jesus2000 tarafından gönderildi. Nüfus Kağıdı Zorlaması Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben Hristiyan'ım.. Niye din... Nüfus Kağıdı Zorlaması

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Nüfus Kağıdı Zorlaması konusu 7192 kez okundu, 38 kez cevaplandı. En son mesaj jesus2000 tarafından gönderildi.

Nüfus Kağıdı Zorlaması konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Nüfus Kağıdı Zorlaması hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-08, 22:33
Nüfus Kağıdı Zorlaması
ilhanmania

Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben Hristiyan'ım.. Niye din hanemi değiştirteyim niye kendimi olmadığım bir dinin mensubu gibi göstereyim?? Hiç huzurum yok ne olur bana akıl verin yol gösterin..

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-08, 22:51
Nüfus Kağıdı Zorlaması
yusuf -34

sevgili kardeşim benim sana nacizhane tavsiyem değiştirme irana giden ilk hristiyan sen değilsin sonuncuda olmayacaksın bunu bil o ülkeye giriş vatan standart t.c. vatandaşına uygulanan tavır neyse öyle karşılanırsın o ülkede dininden dolayı idam edilen yok bu oyuna gelmemen dileğiyle sevgiler esenkal

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-08, 22:55
Nüfus Kağıdı Zorlaması
gercek25

ilhanmania
Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben Hristiyan'ım.. Niye din hanemi değiştirteyim niye kendimi olmadığım bir dinin mensubu gibi göstereyim?? Hiç huzurum yok ne olur bana akıl verin yol gösterin..
Sevgili kardesim,
yazdiklarini okudum ve senin icinde oldugun sorun cevabi, aslinda senin kendi hisinde,senin hishetigin gibi yapacagin seyin dogru olmayacagindan
bende eminim,eger bizler Mesih imanlilari her gördügümüz sorunda,dreniste ve tehditte kendi aklimiza göre davranmaya basladigimiz zaman dogru olmaz.
Rabimiz bizim gitigimiz yolda sorunzuz drenissiz bir yol olacagini söylemedi,ama bizimle olacagina söz verdi.
Yüce tanrim seni bereketlesin ve sana gidecegin yolda cesaretle ve imanla
gidebilmen icin ona itimatinda güc ve küdret versin Rabim Mesihin adiyla

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-08, 23:14
Nüfus Kağıdı Zorlaması
Fırat Çölgeçen

Sayın ilhanmania; söylemlere değil,hareketlere bakın.Bırakın başka bir ulustan olmayı nüfus cüzdanlarında hristiyan yazan İranlılar(rahat olmasalar da),İran'a giriş-çıkış yaptıklarını duyuyorum.Bir fikir verebildiysem ne mutlu !
Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-08, 23:15
Nüfus Kağıdı Zorlaması
ftoyd

Arkadaşlar,müslümanım ama bu konu gerçekten ciddi bir konu.Gideceğiniz ülke ve benzerleri,bütün tv ekranlarından"hristiyanları bulduğunuz yerde öldürün" diye yayın yapan zihniyetler.
ROMALILAR 8:29-39
Tanrı, önceden bildiği kişileri, Oğlunun benzerliğine dönüştürmek üzere önceden belirledi. Öyle ki, Oğul birçok kardeşler arasında ilk doğan olsun. Tanrı, önceden belirlediği kişileri çağırdı, çağırdığı kişileri akladı ve akladığı kişileri yüceltti. Öyleyse buna ne diyelim? Tanrı bizden yana ise, kim bize karşı olabilir? Öz Oğlunu bile esirgemeyen, O'nu hepimizin uğruna ölüme teslim eden Tanrı, O'nunla birlikte bize her şeyi de bağışlamayacak mı? Tanrı'nın seçtiklerini kim suçlayacak? Onları aklayan Tanrı'dır. Kim suçlu çıkaracak? Ölm|ş, üstelik dirilmiş olan Mesih İsa, Tanrı'nın sağındadır ve bizim için aracılık etmektedir. Mesih'in sevgisinden bizi kim ayırabilir? Sıkıntı mı, elem mi, zulüm mü, açlık mı, çıplaklık mı, tehlike mi, ya da kılıç mı? Yazılmış olduğu gibi: "Senin uğruna bütün gün öldürülüyoruz, kasaplık koyunlar sayılmışız." Ama bizi sevenin aracılığıyla bunların hepsinde galiplerden üstünüz. Eminim ki, ne ölüm, ne yaşam, ne melekler, ne yönetimler, ne şimdiki ne gelecek zaman, ne güçler, ne yükseklik, ne derinlik, ne de yaratılmış başka bir şey Rabbimiz Mesih İsa'da olan Tanrı'nın sevgisinden bizi ayırmaya yetecektir.

Evet Tanrı yolunda birlik olmak adına her daim ölüme bile meydan okuyabilir,bu uğurda ölebilirsiniz.Ama sadece iş için bir ülkeye gidiyorsunuz,ve sadece ve sadece kimliğinizde hristiyan yazıyor diye bence öldürülmemelisiniz.Ölümde n asla korkmayın ama boş yere de ölmeyin.Gittiğiniz yere dininiz için gittiyseniz ölün,ama sadece iş için ölmeyin.Eminim hristiyan kardeşlerim sizin için en güzel olanı seçip söyleyeceklerdir.Ama şahsım adına sürekli bu insanları takip eden,onların ekranlarından nasıl haykırdıklarını,ülkelerin de zorladıkları dövdükleri katlettikleri ,hatta ve hatta yüzlerine kezzap döktükleri kadınlar falan,yok yok ,bu insanlar karanlıklar içinde ve tehlikeli.Onlar,onlar gibi olmayan müslümanları bile kafir ilan edip yok eden zihniyetler.Lütfen kendinize dikkat edin..YHVH sizi esirgesin,korusun.

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması

Nüfus Kağıdı Zorlaması konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Nüfus Kağıdı Zorlaması konusuna benzer konular;

Nüfus cüzdanında isim değişikliği. Öncelikle herkesin Paskalya bayramı kutlu olsun. Rab hepinize sağlık, huzur ve mutluluk nasip etsin. Soruma gelirsek, benim ismim Mert ancak vaftizimden sonra Stefanos olarak adımı söylemeye başladım. Şuan bu ismime tamamen alışmış durumdayım ve gerek iş gerek sosyal hayatımda artık bu şekilde hitap edilmek istiyorum. Kimliğimde ismimi Stefanos olarak değiştirebilir miyim? Eğer bu mümkün ise, prosedür nedir? Ne yapmam nereye başvurmam gerekir? Ayrıca Rum Ortodoks arkadaşlarımdan bir konuda bilgi almak istiyorum. Stefanos ismi dini bir anlam taşıyor mu? Taşımıyor ise dini anlamı olan isimler önerebilir misiniz? İsmimin anlamının çok derin ve dini olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Paskalyalar.

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek mrb. arkadaşlar nüfus cüzdanımı yenilerken din hanesini değiştirmek istiyorum. İSA mesih imanlısı olarak oraya Hristiyan yazdırmak istiyorum. memura sözlü olarak oraya hristiyan yaz arkadaşım demek yeterli oluyormu acaba? yeterli olmuyorsa nasıl bir prosedürü vardır. bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. RAB İSA mesih hepimizi bereketlesin.

Anglikan'lığın nüfus dağılımı. http://www.google.com.tr/imgres?q=Anglicans+in+world&um=1&hl=tr&sa=N&tbm=isch&tbnid=ByUOfMz21dYReM:&imgrefurl=http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3127913.stm&docid=8wvAAENiXbss0M&w=416&h=255&ei=6uwqTuGzAoqr8AOU8-GgDA&zoom=1&iact=hc&vpx=834&vpy=362&dur=795&hovh=176&hovw=287&tx=144&ty=75&page=1&tbnh=96&tbnw=156&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:19,s:0&biw=1440&bih=676 Tüm dünyada 72,3 Milyon Anglikan vardır. Sıralama: İngiltere 23 Milyon Nijerya 17,5 Milyon Uganda 8 Milyon Sudan 5 Milyon

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları Nüfus Cüzdanınızdaki "din" hanesini "hristiyan" olarak değiştirdiniz mi?

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih