Nüfus Kağıdı Zorlaması konusu
7192 kez okundu,
38 kez cevaplandı. En son mesaj
jesus2000 tarafından gönderildi.
Nüfus Kağıdı Zorlaması konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>
Sonuncu »

04-02-08, 22:33
ilhanmania
Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun
Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için
Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben
Hristiyan'ım.. Niye din hanemi değiştirteyim niye kendimi olmadığım bir dinin mensubu gibi göstereyim?? Hiç huzurum yok ne olur bana akıl verin yol gösterin..
Nüfus Kağıdı Zorlaması
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Nüfus Kağıdı Zorlaması

04-02-08, 22:51
yusuf -34
sevgili kardeşim benim sana nacizhane tavsiyem değiştirme irana giden ilk
hristiyan sen değilsin sonuncuda olmayacaksın bunu bil o ülkeye giriş vatan standart t.c. vatandaşına uygulanan tavır neyse öyle karşılanırsın o ülkede dininden dolayı idam edilen yok bu oyuna gelmemen dileğiyle sevgiler esenkal
Nüfus Kağıdı Zorlaması
FORUMA ÜYE OLUN! /
Nüfus Kağıdı Zorlaması

04-02-08, 22:55
gercek25
|
|
ilhanmania
|
|
Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben Hristiyan'ım.. Niye din hanemi değiştirteyim niye kendimi olmadığım bir dinin mensubu gibi göstereyim?? Hiç huzurum yok ne olur bana akıl verin yol gösterin..
|
Sevgili kardesim,
yazdiklarini okudum ve senin icinde oldugun sorun cevabi, aslinda senin kendi hisinde,senin hishetigin gibi yapacagin seyin dogru olmayacagindan
bende eminim,eger bizler Mesih imanlilari her gördügümüz sorunda,dreniste ve tehditte kendi aklimiza göre davranmaya basladigimiz zaman dogru olmaz.
Rabimiz bizim gitigimiz yolda sorunzuz drenissiz bir yol olacagini söylemedi,ama bizimle olacagina söz verdi.
Yüce tanrim seni bereketlesin ve sana gidecegin yolda cesaretle ve imanla
gidebilmen icin ona itimatinda güc ve küdret versin Rabim Mesihin adiyla
Nüfus Kağıdı Zorlaması
FORUMA ÜYE OLUN! /
Nüfus Kağıdı Zorlaması

04-02-08, 23:14
Fırat Çölgeçen
Sayın ilhanmania; söylemlere değil,hareketlere bakın.Bırakın başka bir ulustan olmayı nüfus cüzdanlarında
hristiyan yazan İranlılar(rahat olmasalar da),İran'a giriş-çıkış yaptıklarını duyuyorum.Bir fikir verebildiysem ne mutlu !
Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.
Nüfus Kağıdı Zorlaması
FORUMA ÜYE OLUN! /
Nüfus Kağıdı Zorlaması

04-02-08, 23:15
ftoyd
Arkadaşlar,müslümanım ama bu konu gerçekten ciddi bir konu.Gideceğiniz ülke ve benzerleri,bütün tv ekranlarından"
hristiyanları bulduğunuz yerde öldürün" diye yayın yapan zihniyetler.
ROMALILAR 8:29-39
Tanrı, önceden bildiği kişileri, Oğlunun benzerliğine dönüştürmek üzere önceden belirledi. Öyle ki, Oğul birçok kardeşler arasında ilk doğan olsun. Tanrı, önceden belirlediği kişileri çağırdı, çağırdığı kişileri akladı ve akladığı kişileri yüceltti. Öyleyse buna ne diyelim? Tanrı bizden yana ise, kim bize karşı olabilir? Öz Oğlunu bile esirgemeyen, O'nu hepimizin uğruna ölüme teslim eden Tanrı, O'nunla birlikte bize her şeyi de bağışlamayacak mı? Tanrı'nın seçtiklerini kim suçlayacak? Onları aklayan Tanrı'dır. Kim suçlu çıkaracak? Ölm|ş, üstelik dirilmiş olan Mesih İsa, Tanrı'nın sağındadır ve bizim için aracılık etmektedir. Mesih'in sevgisinden bizi kim ayırabilir? Sıkıntı mı, elem mi, zulüm mü, açlık mı, çıplaklık mı, tehlike mi, ya da kılıç mı? Yazılmış olduğu gibi: "Senin uğruna bütün gün öldürülüyoruz, kasaplık koyunlar sayılmışız." Ama bizi sevenin aracılığıyla bunların hepsinde galiplerden üstünüz. Eminim ki, ne ölüm, ne yaşam, ne melekler, ne yönetimler, ne şimdiki ne gelecek zaman, ne güçler, ne yükseklik, ne derinlik, ne de yaratılmış başka bir şey Rabbimiz Mesih İsa'da olan Tanrı'nın sevgisinden bizi ayırmaya yetecektir.
Evet Tanrı yolunda birlik olmak adına her daim ölüme bile meydan okuyabilir,bu uğurda ölebilirsiniz.Ama sadece iş için bir ülkeye gidiyorsunuz,ve sadece ve sadece kimliğinizde
hristiyan yazıyor diye bence öldürülmemelisiniz.Ölümde n asla korkmayın ama boş yere de ölmeyin.Gittiğiniz yere dininiz için gittiyseniz ölün,ama sadece iş için ölmeyin.Eminim
hristiyan kardeşlerim sizin için en güzel olanı seçip söyleyeceklerdir.Ama şahsım adına sürekli bu insanları takip eden,onların ekranlarından nasıl haykırdıklarını,ülkelerin de zorladıkları dövdükleri katlettikleri ,hatta ve hatta yüzlerine kezzap döktükleri kadınlar falan,yok yok ,bu insanlar karanlıklar içinde ve tehlikeli.Onlar,onlar gibi olmayan müslümanları bile kafir ilan edip yok eden zihniyetler.Lütfen kendinize dikkat edin..YHVH sizi esirgesin,korusun.
Nüfus Kağıdı Zorlaması
FORUMA ÜYE OLUN! /
Nüfus Kağıdı Zorlaması
Nüfus Kağıdı Zorlaması konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>
Sonuncu »