Nuska

Nuska hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Nuska konusu 1563 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj FormerlySaul tarafından gönderildi. Nuska Merhaba , ben müslümanken uykularımda sürekli korkar , sürekli ürperırdim . Bu sebepten bir nuska yaptırdık ve 1 hafta sonra korkularım geçti . ben hristiyan olunca bu içinde arapça neler yazdiginı bilmedigim nuskayı çıkarttım sadece haç takmaya başladım . ama şimdi tekrardan ruyalarımda korkmaya başladım eskisi kadar olmasada 2 gece de bir korkarak uyanıyorum . Sizce nuska yı tekrar takmalımıyım günah olur mu lütfen yardım edin dudugımda uçukla geziyorum Nuska

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Nuska konusu 1563 kez okundu, 13 kez cevaplandı. En son mesaj FormerlySaul tarafından gönderildi.

Nuska konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Nuska hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-12, 16:48
Nuska
Rabbe.Aşık

Merhaba , ben müslümanken uykularımda sürekli korkar , sürekli ürperırdim . Bu sebepten bir nuska yaptırdık ve 1 hafta sonra korkularım geçti . ben hristiyan olunca bu içinde arapça neler yazdiginı bilmedigim nuskayı çıkarttım sadece haç takmaya başladım . ama şimdi tekrardan ruyalarımda korkmaya başladım eskisi kadar olmasada 2 gece de bir korkarak uyanıyorum . Sizce nuska yı tekrar takmalımıyım günah olur mu lütfen yardım edin dudugımda uçukla geziyorum

Nuska

Nuska

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Nuska

Nuska hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-12, 21:57
Nuska
FormerlySaul

Rabbe.Aşık
Merhaba , ben müslümanken uykularımda sürekli korkar , sürekli ürperırdim . Bu sebepten bir nuska yaptırdık ve 1 hafta sonra korkularım geçti . ben hristiyan olunca bu içinde arapça neler yazdiginı bilmedigim nuskayı çıkarttım sadece haç takmaya başladım . ama şimdi tekrardan ruyalarımda korkmaya başladım eskisi kadar olmasada 2 gece de bir korkarak uyanıyorum . Sizce nuska yı tekrar takmalımıyım günah olur mu lütfen yardım edin dudugımda uçukla geziyorum

Sevgili güzel kardeşim. Muska (Nuska diye hiç duymamıştım) takmak aslında İslam'dada günahtır. Putperestliğe girer. Rabbe ait gerçeklerin yüreğinde olamsı lazım o boynundaki kağıt ve mürekkepten ibaret.

Taktığın haçıda (üstünde isa olsun olmasın) sakın bir muska gibi takma sakın bir askesuar gibide takma. Mesih'i sana her zaman hatırlatsın diye tak.

Mesih'e güven. Onun akan kanını anarak İblislere defolup gitmelerini "emret" Mesih İsa'nın adına yaptığında buna yetkin var. Ever seni yıllarca seni korkutan gecelerini dar eden o lanet yaratıklara "defolun gidin" deme yetkin var ve onlar bunu tam br iman ile yaptığında defolup gitmek zorundalar.

Rabbe güven onun sevgisi seni korur. Kağıt ve mürekkep değil.

Her gece yatmadan dua etmeyi alışkanlık haline getir. Her gece af dile. Günahlı uyuma sabahı çıkaramayabiliriz her zaman bu risk var :)

Tanrı beni espirili biraz muzur yaratırken bir bildiği vardı heralde. Çok yorgun gözümü açık tutamaz halde bile yatağa girsem "Tanrı'm lütfen bugün aptallıklarım ve batırdığım işler için beni affet" deyip yatarım.

Nuska

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Nuska

Nuska hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-12, 22:07
Nuska
melkem

Rabbe.Aşık
Merhaba degerli insan;

Kötü rüya görmemek icin. Yatmadan önce ben Rabbani dua söylerdim icimden ve yüzüme hac cikartirdim. Ve halada yapmaya calisiyorum.

Ve kisada olsa incil okurdum. Ve bu durumdan cikar rahat bi uyku cekerdim.

Muska büyük ihtimal piskolojik etki saglamis olabilir. Hani bir seyin insani koruyacagini düsünmek ve bedenin buna göre kendini alistirmasidir.

Muska hristiyanlik inancinda olmayan bir seydir.

esenlikler dilerim. Rab yardimcin olsun..

Nuska

Nuska

Nuska hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-01-12, 23:00
Nuska
erdhe

Bence Kardeşim Sen Bu soruyu Bizlere Degilde Baglı Oldugun Mezhepin
moderatörüne sorarsan senin için DAHA dogru bir sekilde cevabını bulursun

Nuska

Nuska

Nuska hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-01-12, 12:10
Nuska
Rabbe.Aşık

Ya dua etmezmiyim ediyorum tabi , istavroz çıkarıyorum ve haç kolye mi öpüp uyuyorum ama çok sık olmasada artık arada oluyor , , psikolojikte olabilir evet ama nedenini bilmiyorum , , tek yapmam gereken rabbe sıgınmak ve zaten öyle yapıyorum , , biliyorum o beni koruyor ama neden hep korkuyorum ruyalarımda , neden guzelce uyanmak varken berbat bi psikolojiyle uyaniyorum , , korkuyorum acaba günah mı işledim , , benim için dua edin , gerçekten çok kotu bi durum

Nuska

Nuska

Nuska konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih