O Kalbime Geldi konusu
596 kez okundu,
5 kez cevaplandı. En son mesaj
admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
O Kalbime Geldi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

12-12-10, 13:19
Grace84
Yeni bir üye olarak kendimi tanıtmak ve duygularımı paylaşmak istiyorum. Bu forumda
Hristiyan olmayan üyelerin sadece soru sorabileceğini biliyorum; ancak ben bugün size soru sormak değil, kalbimi açmak istiyorum.
Bugün Pazar ve ben bu forumdan linklerini bulup indirdiğim ilahileri dinliyorum. Yetmiyor, ünlü kiliselerin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını aratıyorum arama motoruma. Yeterince iyi bir fotoğraf bulamıyorum. İstiyorum ki baktığımda ordaymışım gibi hissedeyim. İçimde büyük bir enerji ve coşku var ama dışa vuramıyorum. Şu saatlerde şehrimdeki kiliseler nasıldır acaba diye merak ediyorum. Pazar ayinleri nasıldır, kilisenin atmosferi nasıldır diye düşünüyorum. Sonra online alışveriş sitelerine girip haçlara bakıyorum. Şöyle boynuma takabileceğim minik bir haç var mıdır acaba, ya da evime koyabileceğim güzel bir süs? Yahşuah kalbime geldi, devasa bir enerji bırakıp gitti. Orda olduğunu biliyorum ama sadece kalbimde değil, etrafımda da olsun istiyorum. Bunları neden yazıyorum bilmiyorum. Enerjimin bir kısmını atmak için sanırım. Arkadaşlarımın, sevdiklerimin omuzlarından tutup onları sarsmak ve ne güzel bir duygu yaşadığımı anlatmak istiyorum, yapamıyorum.
Pazar ayininden gelenler bugün neler yaptıklarını ya da nasıl hissettiklerini paylaşsalar keşke.
Sevgiler <3
O Kalbime Geldi
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
O Kalbime Geldi

12-12-10, 16:42
Y U H A N N A
Kalbini bize açtığın için teşekkür ederiz kardeşim.RAB seni bereketlesin.Yaşadığın durum bence çok güzel birşey !
İncelemeni tavsiye ediyorum kardeşim:
www.hristiyanolmak.com
O Kalbime Geldi
FORUMA ÜYE OLUN! /
O Kalbime Geldi

12-12-10, 20:19
Flyboy
Sevgili kardeşim, bu basamaklarda senin belki yarım adım önündeki biri olarak ben de sana yardımcı olmak isterim.
Kalbini bize açtığın için teşekkür ederiz. Ne mutlu sana ki böyle bir coğrafyada, betonda açan çiçek gibi sen de baş veriyorsun !
Öncelikle sevgili kardeşim, RAB bizzat kalbine gelmiş, kapını çalmış, sen de açmışsın. Sana şimdiki tavsiyem Rabbin sözünü alıp okuman, Müjde'ye kulak vermendir. Profil bilgilerinden anladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz. Kızılay'daki Dost Kitabevi'ni biliyorsundur, ben İncil'i oradan aldım, cüzi bir miktara. Ama kiliselerden de bildiğim kadarıyla ücretsiz olarak temin edebilirsin.
Haç konusuna gelince, ben Ankara'da ya yanlış yerlere baktım, ya da gerçekten yoktu. İzmir'e gittiğimde orada Kızlar Ağası Hanı diye bir yer var, oradan bir gümüş haç kolye, bir de Meryem Ana'dan yine ufak bir kolye ve yine ufak çift yüzlü bir ikona aldım.
Sevgili kardeşim oku, araştır. İncil'i oku, bu forumu oku,
Hristiyan teolojisini kavra. Dünya kadar makale var bu forumda, her aradığımı ben buldum. Filmler, belgeseller izle, mesela İsa'nın Çilesi filmini tavsiye ederim. Ondan sonra kararını ver ve moderatörlerle iletişime geç, veya direk kalkıp bir kiliseye git ve bir ruhaniyle görüşmek istediğini söyle.
Rab yolunu aydınlatsın sevgili kardeşim.
O Kalbime Geldi
FORUMA ÜYE OLUN! /
O Kalbime Geldi

12-12-10, 21:32
Paullus
|
|
Grace84
|
Yeni bir üye olarak kendimi tanıtmak ve duygularımı paylaşmak istiyorum. Bu forumda Hristiyan olmayan üyelerin sadece soru sorabileceğini biliyorum; ancak ben bugün size soru sormak değil, kalbimi açmak istiyorum.
Bugün Pazar ve ben bu forumdan linklerini bulup indirdiğim ilahileri dinliyorum. Yetmiyor, ünlü kiliselerin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını aratıyorum arama motoruma. Yeterince iyi bir fotoğraf bulamıyorum. İstiyorum ki baktığımda ordaymışım gibi hissedeyim. İçimde büyük bir enerji ve coşku var ama dışa vuramıyorum. Şu saatlerde şehrimdeki kiliseler nasıldır acaba diye merak ediyorum. Pazar ayinleri nasıldır, kilisenin atmosferi nasıldır diye düşünüyorum. Sonra online alışveriş sitelerine girip haçlara bakıyorum. Şöyle boynuma takabileceğim minik bir haç var mıdır acaba, ya da evime koyabileceğim güzel bir süs? Yahşuah kalbime geldi, devasa bir enerji bırakıp gitti. Orda olduğunu biliyorum ama sadece kalbimde değil, etrafımda da olsun istiyorum. Bunları neden yazıyorum bilmiyorum. Enerjimin bir kısmını atmak için sanırım. Arkadaşlarımın, sevdiklerimin omuzlarından tutup onları sarsmak ve ne güzel bir duygu yaşadığımı anlatmak istiyorum, yapamıyorum.
Pazar ayininden gelenler bugün neler yaptıklarını ya da nasıl hissettiklerini paylaşsalar keşke.
Sevgiler <3
|
Sevgili Grace,
Bugün Kilisede ne hissettiğimi anlatmam,kelimelere dökmem mümkün değil.Günlük hayatımın her anında yer alan Rab'bimin(Baba'mın) Kilise çıkışında bana hissettirdiği duygularımı ancak ekleyeceğim video tarif edebilir.
Sevgilerimle.
http://www.youtube.com/watch?v=aoHJp3iJxYs
O Kalbime Geldi
FORUMA ÜYE OLUN! /
O Kalbime Geldi

12-12-10, 21:41
Grace84
Teşekkür ederim ikinize de cevaplarınız için. Flyboy, bir İncil'im bir de bu site aracılığıyla indirdiğim sesli İncil'im var. Evde kitabı okuyorum, işte ise dinliyorum. Görsel sanatlar alanında çalıştığım için işim çok dikkat gerektirmiyor. Ellerimle işimi yaparken İncil'e kulak kesiliyorum.
Kiliseye gitmeyi çok istiyorum ama mezhepler konusunda bilgim yok. Vaftiz olmak için uzun bir deneme sürecinden geçilmesi gerektiğini okumuştum. Bunlar biraz kafamı kurcalıyor şu an.
O Kalbime Geldi
FORUMA ÜYE OLUN! /
O Kalbime Geldi
O Kalbime Geldi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil