İslami rejim Büyücülük yapan kadının başını kestirdi2.336 Serbest Kürsü Suudi Arabsitan'da "büyücülük" yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan kadının cezasının başı kesilerek infaz edildiği bildirildi.
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada kadının başı kesilerek idam edileceği bildirilmi ancak detaya girilmemişti.
Londra merkezli Daily Hayat gazetesine bilgi veren din polisi şefi Abdullah El Mohsen kadının insanları büyü ile tedavi ettiğini ve tedavi karşılığı 800 dolar aldığını iddia etti.
2009 yılında tutuklanan adı açıklanmayan kadının 60 yaşlarında olduğu ve infazının dün yapıldığı belirtildi. Eylül ayında da Sudan asıllı Abdulhamid bin Hüseyin bin Mustafa adındaki adam büyücülük yaptığı gerekçesiyle idam edilmişti.
MYNET
MUTLU NOELLER...312 Serbest Kürsü Forumdaki bütün Hristiyan kardeşlerimin Noel'ini kutluyorum. Mutlu Noeller. Umarım yeni sene hepimize daha güzel günler getirir.
MUTLU NOELLLEEEERRRR :)296 Serbest Kürsü BÜTÜN KARDEŞLERİMİN NOEL'İNİ CAN-I GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. RAB, SİZİNLE OLSUN.. TÜM DÜNYA'YA HUZUR, MUTLULUK, ADALET VE SEVGİ GELSİN.! BU NOEL'DEN İTİBAREN SADECE SEVGİ KAZANSIN.. HIRS, ÖFKE, KİN VE SEVGİSİZLİĞİN YERİNİ RABBİMİZ MESİH İSA'DA VÜCUT VE ANLAM BULAN SONSUZ SEVGİ ALSIN.!RABBİN RÜZGARI HEP ÜZERİMİZDE ESSİN.! RAB GEZEGENİMİZİ BEREKETLESİN. 2011 YILÖNCE OLDUĞU GİBİ..
MUTLU NOELLER OLSUN.! HEPİNİZİ SEVİYORUM. :)
Haz ilkesi, Tanrı ve İnsan226 Serbest Kürsü Halinden tamamen memnun olmıyan insan varmıdır ?
Bir anlık boşlukla intihar edenleri saymazsak,insanın kendinden memnun olmadığı haller dışında haz aldığı pek çok şey vardır.
Bir koku,bir tat,insanın sevdikleriyle sohbeti yada bir arada bulunması... sayamadığımız kadar çok şeyden haz alırız.
İnsan inancındanda haz alır.İster ateist olsun ister müslüman ister Hristiyan...farketmez.
Beynin oyunlarına düştükmü,önümüzdeki yollar çeşit çeşittir.
İsa'nın yolu dışındaki yollarda da insan bulunduğu inançtan haz alıyor ve sıkı sıkı inancına sarılıyor.Bu nedenle inancına ters gelen bir şey duydumu şiddetle karşı koyar,çünkü elinden hazzının alınacağını zanneder.
Diyorumki insanın bu haz alması Tanrının tüm insanlara verdiği bir...
Adana Bebekli Kilisesi420 Serbest Kürsü Kardeşlerim Yılbaşında Adana da olacam ve o geceyi kilisede geçirmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı?
Yılanlar Gibi Akıllı Olun304 Serbest Kürsü YılanınÖnemli Dört Özelliği Vardır:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Birincisi;Yılan tüm bedenini darbelere teslim eder ama başını teslim etmez, korur. Bizlerde yılandan ders almalıyız. Yılanın başı imanı simgelemektedir. İmanımızı kuvvetlendirmeyiaramalıyız ki tecrübe anında bedenimizi ateşe atsalar bile, sürçmemeliyiz.İmanımızı korumalıyız. <o:p></o:p>
İkincisi;Yılan yaşlanınca üzerindeki gömleği değiştirmek ister.40 gün oruç tutar. Bedenizayıflar. Bizde bu olaydan ders alabiliriz. 50 gün oruç tutarak bedenimizgünaha karşı gevşer. Günahlarımızı fark edip, itiraf edebiliriz....
Protestan Kilisesi'nde iyileştirme skandalı662 Serbest Kürsü Protestan Kilisesi’nde iyileştirme skandalı
Yok böyle tedavi
Birleşik Krallık’ın çeşitli kentlerindeki Protestan kiliselerde, AIDS hastası olan kişilere, hastalıklarından arındıkları ve tedavilerine devam etmelerine gerek olmadığının söylendiği ortaya çıktı. Sağlık yetkilileri, ortaya çıkarılan skandal nedeniyle en az altı AIDS hastasının öldüğünü açıkladı.
İngiltere’nin başkenti Londra ve Manchester, Birmingham ile İskoçya’nın Glascow kentlerindeki Protestan kiliselerinin, “AIDS hastalığına neden olan HIV virüsünü Tanrı aracılığıyla etkisiz kıldıklarını iddia ettikleri” öğrenildi.
Sky News televizyonu, yaptığı araştırmada üç muhabirini bu kiliselerin bağlı olduğu Tüm Milletlerin Sinagog Kilisesi Derneği’ne (SCOAN) gönderdi....
bunaldım1.311 Serbest Kürsü 52 yaşıdayım bursa da yaşıyorum şu anada herşeyin sonuna geldim gibi.işlerim bozuldu 30 senelik yuvam bozuldu.param parca oldum.NEDEN......
Graham Watson: "AB Hıristiyan Birliği değildir"105 Serbest Kürsü Graham Watson: “AB Hıristiyan Birliği değildir”
Görevine yeni seçilen Avrupa Liberal Demokrat Partisi (ELDR) Başkanı Sir Graham Watson, ABHaber’e Türkiye-AB süreci ve Kıbrıs sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Avrupa Liberal Demokrat Partisi Başkanlığı görevine başlayan Avrupa Parlamentosu Liberal grup üyesi Watson,AB’nin bir Hıristiyan Topluluğu olmadığına dikkati çekerek Avrupalı Liberaller olarak Türkiye’nin AB üyeliğini destekliyoruz dedi.
Watson Kıbrıs’ın AB Dönem Başkanlığını ( 1Temmuz 2012) almadan sorunun çözümlenmesini istediklerini belirtti. Watson, Kıbrıslı Rumlar hayatlarından memnun korkarım ki birleşik Kıbrıs’tan yana değiller dedi.Graham Watson ABHaber’e şunları kaydetti:
‘’Daha önce de birçok kez dile getirdiğim...