Savaşa doğrumu gidiyoruz ?

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Savaşa doğrumu gidiyoruz ? konusu 660 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi. Savaşa doğrumu gidiyoruz ? AKP, İsrail'le araları savaşamı gidiyoruz dercesine arayı bozmuştu Şimdi Suriye'yi sıkıştırıyor Avrupa,ABD,İsrail'de İran'ı sıkıştırıyor İranda bir savaşta ilk Türkiyedeki füze kalkanını vuracağını söylüyor. İran'a saldırırlarmı ? Bir gazete köşe yazarı Ortadoğuda asıl yapılanın islamdaki ayrılıkları körükleyerek bölünmesini sağlamak diyor.Yani şii-alevi-sünni ayrımcılığı olacak diyor. Bu nedenle Alevi yönetimindeki Suriye'ye Sünni AKP karşı çıkıyor diyor. Türkiyede payını bir yapılmak istenen alevi-sünni çatışması ile alacak deniyor. AKP iktidarında bir Osmanlı sevdasına hep diken üzerinde oluyorum.İçerde ve dışarda. Tarih tekerrür ederse Osmanlı parçalanmıştı şimdi aynı kaderimi paylaşacağız..kimbilir. Böyle bir durumda üzüldüğüm binlerce genç ölecek diyedir. Savaşa doğrumu gidiyoruz ?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? konusu 660 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj datatip tarafından gönderildi.

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-11-11, 00:23
datatip

AKP, İsrail'le araları savaşamı gidiyoruz dercesine arayı bozmuştu
Şimdi Suriye'yi sıkıştırıyor
Avrupa,ABD,İsrail'de İran'ı sıkıştırıyor
İranda bir savaşta ilk Türkiyedeki füze kalkanını vuracağını söylüyor.

İran'a saldırırlarmı ?
Bir gazete köşe yazarı Ortadoğuda asıl yapılanın islamdaki ayrılıkları körükleyerek bölünmesini sağlamak diyor.Yani şii-alevi-sünni ayrımcılığı olacak diyor.
Bu nedenle Alevi yönetimindeki Suriye'ye Sünni AKP karşı çıkıyor diyor.

Türkiyede payını bir yapılmak istenen alevi-sünni çatışması ile alacak deniyor.

AKP iktidarında bir Osmanlı sevdasına hep diken üzerinde oluyorum.İçerde ve dışarda.
Tarih tekerrür ederse Osmanlı parçalanmıştı şimdi aynı kaderimi paylaşacağız..kimbilir.
Böyle bir durumda üzüldüğüm binlerce genç ölecek diyedir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Savaşa doğrumu gidiyoruz ?

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-11-11, 03:53
sıfır_derece

Sayın ; Datatip kardeşim Savaşa dogrıu gittigiğim bir gercektir.ama Bu sadece Turkiye-surıye, ya da israil,İran-ABD savası olmayacaktır. Savasların görunen nedeni olarak, şii-alevi-sünni, ya da Haçlılar ve Müslümanlar Olarak gösterılıyor olabılır.Ama gercegı ne yazıkkı cok ınsan cok az kesim biliyor.mantıklı ve egıtımlı müslümanlar ya da egıtımlı Hristiyanlar,hatta mantıklı museviler(yahudı cemaatı) savaşın Din savası olmadıgını bılmekteler...sadece savasa bız gıtmıyoruz. Ortadoguda cok buyuk güçler bırden fazla devlet savasıcak.Artık gıdılen yol savas yolu degıl, 3.dünya savası yoludur hepten...Buradaki amac gızlenen gercek amac. dünyayı tumden etkılerı altına almaya calısan buyuk güçlerin savasıdır...vatikan'ı, ADB yı,avrupayı,İngiliz kralıyet aılesını,Ab yi, Pentagonu,FBI hatta CIA yı kontrollerıne ve tekellerıne almış Grupların savasıdır.Ortadoguda olacak savas En cok Bu grupların (tarıkatların) işine gelıcek.İşgal edılmış bır İRAN,bınlerce asker kaybetmiş afkanıstanda çöle saplanmış bır Amerıka ve ıngıltere,Irakta rezıl olmuş bır Fransa,İngiltere ve ABD, Dagılmış bır Mısır,lübnan,libya ve hatta son muttefık SUUDI krallıgı:)bu saydıgımız guclu ısımlerın işine gelıyor ztn....Cok uzatmak ıstemıyorum bu güçler Yahudi agırlıklı kesımlerın elınde ztn....

Anlatmak ıstedıgım gızlıden gızlıye, Müslümanlara oldugu kadar Hristıyanlıga hatta kabul gormuş semavi dinlere düşman kesımle rbunlar. kım bunlar...Mesela CFR (dunyadaki 45 cıvarında en zengın yahudı aılelerın bası cektıgı kurum) Mesela tavistock (hristıyan gıbı gorunen katolı kagırlıklı Satanist mason grup)..İlluminati ve en tepe noktasındakı 3 haham ve 70 haham basından kurulu ÜSt kurul patron sınıfı)....yanı Sanhedrın grubu. Ortadoguyu paylasmak ısteyen bu güçler.Amerıka degıl ıngıltere degıl,yada AB degıl.

mantıklı olarak bakacak olursak, Dünya seytan'ın hukum surdugu seytanın tumden egemen oldugu bır yuzyıla grmedımı ztn?

Bu saydıgımız isimler degılmı 1. dunya savasını ve 2. dunya savasını cıkartanalr.bu savaslar dunyanın yenı yuzyıla hazırlanmasıydı.yenı devletlerın kuruldugu teknolojının geliştırı savaas teknıklerının bıle değiştıgı yılların basıdır.19.yy bıtıp 20. yy ın baslamasıdır olayın püf noktası..ilk petrol ne zaman kullanıldı araclarda?......

Dinler ya da inanış sadece bahane.Tum amac dunyayı tekellestırmek...artık kım yaparsa:)

selametle...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye'' Dünya tek gündür,o'da bugündür''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-11-11, 15:28
datatip

Sevgili Sıfır Derece;mesajıma yazdığınız ileti için teşekkür ederim
bende 3.dünya savaşına gitmekte olduğu kanısındayım.
Dünyayı,kaynaklarını,geli rlerini tekelleştirmek ve artık kim yaparsa onun olacağı güzel bir tespit
Ama Yahudiler konusuna katılamıyacağım.Milyonlar ca masum Yahudi öldü.Yahudilerin arka planda olanlar varsa ve dünya savaşları onun tezgahı ise Yahudiler bu kadarmı birbirlerini düşünmüyorlar.
İslama ve hristiyanlığa hazmı olmıyan yahudiler vardır olacakdır ama kendi milletini ateşe atarlarmı bilemiyorum çünkü müslümanlarda herşeyin yahudilerden kaynaklandığını söylüyor ve zaten islami kesimce töhmet altındalar.Hatta bir yahudi paranoyasına düşmüş bile bulunmaktalar.Ben yahudilerin büyük kesiminin temiz olduğunu sanıyorum.Arka plandaki derneklerin gücünü ve yahudileri ateşe atma hırsları varmı onu bilmiyorum
saaygılarımla

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Savaşa doğrumu gidiyoruz ? konusuna benzer konular;

AKP, Türkiye'yi İsrail'le savaşa sürüklüyor Doğu Akdenizde her türlü önlemi almaya hakkımız var diyor.Türkiye'de sanki nabız yokluyor ve diğer yandan da şişiriyor,ortamı pişiriyor. İsrail karşıtı söylemlerle arap ülkelerinden itibar görüyor.Türkiye'de de aynı ortamı sağlarsa,itibar kazanacağını düşünürse İsrail'e savaş açar. İran'da AKP'yi şişiriyor,Kandile kara harekatı yapacagız diye söylemlerle,Türkiye'nin İsrail'e buğünkü bakışını körüklüyor. AKP,biz eski Osmanlıyız nağmeleriyle İsrail'i karşısına alarak Arap ülkelerinin İsrail karşıtı durumuna çanak tutuyor. Neden-sonuç birbiri içine girecek ve bir anda İsrail'le savaşır duruma düşebiliriz. İsrail buz dağının görünen kısmıdır.Türkiye İsrail'le savaşta buz dağının görünmeyen kısmının altında kalabilir. AKP tutturmuş Filistin tanınsın,Gazze'ye abluka kalksın.Bunlar olmadan...

Hristiyanlığa göre Küpe takmak doğrumu Arkadaşlar Hristiyanlıkta küpe takmanın herhangi bir sakıncası ve ya günahı varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim..

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih