tavsiyelerinize ihtiyacım var. konusu
1850 kez okundu,
11 kez cevaplandı. En son mesaj
lou tarafından gönderildi.
tavsiyelerinize ihtiyacım var. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>

05-11-11, 17:08
lou
Merhaba kardeşlerim,
Ben ermeni baba ile türk bir anneden doğdum. annem ile babam din konusunda uzlaşamamışlar ancak kimliğime
hıristiyan yazdırmışlar. dinimi seçmeyi bana bıraktılar. katolikliği seçtim, 10 yaşında vaftiz oldum ve kilisede eğitim aldım. 12 yaşında babamı kaybettim. ondan önce düzenli olarak kiliseye gider, ibadetimizi aksatmazdık. ancak babam öldükten sonra bu durum zorlaştı. üstelik kilisesi olmayan bir ilçeye taşınmıştık. pişmanlıkla ve utanarak itiraf ediyorum ki, o zamandan şu anki 26 yaşıma kadar noel ve paskalya gibi günler haricinde dini görevlerimi aksattım, katolik yaşamdan uzaklaştım. diyeceksiniz ki, baba tarafından akrabalarınla yakınlaşsaydın. ancak şöyle bir durum var, babamın akrabalarından hayatta olan sadece amcam vardı. o da ben onu tanıyamadan vefat etti. babamın ilk evliliğinden bir abim ve bir ablam var. ancak onlar annemin kişiliğinden dolayı ondan biraz da haklı olarak nefret ettikleri için beni de tanımak istemediler. tam anlamıyla bir aile hayatına duyduğum özlemden dolayı, henüz fakültede öğrenciyken erken yaşta evlendim. eşim kağıt üstünde müslüman. ancak hiçbir şekilde islami yaşam şekli ile alakası yok. aslında o da boşlukta birisi ve inanıyorum ki ben ona iyi bir örnek olursam o da doğru yolu bulacak. müslümanla evlenmenin günah olduğunu biliyorum, gençtim, belki de hata yaptım. ama dediğim gibi ona dair ümidim var. ayrıca doğacak çocuğumuzun
hıristiyan olmasını kabul etti.
yolumu kaybettiğim zamanlar için çok pişmanım ve tövbe ediyorum. bu zamana kadar hiçbir şekilde inancımdan uzaklaşmadım. hep katolik kaldım.
kusura bakmayın, uzun yazdım. etrafımdaki insanlar genelde müslüman ve bu konuda beni anlayamazlar, ben de anlatamam. bu yüzden buradaki tanımadığım birçok kişiye kendimi daha yakın hissediyorum. bana vereceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var. bu arada bostancıda oturuyorum. önerebileceğiniz katolik kilisesi varsa duymak isterim.
rabbin esenliği üzerinizde olsun.
tavsiyelerinize ihtiyacım var.
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

05-11-11, 19:08
asuri
Kadiköy Yakasinda Bulunan Katolik kiliseseleri
Surp Levon Ermeni Kilisesi (Kadıköy)
Kadıköy Altıyol’da Ermeni Katolik kilisesidir.
NOTRE – DAME DE L’ASSOMPTION
Moda Cem Sok. No: 5
Kadıköy / İSTANBUL
SAINT AUGUSTIN
Atlı Han Sok. No: 1
Fenerbahçe / İSTANBUL

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

FORUMA ÜYE OLUN! /

05-11-11, 20:30
In Hoc Signo Vinces
Yaşadığınız şeylere gerçekten üzüldüm. Ama gerçekten pişmansınız ve tövbe ediyorsunuz. Tanrımız merhametlidir. Dualarım sizinle.

Amavi iustiam et odivi iniquitatem; propterea, morior in exilio. Pope Gregory VII

FORUMA ÜYE OLUN! /

10-11-11, 02:25
lou
çok teşekkür ederim.
FORUMA ÜYE OLUN! /

10-11-11, 13:38
FormerlySaul
Asuri kardeşim Augustinde sadece Fransızca ayin var diye biliyorum Moda L'Assomptiona yönlendiriyorlar en azından beni öyle yaptılar.
Lou kardeş umarım herşey gönlünce olur. Benim pederim bana müslümanla evlenmenin değilde Tanrı inancı olmayan biriyle evlenmenin zorluk çıkarıcağını söyledi. Yani benim öyle bir derdim yok ama çocuğunu yetiştirirken sana saygılı olsun yeter Tanrı bilinci olmadan yetişmesin çocuk.
Tanrı çektiğimiz zorluklarda sana ve hepimize yardımcı olacaktır.
Rab'bin esenliği ve sevgisiyle kal
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /
tavsiyelerinize ihtiyacım var. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil