Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Serbest Kürsü : Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi konusu 1330 kez okundu, 16 kez cevaplandı. En son mesaj TK119 tarafından gönderildi. Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi Selam Moderatörün fitna-2 filmi hakkındaki notunu okuyunca epeydir aklımı kurcalayan Türkiye'nin AB üyeliği meselesi tekrardan girdi aklıma.Buradaki kardeşlerin temennisi nedir bu konuda?Ben Türkiye'nin AB'ye üye olmasını istiyorum çünkü,insanlarımızın şimdiye kıyasla daha iyi bir şekilde Hristiyanlığı öğreneceğini seveceğini ya da Hristiyan olabileceğini düşünüyorum ve böyle temenni ediyorum. Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi konusu 1330 kez okundu, 16 kez cevaplandı. En son mesaj TK119 tarafından gönderildi.

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-04-11, 01:12
rachelde

Selam
Moderatörün fitna-2 filmi hakkındaki notunu okuyunca epeydir aklımı kurcalayan Türkiye'nin AB üyeliği meselesi tekrardan girdi aklıma.Buradaki kardeşlerin temennisi nedir bu konuda?Ben Türkiye'nin AB'ye üye olmasını istiyorum çünkü,insanlarımızın şimdiye kıyasla daha iyi bir şekilde Hristiyanlığı öğreneceğini seveceğini ya da Hristiyan olabileceğini düşünüyorum ve böyle temenni ediyorum.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-04-11, 17:35
pentikost

kesinlikle tam destek diyorum. Türkiye AB ye girmeli. Ama şöyle bir sıkıntı var biz girmek istiyoruz ama onlar bizi almak istiyorlarmı. daha dün hollandadan geldim. bence bizi almasınlar AB ye. çünkü oradaki gelişmişliği ve insanların birbirine duyduğu saygıyı gördükten sonra mbizi almasınlar dedim içimden.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-04-11, 00:04
melkem

pentikost
kesinlikle tam destek diyorum. Türkiye AB ye girmeli. Ama şöyle bir sıkıntı var biz girmek istiyoruz ama onlar bizi almak istiyorlarmı. daha dün hollandadan geldim. bence bizi almasınlar AB ye. çünkü oradaki gelişmişliği ve insanların birbirine duyduğu saygıyı gördükten sonra mbizi almasınlar dedim içimden.
Bende size katiliyorum. Bende avrupada bir ülkeye gitmistim ve dündügümde bir cok farki gördüm. Belki ülkemizde bir cok kentimiz AB ye uyum konusunda ileri olabilir ama büyükce bir kismi cok uzak bir durumda.

Düsünün ki yasli insanlarin cesitli bankalar ününde ugradigi eziyeti belki tv de görmüssünüzdür. Bu basit bir örnek. Mesela idari yapi olarak ordakiyle kiyasalanamaz derecede. Örnek vermek gerekirse sayisiz.

Aslinda ordaki reformlari ülkemizde yapsalar girmeye gerek kalmaz bence. Filmdeki olay dini buyut. Sehirler arasi yolculuk yaparken 40 derecelik bir sicakta klimasiz bir aracta fakat son model bir aractaydim. Yol 38 km`lik ve yolda calisma var. Asiri sicaktan kuruyan toprak toz olup o siddetle iceriye giriyordu. Cami kapatsalar iceri asiri sicaktan bunaltacak acsalar yine tozdan dayanilmaz hal alacak yani 10 dk lik o yolda iskence yasiyorlardi insanlar. Klimasi olanlar yokmuydu vardi. Yinede o yolda cile cekmek hic bir insanin hakki degildi. Ve bu yol calismasi 4 yil sürdü normalde bir sene sürecekken. O yolu kullanan memur,isci,ögrenci vs yi düsünün ve baska durum Adamlar her cöp icin ayri bir sistem yapmis. Cam ayri,poset ayri vs. Burdada varsada ben görmedim :) Gitigim bir sürü kentlerde genelde duvar diplerine filan atanlar var vs vs ...

esenlikler

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-04-11, 09:47
huzurlu

melkem
pentikost
Bende size katiliyorum. Bende avrupada bir ülkeye gitmistim ve dündügümde bir cok farki gördüm. Belki ülkemizde bir cok kentimiz AB ye uyum konusunda ileri olabilir ama büyükce bir kismi cok uzak bir durumda.

Düsünün ki yasli insanlarin cesitli bankalar ününde ugradigi eziyeti belki tv de görmüssünüzdür. Bu basit bir örnek. Mesela idari yapi olarak ordakiyle kiyasalanamaz derecede. Örnek vermek gerekirse sayisiz.

Aslinda ordaki reformlari ülkemizde yapsalar girmeye gerek kalmaz bence. Filmdeki olay dini buyut. Sehirler arasi yolculuk yaparken 40 derecelik bir sicakta klimasiz bir aracta fakat son model bir aractaydim. Yol 38 km`lik ve yolda calisma var. Asiri sicaktan kuruyan toprak toz olup o siddetle iceriye giriyordu. Cami kapatsalar iceri asiri sicaktan bunaltacak acsalar yine tozdan dayanilmaz hal alacak yani 10 dk lik o yolda iskence yasiyorlardi insanlar. Klimasi olanlar yokmuydu vardi. Yinede o yolda cile cekmek hic bir insanin hakki degildi. Ve bu yol calismasi 4 yil sürdü normalde bir sene sürecekken. O yolu kullanan memur,isci,ögrenci vs yi düsünün ve baska durum Adamlar her cöp icin ayri bir sistem yapmis. Cam ayri,poset ayri vs. Burdada varsada ben görmedim :) Gitigim bir sürü kentlerde genelde duvar diplerine filan atanlar var vs vs ...

esenlikler
Arkadaşlar, Kuzey Avrupa, Güney Avrupa ve Doğu Avrupa biribirinden farklıdır. İnsanların hayran olduğu muhteşem düzey kuzey Avrupadadır. Sizlerin gördüğü yerler orada mesela. GüneyAvrupa bize benzer. İtalya, Yunanistan ve İspanyada kendinizi ülkenizde gibi hissedersiniz pek çok konuda. Doğu Avrupa ise Türkiyeden geridir. Bunların hepsi de Avrupa birliğindedir. Genel bir bilgi olarak paylaşmak istedim.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-04-11, 14:16
petrosdbaz

Alıntı:
Ben Türkiye'nin AB'ye üye olmasını istiyorum çünkü,insanlarımızın şimdiye kıyasla daha iyi bir şekilde Hristiyanlığı öğreneceğini seveceğini ya da Hristiyan olabileceğini düşünüyorum ve böyle temenni ediyorum.
bu sözünle yüzümde bir temessüm oluşturdun.hayır ,zannetmiyorumki daha iyi öğrenicekler.tersine kavga ve gürültüler daha çok artıcak.çünkü artık vize olmicak. parayı bulan hemen gidecek ,orada yaşayacak.bir kere zaten hıristiyanlığı öğrenmek isteyen kişiler araştırma yapar.bunun için çok uzaklara ,muhteşem güzellikte olan kiliseleri gezmesine gerek yok.en azından istanbulda yaşayan biri için.st.antuan kilisesinde hıristiyanlığı anlatan ,tanıklıkları yazan kitaplar var.bilgi her yerde

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >  

Türkiye'nin Avrupa Birliğine Girmesi konusuna benzer konular;

Cin girmesi Kutsal Kitap bir Mesih inanlisinin seytan tarafindan sahiplenip sahiplenemiyecegi konusunda ozel bir bilgi vermemektedir. Ancak Inanlilar Kutsal Ruh ile dolu olduklarina ( Romalilar 8:9-11, 1 Korintler 3:16, 6:19) gore, Kutsal Ruhun icinde yasadigi kisinin seytan tarafindan sahiplenmesine izin verecegi olasiligi yok denilebilir. Bunun tartisma goturur bir konu oldugu asikardir. Ancak mesih inanlisinin seytan tarafindan sahiplenemiyecegi gorusune siki siki bagliyim. Seytan tarafindan sahiplenme ile seytanin etkisi altinda kalma arasinda buyuk bir fark oldugunu dusunmekteyim. Seytanin sahiplenmesi o kisinin dusuncelerini davranislarini duygularini dogrudan dogruya sahip olmaktir ( Luka 4:33-35, 8:27-33, Matta 17: 14-18 ). Seytanin etkisi altinda olmak ise kisinin ruhsal yonden saldiriya...

Türkiye'nin son Ermeni köyü Türkiye’nin son Ermeni köyü Türkiye’nin son Ermeni köyü Hatay ilinde, Türkiye’nin son Ermeni köyünün sakinleri toplumlarını koruma savaşı veriyor. Southeast European Times için Vakıflı’dan Alexander Christie-Miller’ın haberi — 12/05/11 Görünürde, herhangi birinin Vakıflı’yı neden terk etmek istediğini anlamak zor. Denize nazır bir tepe üzerine kurulmuş ve temiz Akdeniz havası portakal çiçeği kokan köy huzurlu ve şirin bir belde. Fakat köyün 135 sakininin, küçük toplumlarını hayatta tutmak için özel bir nedenleri var; onların köyü, Türkiye’de Birinci Dünya Savaşı’nda yaşanan ve 1,5 milyon kadar Ermeni’nin öldürüldüğü yıkıcı katliamlardan hayatta kalan son köy. Türkiye’deki diğer birçok köy gibi, tarım gelirlerinin düşmesi ve kentsel yaşamın cazibesi Vakıflı’nın...

Avrupa Birliğine girebilmek ve müslümanlık Türkiye'nin Avrupa Birliğine girebilmesi hepimizin yararınadır. Ama müslümanlık ile hristiyanlık arası uçurum bunu imkansız kılıyor. Düşünüyorum bu iki dini uzlaştırmayı ama bir türlü beceremiyorum. Yönetim Notu: Tüm müslümanlar İncil'in sözlerini kabul edip uyarlarsa bir uzlaşma olabilir.

Dua konusu: Türkiye'nin son durumu Çeşitli medya organlarında Türkiye'nin son durumu ve geleceğine dair haberler okumaktayız. Açık bir şekilde iki grup arasında bir zıtlaşma ve çatışma bulunuyor. Ne yazıkki öyle ya da böyle hristiyanlar da bu tür iç çatışmalarda kim vurduya gidebiliyor. Aşağıdaki iddialar doğru mu değil mi bilmiyoruz ancak doğru veya değil fark etmiyor, bu tarz iki zıt ucun çatışması birbirlerini bu şekilde alenen suçlaması hristiyanların can güvenliği açısından tehlike arz ediyor. Bu yüzden hristiyanların dua etmelerinin iyi olacağına inanıyoruz. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15594656.asp?gid=373

Mesih İsanın Hayatıma Girmesi(karpediemhakan) Öncelikle hepinize esenlikler.Bundan 5 yıl önce huzursuz mutsuz bir hayat devam ediyordum.Sonra okulumuza yeni bir öğretmen atandı.kardeşide onunla birlikte gelmişti.aynı yaşdaydık.günler ilerledikce imanlı olduğunu her haliyle bellli ediyordu.arkadaşların çoğu ona karşı bir cephe almışlardı.onu kırıyorlar kötü davranıyorlardı.ancak beni ona çeken bir şeyler vardı.ben her zaman onunla konuşmak istiyordum.sadece benimle konuşurdu.çünkü diğer arkadaşlar onu imanlı olduğundan dolayı dışlamışlardı.ama ondaki sevgi hiç bitmiyordu.bir gün yine arkadaşlar ona fazla yüklenmişlerdi.çok kırılmıştı.ben bunu engellemek istediysemde beni dinlemek istemediler.ve banada aynı cepheyi gösterdiler.sonra bu kardeşim çok kırıldığı için sınıfdan çıktı.çok düşünceliydi.1 saat sonra kendisine araba çarptığını...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih