Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Sevgi : Sonsuz sevgi konusu 4542 kez okundu, 24 kez cevaplandı. En son mesaj Fırat Çölgeçen tarafından gönderildi. Sonsuz sevgi Elveda derken; Sonsuz sevgi, Sevgi dolu !.... Yaşam O'ydu... Ama ; Biz saçmaldık yine de..... Elveda tüm dostlar. Sevgiyle, alçakgönüllülükle..... Rab, sizinle, Her an , sevgiyle !.... Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun. Sonsuz sevgi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sonsuz sevgi konusu 4542 kez okundu, 24 kez cevaplandı. En son mesaj Fırat Çölgeçen tarafından gönderildi.

Sonsuz sevgi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 >

Sonsuz sevgi hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-02-08, 03:26
Sonsuz sevgi
Fırat Çölgeçen

Elveda derken;
Sonsuz sevgi,
Sevgi dolu !....
Yaşam O'ydu...
Ama ;
Biz saçmaldık yine de.....
Elveda tüm dostlar.
Sevgiyle, alçakgönüllülükle.....
Rab, sizinle,
Her an , sevgiyle !....

Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-02-08, 03:44
Sonsuz sevgi
yusuf -34

eline yüreğine sağlık kardeş
sonsuz sevgilerimle esenkal

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-02-08, 13:23
Sonsuz sevgi
Hardal

Elveda..!
Hayrola Hocam?

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi hristiyanlık incil isa tevrat zebur21-02-08, 21:27
Sonsuz sevgi
Fırat Çölgeçen

Sevgili Haydar Hocam; o şiir buradan ayrılıkla ilgili değil ! Yaklaşık 20 gün önce öldürülen sevdiğim bir öğretmen arkadaşımın arkasından karalanmış satırlardı... Bilirsiniz ki; bende olanı ara ara sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.Herhalde; şiirin gönderilmesinin ( Başka yazılarla bağlantılı değildir ) zamanlaması, yalnış anlamayı ortaya çıkardı.
Ayrılma konularını; yönetimle görüşmeden,burada yazma gibi bir girişimim olmamıştır. Yönetimdeki kardeşler , bunu biliyorlar.Daha önceleri işlerimin ve çalışmalarımın yoğunluğu nedeniyle ayrılacağımı ifade ettim.Buna rağmen her türlü olanağı kullanarak,uykumdan zaman çalarak,(günde bazen iki saat ,bazende hiç uyumadan işe gittim) forumu bırakmadım!...

Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi hristiyanlık incil isa tevrat zebur22-02-08, 19:44
Sonsuz sevgi
Hardal

Başınız sağolsun dostum.

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi

Sonsuz sevgi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 >  

Sonsuz sevgi konusuna benzer konular;

Sonsuz teşekkürler! Forum'a üye olduğumdan beri, gerçekten şimdiye kadar edinemediğim bir çok bilgiye,candan,gönülden destek olan dostlara sahip oldum. Yaptığınız çalışmlar için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.Rab sizleri mahrum etmesin bizlerden. Sayfada gerçekten çok zevkli heyecanlı,tatlı telaşlı tarifsiz zaman geçiriyorum,eşsiz bir bilgi deposu bence.görselliğin biraz daha gelişmesinide görmek isterim tabi. İyi çalışmalar diliyorum.Rab sizinle olsun..

tanri sonsuz guc sahibi ise... merhaba yaratilis Bolum 2 de sunlar yazili: 1 Gok ver yer butun ogeleriyle tamamlandi. 2 Tanrı yapmakta olduğu işi yedinci gün bitirdi. O gün işi bırakıp dinlendi. 3 Yedinci günü kutsadı. Onu kutsal bir gün olarak ayırdı. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, yarattığı bütün işi bitirip dinlendi. sorup ogrenmek istedigim; "dinlemek" yaratilmis varliklar icin gecerli bir olay olmasi gerekmiyormu. aciklarsaniz sevenirim.....

"Sevgi sabırlıdır, sevgi kıskanmaz" - Gregorius Magnus Sevgi sabırlıdır, sevgi kıskanmaz... Yasanın dolgunluğu sevgidir. Burada Tanrı yasası denildiğinde, aracılığı ile yaşam kurallarının pratikte nasıl kullanılacağını akılda tuttuğumuz, sevgiden başka ne düşünebiliriz ki? Nitekim gerçeğin sesi bu yasa hakkında şöyle diyor: "Benim buyruğum şudur: sizi sevdiğim gibi birbirinizi sevin" (Yu. 15, 12). Onun hakkında Pavlus: "Sevgi, Kutsal Yasanın yerine getirilmesidir" (Rom. 13, 10) diye doğruluyor. Ve yine onun hakkında: "Birbirinizin yüklerini taşıyın, böylece Mesih’in yasasını yerine getirirsiniz’ (Gal. 6, 2). Gerçekten Mesih’in yasası için en uygun olanı, kardeşlerimizin yüklerini sevgi ile taşıdığımızda uyguladığımız sevgidir. Fakat bu yasaya çok yönlü deniliyor, çünkü sevgi, şefkatli bir ilgi ile tüm erdemlerin uğraşlarına...

Sonsuz Yaşam Sonsuzdur SONSUZ YAŞAM SONSUZDUR Derleyen: Fikret Böcek MEZMUR 37:23-24, 28 RAB insana sağlam adım attırır, İnsanın yolundan hoşnut olursa. Düşse bile yıkılmaz insan, Çünkü elinden tutan RAB'dir… Çünkü RAB doğruyu sever, Sadık kullarını terk etmez. Onlar sonsuza dek korunacak, Kötülerinse kökü kazınacak. İŞAYA 45:17 Ama İsrail RAB tarafından kurtarılacak, Sonsuza dek sürecek kurtuluşu. Çağlar boyunca utandırılmayacak, Asla rezil olmayacak.

Sevgi,şükran ve yine sevgi... "Tanrı'yı seven kardeşini de sevsin" diyen buyruğu Mesih'ten aldık." 1. Yuhanna 4:21 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p> </o:p> Sizler Tanrı’nın biricik çocuklarısınız.. Ne kadar özel olduğunuzu bilmeye başladığınızda ve Tanrı’ nın sizi sevdiğini aklınızdan çıkarmadığınız zaman, dünyayı İsa için kazanmaya başlayabilirsiniz. Lâkin Hıristiyan olduğunuzu söyleyip etrafınızda ki insanlara bağırmanız, öfkeyle davranmanız hiçbir işe yaramayacaktır. “ Ben Hıristiyan’ım, ben Hıristiyan’ım” deyip duruyorsunuz, fakat birisi size yanlışlıkla çarptığı zaman öfkeden kuduruyorsunuz ve çarpan kişiye karşı söyleniyorsunuz. <o:p></o:p> <o:p> </o:p> Evet, bazen bu tür...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih