| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Şeytan
: Vaftiz öncesi ve sonrası şeytanın saldırıları konusu 659 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj zallas003 tarafından gönderildi. Vaftiz öncesi ve sonrası şeytanın saldırıları Sevgili kardeşler;İman etmeden önce ve sonra;vaftizden önce ve sonra şeytanın saldırıları artıyor.Bende haftaya vaftiz olacağım.Bu konudaki tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Esenlikler Vaftiz öncesi ve sonrası şeytanın saldırıları
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Vaftiz öncesi ve sonrası şeytanın saldırıları konusu 659 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj zallas003 tarafından gönderildi.
Sevgili kardeşler;İman etmeden önce ve sonra;vaftizden önce ve sonra şeytanın saldırıları artıyor.Bende haftaya vaftiz olacağım.Bu konudaki tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Esenlikler
Evet kardeşim ben vaftizli değilim ve RAB'in izni ile Kilise'nin ve RAB'in uygun gördüğü zamanda olacağım.Benim başıma neler gelmedi ki kardeşim.En kötüsü de OKB (ingilizcesi OCD) olan bir ruhsal hastalık.Belki Duymuşsundur.Halada devam ediyor bu yüzden çok zor durumdayım.Şeytanın saldırısı olduğunu da düşünüyorum zaman zaman.İsteksiz düşünceler bu hastalık yönetemyorsun düşüncelerini.Daha fazla açmayacağım bende olanları.Ben bunlarla karşılaştım ve karşılaşmaya devam ediyorum.RAB İsa Mesih İçin sonu ölümde olsa herşeyi yaparım ve heryere gidebilirim.Umarım anlatabilmişimdir..RAB'in ışığı üzerinde olsun sevgili kardeşim.Daima Esen kal.Aleluya †
Evet bende bilirim o hastalığı seni de çok iyi anlıyorum Ave Mater.
Malesef OKB olduğunda gece yastığa başını koyduğunda o kadar çok şey geçiyor ki aklından. Hiç aklına gelmediği anda içinde Rabbe küfreder bulabiliyorsun ve bunu yönetemiyorsun. Ben de yaşadım bunu yaşımdan dolayı(ergenlik). 5 ay ilaç kullandım her türlüsü. 5 Ay sonra İlaçları tamamen attım ve Sadece Rabbe dua ediyorum sadece. Ve o kadar uyuşturucu ilacın vermediği rahatlığı Rabbin Sonsuz sevgisi bana anlatılmayacak kadar fazlasıyla veriyor.Rabbim Sana Şükürler Olsun!
Rahatsızlığının en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle.
Rab seni her türlü kötülükten uzak tutsun.Amin.
Emin
Vaftiz öncesi ve sonrası şeytanın saldırıları konusuna benzer konular;
Ortodokslukta vaftiz öncesi süreç ne kadardır? merhaba arkadaşlar.benimde merak ettiğim ortodoks kilisesinde bu vaftiz süresi ne kadardır?ben trakyada bulunuyorum en yakın kilise edirnede bulgar ortodoks kilisesi.cevap yazarsanız sevinirim.esen kalın
Regl sonrası Sevgili arkadaşlar. Regl sonrası İslamiyettede olduğu gibi boy abdesti gibi temizlenme-arınma gibi bir şey var mıdır acaba ?
Merak ettim de, sitede aramama rağmen bulamadım.Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler .
Ölüm ve sonrası kardeşlerim merak ediyorum ölüm anında neler yaşanır ve ölüp mezara konulunca bize ne olucak ?
Sevgiyle kalın ...
Terör Saldırıları PKK Terör örgütü polis, asker, sivil, çocuk, yaşlı, genç, evli, bayan, silahsız, silahlı, etnik köken, din, düşünce farkı gözetmektesizin Türkiye'de yaşayan tüm insanlara yönelik saldırılar gerçekleştirmektedir. Kürt halkının sözde sözcülüğüne soyunarak Kürt kökenli vatandaşlarımızı da öldürmekte ve yıllardan beri Kürt etnik kökeni ağırlıklı olarak bulunan Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşam kalitesini düşürmektedir.
En son dün gece bir saldırı olmuş ve 8 askerimiz şehit olmuştur, 14 askerimiz ise yaralanmıştır.
Bu terörü gerçekleştirenleri ve destekleyenleri Tanrı'nın yargısına bırakıyoruz.
Hristiyan olmayanların ölüm sonrası selam ben müslümanım.merak ettiğim konu sizin dininizde müslüman olarak ölen kişi ne olacak.örneğin bizim dinimizde inanmayan cehennme gider.sizin dininizde ne olur?
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil