Sıkıntı, Stres, Depresyon

Sıkıntı, Stres, Depresyon : Sıkıntı, Stres, Depresyon | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Sıkıntı, Stres, Depresyon sayfasını paylaşmak için adres:

O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? 3.474
Sıkıntı, Stres, Depresyon O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? Denenmemde terkedildiğimi hissediyorum. O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? Dularınıza rağmen sıkıntı çekiyorsunuz. Acı çekiyorsunuz, öyle ki Tanrı’ya...

Tanrı çocukları sıkıntı çekerlerken neleri hatırlamalıdırlar? 1.325
Sıkıntı, Stres, Depresyon Tanrı çocukları sıkıntı çekerlerken neleri hatırlamalıdırlar? Tanrı’nın Sözü, kurtulduktan sonra, Tanrı çocuklarının acıyla karşılaşacaklarına ilişkin iki neden verir. İlk olarak, günahın gücünden kurtulmamıza rağmen, Hristiyanlar hala...

Mesih ve Problemleriniz 2.141
Sıkıntı, Stres, Depresyon MESİH VE PROBLEMLERİNİZ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> - Jay E. Adams<o:p></o:p> <o:p> </o:p> <o:p></o:p> <o:p> </o:p> AFEDERSİNİZ<o:p></o:p> <o:p> </o:p> “Ama benim kocam...

Sıkıntı zamanları için tavsiye kutsal kitaplar 1.593
Sıkıntı, Stres, Depresyon Kişisel tavsiyem; Zebur (Mezmurlar) 1. - 2. ve Eyüp kitabıdır.

Kontrol edilemeyen stres hastalıkları arttırıyor 189
Sıkıntı, Stres, Depresyon Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği (BUHASDER) Başkanı Doç. Dr. Şükran Köse, kontrol edilemeyen stresin hastalıkları artırdığını söyledi. 15. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen...

Depresyonda olan kişiye bunları söylemeyin 204
Sıkıntı, Stres, Depresyon Depresyondaki arkadaşınıza ya da sevdiğiniz birine yanlış bir şey söylemek kişinin kendini daha kötü hissetmesine neden olabilir. Bu nedenle depresyonda olan biriyle konuşurken sözlerinizi çok dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. Reader's Digest...

Sιkιntιlara karsι nasιl davranιlmalι? 634
Sıkıntı, Stres, Depresyon RAHİP PAİSİOS’tan hatιralar<o:p></o:p> AYNAROZ KEŞİŞİ (1924-1994)<o:p></o:p> http://trinity-church.ru/nast/encycl/27-05-06/8936.jpg <o:p> </o:p> Aynaroz’da, hayatının çoğunu münzevi bir hayat sürerek geçirdi. Tanrι’nın da kendisi, ona...

Kaleleri Yıkmak 516
Sıkıntı, Stres, Depresyon Bundan 4-5 gün önce "Kaleleri Yıkmak" isminde küçük bir kitapçık okudum. Yazılanlar beni bir hayli etkilemişti. Sizlerle paylaşmak için, bu kitapın e-book verisiyonunu intertten aradım ama bulamadım. Küçük bir kitap olduğundan dolayı oturdum kendim...

Mesih'in Muhteşem planı. 2.254
Sıkıntı, Stres, Depresyon Sevgili kardeşlerim sizlerle paylaşmak istedim benim için çok önemli olan bir parçamı... Bundan bir sene öncesine kadar bir firmada çalışıyordum. Şartlarım o kadar kötüydü ki hergün resmen acı çekerek eve geliyordum. Kastettiğim şirket şartları...

Sikintili gunlerimizde Rab den ne istemeliyiz? 1.275
Sıkıntı, Stres, Depresyon Rabbim, ac kaldigim zaman bana doyuracak birini gonder; susadigim zaman susuzlugunu giderecek birini yolla; usudugum zamanlarda giydirilecek bir kimse gonder; uzuntu icinde bulundugum zaman bana teselli edilecek birini yolla; yukum agirlastigi...

Acil Ruhsal Telefon Numaraları (Ayet Listesi) 3.766
Sıkıntı, Stres, Depresyon Acil Ruhsal Telefon Numaraları Üzüldüğünüz zaman…………………………………………………...Yuhanna 14 İnsanlar sizi hayal kırıklığına uğrattıkları zaman ……………………..Mezmur 27 Verimli olmak istediğiniz zaman…………………………...................Yuhanna 15 Günah işlediğiniz...

BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM 1.634
Sıkıntı, Stres, Depresyon Bir Gece rüyamda kendimi, bir deniz kıyısında Rabbimle beraber gördüm. Gecenin karanlığında gökyüzünde ışıklar parladı ve hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Hayat yolculuğumda iki ayak izi görüyordum. Anladım ki, biri benim,...

Sıkıntı, Stres, Depresyon sayfasını paylaşmak için adres:

Sıkıntı, Stres, Depresyon : Sıkıntı, Stres, Depresyon | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Sıkıntı, Stres, Depresyon

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler