Sıkıntı, Stres, Depresyon

hristiyanlık | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar : Sıkıntı, Stres, Depresyon

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Sıkıntı, Stres, Depresyon

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Sıkıntı, Stres, Depresyon rab isa mesih tanrı allah

O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? konusu 3.686 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj 21-02-10 / 00:56 tarihinde datatip tarafından gönderildi. O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? Denenmemde terkedildiğimi hissediyorum. O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? Dularınıza rağmen sıkıntı çekiyorsunuz. Acı çekiyorsunuz, öyle ki Tanrı’ya size iç ferahlığı vermesi için yakarıyorsunuz. Ama duyduğunuz sadece sessizlik -öyle bir sessizlik ki bütün düşüncelerin sesini bastıran, sağır edici bir sessizlik: “Tanrı dinlemiyor.” Tanıklığınız bu mu? Eğer öyleyse üzerinde düşünmeniz için, Kutsal Kitap’ın bakış açısına ulaşmanızı sağlayarak size yardım etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bu düşünceler size ferahlık ve umut getirecektir. Sizinki Genel bir Deneyimdir Sıkıntı, Stres, Depresyon O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? Denenmemde terkedildiğimi hissediyorum. O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı? Dularınıza rağmen sıkıntı çekiyorsunuz. Acı çekiyorsunuz, öyle ki Tanrı’ya size iç ferahlığı vermesi için yakarıyorsunuz. Ama duyduğunuz sadece sessizlik -öyle bir sessizlik ki bütün düşüncelerin sesini bastıran, sağır edici bir sessizlik: “Tanrı dinlemiyor.” Tanıklığınız bu mu? Eğer öyleyse üzerinde düşünmeniz için, Kutsal Kitap’ın bakış açısına ulaşmanızı sağlayarak size yardım etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bu düşünceler size ferahlık ve umut getirecektir. Sizinki Genel bir Deneyimdir O’na en çok ihtiyacım olduğunda Tanrı neden benden uzaklaştı?
hristiyan

Tanrı çocukları sıkıntı çekerlerken neleri hatırlamalıdırlar? konusu 1.362 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 30-06-07 / 21:36 tarihinde evangelion tarafından gönderildi. Tanrı çocukları sıkıntı çekerlerken neleri hatırlamalıdırlar? Tanrı’nın Sözü, kurtulduktan sonra, Tanrı çocuklarının acıyla karşılaşacaklarına ilişkin iki neden verir. İlk olarak, günahın gücünden kurtulmamıza rağmen, Hristiyanlar hala günahın etkilerini yaşamaktadırlar. Acı çekme gerçeği günah ile kirletilmiş bir dünyada varolmaya devam etmektedir. Hatta inanlılar acı, hastalık, yaşlanma ve ölümü tecrübe etmekte ve sıkça kazaya uğramakta veya başkalarının günahlarının kurbanı durumuna düşer. Bu şeyler hepimize tanıdık gelir ve tümünün günah ile bağlantısı vardır. Fakat inanlıların acı çekmesinin bir diğer nedeni daha vardır: Mesih’le birlik. Bu birliktelik ile Tanrı bize, Mesih’in çektiği acıların benzerlerine sahip olma ayrıcalığını verdi – doğru olanı yapma uğruna... Sıkıntı, Stres, Depresyon Tanrı çocukları sıkıntı çekerlerken neleri hatırlamalıdırlar? Tanrı’nın Sözü, kurtulduktan sonra, Tanrı çocuklarının acıyla karşılaşacaklarına ilişkin iki neden verir. İlk olarak, günahın gücünden kurtulmamıza rağmen, Hristiyanlar hala günahın etkilerini yaşamaktadırlar. Acı çekme gerçeği günah ile kirletilmiş bir dünyada varolmaya devam etmektedir. Hatta inanlılar acı, hastalık, yaşlanma ve ölümü tecrübe etmekte ve sıkça kazaya uğramakta veya başkalarının günahlarının kurbanı durumuna düşer. Bu şeyler hepimize tanıdık gelir ve tümünün günah ile bağlantısı vardır. Fakat inanlıların acı çekmesinin bir diğer nedeni daha vardır: Mesih’le birlik. Bu birliktelik ile Tanrı bize, Mesih’in çektiği acıların benzerlerine sahip olma ayrıcalığını verdi – doğru olanı yapma uğruna... Tanrı çocukları sıkıntı çekerlerken neleri hatırlamalıdırlar?
hristiyan

Mesih ve Problemleriniz konusu 2.165 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj 30-06-07 / 09:59 tarihinde FİGEN tarafından gönderildi. MESİH VE PROBLEMLERİNİZ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> - Jay E. Adams<o:p></o:p> <o:p> </o:p> <o:p></o:p> <o:p> </o:p> AFEDERSİNİZ<o:p></o:p> <o:p> </o:p> “Ama benim kocam gibi birisiyle yaşamak zorunda olsaydınız...” “Beni dinleyin, daha önce hiç kimse iş yerinde buna benzer bir şeyle asla uğraşmak zorunda bırakılmadı.” “Ama diğer çocukların anne babaları benimkilerinki gibi kurallar koymuyorlar.” “Eğer aynı şeyi size söylemiş olsaydı, siz de böyle yapardınız!” <o:p></o:p> Bu ve buna benzer yüz bir tane itirazı her gün Hristiyan danışmanlar dinlemektedir. Çaresiz bir şekilde, hepsi tek şey söyler: “Problemimin eşsiz olmasından dolayı, lütfen bir Hristiyan gibi yaşama sorumluluklarından beni mazur... Sıkıntı, Stres, Depresyon MESİH VE PROBLEMLERİNİZ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> - Jay E. Adams<o:p></o:p> <o:p> </o:p> <o:p></o:p> <o:p> </o:p> AFEDERSİNİZ<o:p></o:p> <o:p> </o:p> “Ama benim kocam gibi birisiyle yaşamak zorunda olsaydınız...” “Beni dinleyin, daha önce hiç kimse iş yerinde buna benzer bir şeyle asla uğraşmak zorunda bırakılmadı.” “Ama diğer çocukların anne babaları benimkilerinki gibi kurallar koymuyorlar.” “Eğer aynı şeyi size söylemiş olsaydı, siz de böyle yapardınız!” <o:p></o:p> Bu ve buna benzer yüz bir tane itirazı her gün Hristiyan danışmanlar dinlemektedir. Çaresiz bir şekilde, hepsi tek şey söyler: “Problemimin eşsiz olmasından dolayı, lütfen bir Hristiyan gibi yaşama sorumluluklarından beni mazur... Mesih ve Problemleriniz
hristiyan

Sıkıntı zamanları için tavsiye kutsal kitaplar konusu 1.635 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 05-11-06 / 02:10 tarihinde evangelion tarafından gönderildi. Kişisel tavsiyem; Zebur (Mezmurlar) 1. - 2. ve Eyüp kitabıdır. Sıkıntı, Stres, Depresyon Kişisel tavsiyem; Zebur (Mezmurlar) 1. - 2. ve Eyüp kitabıdır. Sıkıntı zamanları için tavsiye kutsal kitaplar
hristiyan

Depresyonu yenmek konusu 219 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 09-03-12 / 05:05 tarihinde admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Soru: Kutsal Kitap depresyon hakkında ne der? Bir Hristiyan depresyonu nasıl yenebilir? Yanıt: Depresyon, Hristiyan olsun olmasın milyonlarca kişiyi etkileyen yaygın bir durumdur. Depresyon çekenler, yoğun üzgünlük, öfke, umutsuzluk, yorgunluk hissedebilirler ve depresyonun bunlardan başka daha birçok belirtileri olabilir. Kendilerini yararsız hissetmeye, hatta intihar etmeyi istemeye başlarlar, bir zamanlar sevdikleri şeyler ve insanlara olan ilgilerini kaybederler. Kişinin işini kaybetmesi, sevdiği birisinin ölmesi, boşanma gibi yaşam durumları ya da suiistimal ya da kendine güveni olmamak gibi durumlar depresyonu tetikleyebilir. Kutsal Kitap bize sevinç ve övgüyle dolu olmamızı söyler (Filipililer 4:4; Romalılar 15:11), bu yüzden belli ki Tanrı hepimizin sevinç dolu yaşamlar... Sıkıntı, Stres, Depresyon Soru: Kutsal Kitap depresyon hakkında ne der? Bir Hristiyan depresyonu nasıl yenebilir? Yanıt: Depresyon, Hristiyan olsun olmasın milyonlarca kişiyi etkileyen yaygın bir durumdur. Depresyon çekenler, yoğun üzgünlük, öfke, umutsuzluk, yorgunluk hissedebilirler ve depresyonun bunlardan başka daha birçok belirtileri olabilir. Kendilerini yararsız hissetmeye, hatta intihar etmeyi istemeye başlarlar, bir zamanlar sevdikleri şeyler ve insanlara olan ilgilerini kaybederler. Kişinin işini kaybetmesi, sevdiği birisinin ölmesi, boşanma gibi yaşam durumları ya da suiistimal ya da kendine güveni olmamak gibi durumlar depresyonu tetikleyebilir. Kutsal Kitap bize sevinç ve övgüyle dolu olmamızı söyler (Filipililer 4:4; Romalılar 15:11), bu yüzden belli ki Tanrı hepimizin sevinç dolu yaşamlar... Depresyonu yenmek
hristiyan

Kontrol edilemeyen stres hastalıkları arttırıyor konusu 226 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 30-03-11 / 00:52 tarihinde KSAdmin tarafından gönderildi. Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği (BUHASDER) Başkanı Doç. Dr. Şükran Köse, kontrol edilemeyen stresin hastalıkları artırdığını söyledi. 15. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Köse, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, kontrol altındaki stresin iyi olduğunu ve vücudun bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, bellek artışına neden olduğunu söyledi. Bununla birlikte kontrol edilemeyen kronik stresin bağışıklık sistemini zayıflattığını dile getiren Köse, bu şekilde hastalıklara daha kolay yakalanıldığını ve daha zor iyileşildiğini kaydetti. Köse, ''Stres esnasında beyinden salgılanan ve tüm organizmayı denetleyen hormonlar, kan basıncını, şeker düzeyini, çarpıntıyı, terlemeyi artırıyor. Bunu az kontrol edenlerde strese... Sıkıntı, Stres, Depresyon Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği (BUHASDER) Başkanı Doç. Dr. Şükran Köse, kontrol edilemeyen stresin hastalıkları artırdığını söyledi. 15. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Köse, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, kontrol altındaki stresin iyi olduğunu ve vücudun bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, bellek artışına neden olduğunu söyledi. Bununla birlikte kontrol edilemeyen kronik stresin bağışıklık sistemini zayıflattığını dile getiren Köse, bu şekilde hastalıklara daha kolay yakalanıldığını ve daha zor iyileşildiğini kaydetti. Köse, ''Stres esnasında beyinden salgılanan ve tüm organizmayı denetleyen hormonlar, kan basıncını, şeker düzeyini, çarpıntıyı, terlemeyi artırıyor. Bunu az kontrol edenlerde strese... Kontrol edilemeyen stres hastalıkları arttırıyor
hristiyan

Depresyonda olan kişiye bunları söylemeyin konusu 237 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 30-03-11 / 00:49 tarihinde KSAdmin tarafından gönderildi. Depresyondaki arkadaşınıza ya da sevdiğiniz birine yanlış bir şey söylemek kişinin kendini daha kötü hissetmesine neden olabilir. Bu nedenle depresyonda olan biriyle konuşurken sözlerinizi çok dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. Reader's Digest dergisinde yer alan haberde, size depresyondaki kişiye söylemeniz ya da söylememeniz gereken sözlerden bazı örnekler sunuluyor: Söylemeyin: "Birçok insan senden daha kötü durumda." Bu doğru bile olsa, arkadaşınıza yardımcı olmayacağı için o anda bunu söylememelisiniz. Gereksiz yere kişiyi üzerseniz, kişinin psikolojik durumu daha kötü hale gelebilir. Söyleyebilirsiniz: "Bu problemle baş ederken yalnız değilsin". Söylemeyin: "Hiç kimse hayatın bir eğlenceden oluştuğunu söylemedi" Bu arkadaşının duygularının dışa vurumu gibi algılanabilir. Sıkıntı, Stres, Depresyon Depresyondaki arkadaşınıza ya da sevdiğiniz birine yanlış bir şey söylemek kişinin kendini daha kötü hissetmesine neden olabilir. Bu nedenle depresyonda olan biriyle konuşurken sözlerinizi çok dikkatli bir şekilde seçmelisiniz. Reader's Digest dergisinde yer alan haberde, size depresyondaki kişiye söylemeniz ya da söylememeniz gereken sözlerden bazı örnekler sunuluyor: Söylemeyin: "Birçok insan senden daha kötü durumda." Bu doğru bile olsa, arkadaşınıza yardımcı olmayacağı için o anda bunu söylememelisiniz. Gereksiz yere kişiyi üzerseniz, kişinin psikolojik durumu daha kötü hale gelebilir. Söyleyebilirsiniz: "Bu problemle baş ederken yalnız değilsin". Söylemeyin: "Hiç kimse hayatın bir eğlenceden oluştuğunu söylemedi" Bu arkadaşının duygularının dışa vurumu gibi algılanabilir. Depresyonda olan kişiye bunları söylemeyin
hristiyan

Sιkιntιlara karsι nasιl davranιlmalι? konusu 672 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 22-05-09 / 01:26 tarihinde ortodoksmoderator tarafından gönderildi. RAHİP PAİSİOS’tan hatιralar<o:p></o:p> AYNAROZ KEŞİŞİ (1924-1994)<o:p></o:p> http://trinity-church.ru/nast/encycl/27-05-06/8936.jpg <o:p> </o:p> Aynaroz’da, hayatının çoğunu münzevi bir hayat sürerek geçirdi. Tanrι’nın da kendisi, ona birçok yetenek vermişti. Tedavi istidadına sahipti (çeşitli hastalıklardan birçok kişiyi tedavi etmişti, kanserden, doğuştan felçli vb.). Cinlere karşı istidadı vardı (yaşarken dahi, birçok kişiden cin çıkardı). Geleceği önceden görme istidadına da sahipti (birçok kişiye, istikbalde şahsî bazda başlarına gelecek olan olayları önceden söylemiştir. Bundan başka da, gelecekte olacak olan olayları da önceden bilmiştir). Basiret sahibiydi (her insanın kalbini, insanın kendisinden de daha derin ve daha iyi bilebiliyordu. Onun için de o kişiye, doğru... Sıkıntı, Stres, Depresyon RAHİP PAİSİOS’tan hatιralar<o:p></o:p> AYNAROZ KEŞİŞİ (1924-1994)<o:p></o:p> http://trinity-church.ru/nast/encycl/27-05-06/8936.jpg <o:p> </o:p> Aynaroz’da, hayatının çoğunu münzevi bir hayat sürerek geçirdi. Tanrι’nın da kendisi, ona birçok yetenek vermişti. Tedavi istidadına sahipti (çeşitli hastalıklardan birçok kişiyi tedavi etmişti, kanserden, doğuştan felçli vb.). Cinlere karşı istidadı vardı (yaşarken dahi, birçok kişiden cin çıkardı). Geleceği önceden görme istidadına da sahipti (birçok kişiye, istikbalde şahsî bazda başlarına gelecek olan olayları önceden söylemiştir. Bundan başka da, gelecekte olacak olan olayları da önceden bilmiştir). Basiret sahibiydi (her insanın kalbini, insanın kendisinden de daha derin ve daha iyi bilebiliyordu. Onun için de o kişiye, doğru... Sιkιntιlara karsι nasιl davranιlmalι?
hristiyan

Kaleleri Yıkmak konusu 543 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 19-05-09 / 19:53 tarihinde NCyril tarafından gönderildi. Bundan 4-5 gün önce "Kaleleri Yıkmak" isminde küçük bir kitapçık okudum. Yazılanlar beni bir hayli etkilemişti. Sizlerle paylaşmak için, bu kitapın e-book verisiyonunu intertten aradım ama bulamadım. Küçük bir kitap olduğundan dolayı oturdum kendim yazdım. Dileyenler kitapın "pdf" formatını konunun altındaki linkten indirebilir. <link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CONAT%7E1.ONA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:RelyOnVML/> <o:AllowPNG/> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><!--><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CONAT%7E1.ONA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping"... Sıkıntı, Stres, Depresyon Bundan 4-5 gün önce "Kaleleri Yıkmak" isminde küçük bir kitapçık okudum. Yazılanlar beni bir hayli etkilemişti. Sizlerle paylaşmak için, bu kitapın e-book verisiyonunu intertten aradım ama bulamadım. Küçük bir kitap olduğundan dolayı oturdum kendim yazdım. Dileyenler kitapın "pdf" formatını konunun altındaki linkten indirebilir. <link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CONAT%7E1.ONA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:RelyOnVML/> <o:AllowPNG/> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><!--><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CONAT%7E1.ONA%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping"... Kaleleri Yıkmak
hristiyan

Mesih'in Muhteşem planı. konusu 2.305 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj 05-02-09 / 21:43 tarihinde Kitty tarafından gönderildi. Sevgili kardeşlerim sizlerle paylaşmak istedim benim için çok önemli olan bir parçamı... Bundan bir sene öncesine kadar bir firmada çalışıyordum. Şartlarım o kadar kötüydü ki hergün resmen acı çekerek eve geliyordum. Kastettiğim şirket şartları değil tabiki şirket şartlarım son derece iyiydi fakat çalışma koşulları inanılmaz ağırdı ve sürekli insanlarla diyalog halinde olduğumuz için çok sıkıntı çekiyordum.Eğitimim yarım olduğundan sektörden herhangi bir şirkete geçiş yapmam imkansızdı zira çalıştığım şirket bile beni zor kabul etmişti. Sonra işler daha karmaşık bir hal aldı ve çok kötü günler yaşamaya başladım. Bir yanlış anlaşılma üzerine başka bir insanın hatası benim başıma patlamıştı resmen işkence gibi geliyordu tabi olay çok daha büyük boyutlara vardı hatta mahkemelik bile... Sıkıntı, Stres, Depresyon Sevgili kardeşlerim sizlerle paylaşmak istedim benim için çok önemli olan bir parçamı... Bundan bir sene öncesine kadar bir firmada çalışıyordum. Şartlarım o kadar kötüydü ki hergün resmen acı çekerek eve geliyordum. Kastettiğim şirket şartları değil tabiki şirket şartlarım son derece iyiydi fakat çalışma koşulları inanılmaz ağırdı ve sürekli insanlarla diyalog halinde olduğumuz için çok sıkıntı çekiyordum.Eğitimim yarım olduğundan sektörden herhangi bir şirkete geçiş yapmam imkansızdı zira çalıştığım şirket bile beni zor kabul etmişti. Sonra işler daha karmaşık bir hal aldı ve çok kötü günler yaşamaya başladım. Bir yanlış anlaşılma üzerine başka bir insanın hatası benim başıma patlamıştı resmen işkence gibi geliyordu tabi olay çok daha büyük boyutlara vardı hatta mahkemelik bile... Mesih'in Muhteşem planı.
hristiyan

Sikintili gunlerimizde Rab den ne istemeliyiz? konusu 1.311 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 28-04-08 / 23:53 tarihinde galeyev tarafından gönderildi. Rabbim, ac kaldigim zaman bana doyuracak birini gonder; susadigim zaman susuzlugunu giderecek birini yolla; usudugum zamanlarda giydirilecek bir kimse gonder; uzuntu icinde bulundugum zaman bana teselli edilecek birini yolla; yukum agirlastigi zamanlarda baskalarinin yukunu sirtima yukle; sevkate ihtiyacim oldugu zamanlarda bana sevkat isteyen kimseler yolla. Senin isteklerin bana gida; inayetin bana kuvvet; sevgin bana destek olsun. Ey Rabbim, beni yanina alacagn gune kadar, butun hayatim seni nurun ve sevginle dolsun. Amen. Sıkıntı, Stres, Depresyon Rabbim, ac kaldigim zaman bana doyuracak birini gonder; susadigim zaman susuzlugunu giderecek birini yolla; usudugum zamanlarda giydirilecek bir kimse gonder; uzuntu icinde bulundugum zaman bana teselli edilecek birini yolla; yukum agirlastigi zamanlarda baskalarinin yukunu sirtima yukle; sevkate ihtiyacim oldugu zamanlarda bana sevkat isteyen kimseler yolla. Senin isteklerin bana gida; inayetin bana kuvvet; sevgin bana destek olsun. Ey Rabbim, beni yanina alacagn gune kadar, butun hayatim seni nurun ve sevginle dolsun. Amen. Sikintili gunlerimizde Rab den ne istemeliyiz?
hristiyan

Acil Ruhsal Telefon Numaraları (Ayet Listesi) konusu 3.828 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj 06-12-06 / 16:12 tarihinde Teofilos tarafından gönderildi. Acil Ruhsal Telefon Numaraları Üzüldüğünüz zaman…………………………………………………...Yuhanna 14 İnsanlar sizi hayal kırıklığına uğrattıkları zaman ……………………..Mezmur 27 Verimli olmak istediğiniz zaman…………………………...................Yuhanna 15 Günah işlediğiniz zaman……………………………………………....Mezmur 51 Endişelendiğiniz zaman………………………………………………..Matta 6:19-34 Tehlikede olduğunuz zaman………………………………...................Mezmur 91 Tanrı’dan uzaklaştığınızı hissettiğiniz zaman……………………….....Mezmur 139 İmanınızı canlandırmak istediğiniz zaman……………………….. .…..İbraniler 11 Sıkıntı, Stres, Depresyon Acil Ruhsal Telefon Numaraları Üzüldüğünüz zaman…………………………………………………...Yuhanna 14 İnsanlar sizi hayal kırıklığına uğrattıkları zaman ……………………..Mezmur 27 Verimli olmak istediğiniz zaman…………………………...................Yuhanna 15 Günah işlediğiniz zaman……………………………………………....Mezmur 51 Endişelendiğiniz zaman………………………………………………..Matta 6:19-34 Tehlikede olduğunuz zaman………………………………...................Mezmur 91 Tanrı’dan uzaklaştığınızı hissettiğiniz zaman……………………….....Mezmur 139 İmanınızı canlandırmak istediğiniz zaman……………………….. .…..İbraniler 11 Acil Ruhsal Telefon Numaraları (Ayet Listesi)
hristiyan

BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM konusu 1.671 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 26-07-05 / 15:38 tarihinde evangelion tarafından gönderildi. Bir Gece rüyamda kendimi, bir deniz kıyısında Rabbimle beraber gördüm. Gecenin karanlığında gökyüzünde ışıklar parladı ve hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Hayat yolculuğumda iki ayak izi görüyordum. Anladım ki, biri benim, diğeri Rabbimindi. Bu yolculukta Rab hep benimle beraberdi. ....Hayatımın bazı dönemlerinde yalnız bir kişilik ayak izi gördüm. İyice dikkat ettiğimde ise çok üzüldüm. Çünkü yalnız bir kişilik ayak izi olduğu dönemler, hayatımın en kederli ve en zor geçen zamanlarıydı. ....Üzgün bir şekilde sordum Rab'bime; "Rab ben Seninle yürümeye başladığımda; Sen bana, hayatımın bütün günlerinde olacağına söz vermiştin. Ama şimdi görüyorum ki, kumda yalnız bir ayak izi var, o da benim ayak izim, hayatımın en zor günlerinde, o kederli anlarımda beni nasıl... Sıkıntı, Stres, Depresyon Bir Gece rüyamda kendimi, bir deniz kıyısında Rabbimle beraber gördüm. Gecenin karanlığında gökyüzünde ışıklar parladı ve hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Hayat yolculuğumda iki ayak izi görüyordum. Anladım ki, biri benim, diğeri Rabbimindi. Bu yolculukta Rab hep benimle beraberdi. ....Hayatımın bazı dönemlerinde yalnız bir kişilik ayak izi gördüm. İyice dikkat ettiğimde ise çok üzüldüm. Çünkü yalnız bir kişilik ayak izi olduğu dönemler, hayatımın en kederli ve en zor geçen zamanlarıydı. ....Üzgün bir şekilde sordum Rab'bime; "Rab ben Seninle yürümeye başladığımda; Sen bana, hayatımın bütün günlerinde olacağına söz vermiştin. Ama şimdi görüyorum ki, kumda yalnız bir ayak izi var, o da benim ayak izim, hayatımın en zor günlerinde, o kederli anlarımda beni nasıl... BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM
hristiyan

Sıkıntı, Stres, Depresyon isa peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih