| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Sıkıntı, Stres, Depresyon
: BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM konusu 1671 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj evangelion tarafından gönderildi. BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM Bir Gece rüyamda kendimi, bir deniz kıyısında Rabbimle beraber gördüm. Gecenin karanlığında gökyüzünde ışıklar parladı ve hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Hayat yolculuğumda iki ayak izi görüyordum. Anladım ki, biri benim, diğeri Rabbimindi. Bu yolculukta Rab hep benimle beraberdi. ....Hayatımın bazı dönemlerinde yalnız bir kişilik ayak izi gördüm. İyice dikkat ettiğimde ise çok üzüldüm. Çünkü yalnız bir kişilik ayak izi olduğu dönemler, hayatımın en kederli ve en zor geçen zamanlarıydı. ....Üzgün bir şekilde sordum Rab'bime; "Rab ben Seninle yürümeye başladığımda; Sen bana, hayatımın bütün günlerinde olacağına söz vermiştin. Ama şimdi görüyorum ki, kumda yalnız bir ayak izi var, o da benim ayak izim, hayatımın en zor günlerinde, o kederli anlarımda beni nasıl yalnız... BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM konusu 1671 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj evangelion tarafından gönderildi.
Bir Gece rüyamda kendimi, bir deniz kıyısında Rabbimle beraber gördüm. Gecenin karanlığında gökyüzünde ışıklar parladı ve hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Hayat yolculuğumda iki ayak izi görüyordum. Anladım ki, biri benim, diğeri Rabbimindi. Bu yolculukta Rab hep benimle beraberdi.
....Hayatımın bazı dönemlerinde yalnız bir kişilik ayak izi gördüm. İyice dikkat ettiğimde ise çok üzüldüm. Çünkü yalnız bir kişilik ayak izi olduğu dönemler, hayatımın en kederli ve en zor geçen zamanlarıydı.
....Üzgün bir şekilde sordum Rab'bime; "Rab ben Seninle yürümeye başladığımda; Sen bana, hayatımın bütün günlerinde olacağına söz vermiştin. Ama şimdi görüyorum ki, kumda yalnız bir ayak izi var, o da benim ayak izim, hayatımın en zor günlerinde, o kederli anlarımda beni nasıl yalnız bıraktın? Zaten en çok o günlerde sana ihtiyacım vardı."
....Rab'bim bana cevap verip dedi. "Sevgili çocuğum, seni çok seviyorum ve seni asla yalnız bırakmam. Hele sıkıntılı ve zor durumlarda, seni asla terketmem. O gördüğün bir kişilik ayak izleri senin değil benim ayak izlerimdi. Sen o sıkıntılar içindeyken benim KUCAĞIMDAYDIN, BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM..!
BEN SENİ KOLLARIMDA TAŞIYORDUM konusuna benzer konular;
İstanbul Sent Antuan Kilisesi - Her Pazartesi ve Perşembe 20:00'da: "RAB SENİ DAVET EDİYOR" RAB SENİ DAVET EDİYOR
Belki bu Kiliseye defalarca geldin.
Belki sorunlarına hala bir cevap bulamadın.
Belki zaman zaman Tanrı'nın varlığından şüphe duyuyorsun
Belki de sadece ondan birsey istemek için Tanrı'ya yaklaşıyorsun.
Ama yine de hayatında hiç onunla karşılasmadın.
İşte şimdi tam zamanı
sadece 1 saatini ayırabilirsin
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil