Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı. hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Sıkıntı, Stres, Depresyon : Mesih'in Muhteşem planı. konusu 2305 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj Kitty tarafından gönderildi. Mesih'in Muhteşem planı. Sevgili kardeşlerim sizlerle paylaşmak istedim benim için çok önemli olan bir parçamı... Bundan bir sene öncesine kadar bir firmada çalışıyordum. Şartlarım o kadar kötüydü ki hergün resmen acı çekerek eve geliyordum. Kastettiğim şirket şartları değil tabiki şirket şartlarım son derece iyiydi fakat çalışma koşulları inanılmaz ağırdı ve sürekli insanlarla diyalog halinde olduğumuz için çok sıkıntı çekiyordum.Eğitimim yarım olduğundan sektörden herhangi bir şirkete geçiş yapmam imkansızdı zira çalıştığım şirket bile beni zor kabul etmişti. Sonra işler daha karmaşık bir hal aldı ve çok kötü günler yaşamaya başladım. Bir yanlış anlaşılma üzerine başka bir insanın hatası benim başıma patlamıştı resmen işkence gibi geliyordu tabi olay çok daha büyük boyutlara vardı hatta mahkemelik bile oldum... Mesih'in Muhteşem planı.

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Mesih'in Muhteşem planı. konusu 2305 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj Kitty tarafından gönderildi.

Mesih'in Muhteşem planı. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Mesih'in Muhteşem planı. hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-01-09, 23:16
Mesih'in Muhteşem planı.
Kitty

Sevgili kardeşlerim sizlerle paylaşmak istedim benim için çok önemli olan bir parçamı...

Bundan bir sene öncesine kadar bir firmada çalışıyordum. Şartlarım o kadar kötüydü ki hergün resmen acı çekerek eve geliyordum. Kastettiğim şirket şartları değil tabiki şirket şartlarım son derece iyiydi fakat çalışma koşulları inanılmaz ağırdı ve sürekli insanlarla diyalog halinde olduğumuz için çok sıkıntı çekiyordum.Eğitimim yarım olduğundan sektörden herhangi bir şirkete geçiş yapmam imkansızdı zira çalıştığım şirket bile beni zor kabul etmişti. Sonra işler daha karmaşık bir hal aldı ve çok kötü günler yaşamaya başladım. Bir yanlış anlaşılma üzerine başka bir insanın hatası benim başıma patlamıştı resmen işkence gibi geliyordu tabi olay çok daha büyük boyutlara vardı hatta mahkemelik bile oldum diyebilirim. Olay bunun neresinde diyebilirsiniz. İnanın benimkisi anlık mucizeden öte uzun zamanlı bir mucize. Ailevi durumum o kadar parlak değildi önceden. Babasız büyüdüm şükürler olsun ki abimin işleri düzelmeye başlamıştı bu sıralarda. İşten istifa etmek zorunda kaldım. Benim konumumda genç bir insanın geleceğini görmesi kimi zaman o kadar zor oluyor ki ve ben o işkenceyi her gün yaşadım ne olacağım diye hep sordum. Derken şubat ayındaki işten istifamın ardından her sene aralıkta yapılan üniversite sınavları başvuruları her ne hikmetse geçen sene şubatta başladı. Çok umutsuzdum 3 senedir kitap yüzüne bakmıyordum fakat birşeyler beni bu yola sürüklemişti her gün Mesih'e dua ediyordum bana yardım etmesi için halbuki bu mucizeler serisini başından beri tasarlayan Oymuş. Zor günler geçirmemin nedeni de Bu harika planın bir parçasıymış. Sınavlara girdim inanılmaz bir başarı gösterdim İngiliz Dili ve Edebiyatı'nı kazandım. Ailem tamamen ümidi kesmişken bu başarı onları şaşkına uğrattı. Abim küçüklüğümden beri diş hekimi olmak istediğimi biliyordu ve bu başarım üzerine o da yüreklendi okula kayıdımı yaptırmamamı onun yerine yurt dışında benim diş hekimliği okuyabileceğim uygun bir ülke aramamı söyledi. Zira ben yabancı dil bölümü mezunu olduğum için Türkiyede bunu okumama imkan yoktu.. Derken Bulgaristanı buldum ve şu anda hayallerime Mesih'in inanılmaz planı sayesinde kavuştum. Bana bundan 4 sene önce bunu okuyacağımı söyleselerdi imkansız derdim çünkü ne ailemin maddi gücü buna yeterdi ne de ben kazanabilirdim. Anladım ki imkansızlıkları biz yaratıyormuşuz...

Bunu size anlatmamın nedeni ise kardeşlerim her an çok kötü olaylar yaşayabilir haksızlığa uğrayabilir hatta bu olanların sizin başınıza neden geldiğini sormaktan kendinizi alamayabilirsiniz... Böyle durumlarda lütfen Tanrı'nın ve O'nun biricik Oğlu'nun yanında olduğunu siz O'nu bıraksanız unutsanız bile O'nun sizi unutmayacağını bilin. Umudunuzu asla yitirmeyin. Hiçbirşey için geç değil. Herşey bizim içimizde ve elimizde.. Rab hepimizin yolunu aydınlatsın. Hepimize ışık olsun. Rabbe şükürler olsun bizlere hazırladığı muhteşem planları için.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı. hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-01-09, 23:41
Mesih'in Muhteşem planı.
ilksen

Merhaba Kitty Babanın Olmaması Gerçekten türkiye şartlarında çok zor bir durum. Bizde 2 kardeşiz. Babam ben 2 kardeşim 1 yaşındayken öldü. Yetiştirme yurtlarında büyüdük.
Çok zor günlerdi. Şimdi büyüdük. kardeşim 9 eylül üniversitesi iç hastalık. an. bil.dal okuyo
bense bir müzik firmasındaydım geçen aya kadar ABD Yıkılınca bizide işten attılar. şimdi kararsız kaldım ne yapayım diye. ama her zorlugu yıktım. bunuda yıkacagım emin ol. Yeterki Tanrı Arkamda olsun. Kimse agır yükle yüklenmez tanrı katında. kaldıramayacagımız hiç bir yük yok. Söz İlerde Başbakan Fln Olursam ilk işim Kiliselerde Eğitimi Açmak. ondan Sonra Din Hanesini Boş bırakmak Kimliklerin. Bide Kardeşimi Büyük bir üniversiteye rektör yaparım ohh...!

Çok büyüktü hayallerim ama çok gerilerdeyim. yapamıyorum dogrusu bu. bıkmışlık var.

İSA Mesih hep BENLE ve SİZLE OLUR UMARIM.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı. hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-01-09, 00:31
Mesih'in Muhteşem planı.
sotiri

Kitty
Sevgili kardeşlerim sizlerle paylaşmak istedim benim için çok önemli olan bir parçamı...

Bundan bir sene öncesine kadar bir firmada çalışıyordum. Şartlarım o kadar kötüydü ki hergün resmen acı çekerek eve geliyordum. Kastettiğim şirket şartları değil tabiki şirket şartlarım son derece iyiydi fakat çalışma koşulları inanılmaz ağırdı ve sürekli insanlarla diyalog halinde olduğumuz için çok sıkıntı çekiyordum.Eğitimim yarım olduğundan sektörden herhangi bir şirkete geçiş yapmam imkansızdı zira çalıştığım şirket bile beni zor kabul etmişti. Sonra işler daha karmaşık bir hal aldı ve çok kötü günler yaşamaya başladım. Bir yanlış anlaşılma üzerine başka bir insanın hatası benim başıma patlamıştı resmen işkence gibi geliyordu tabi olay çok daha büyük boyutlara vardı hatta mahkemelik bile oldum diyebilirim. Olay bunun neresinde diyebilirsiniz. İnanın benimkisi anlık mucizeden öte uzun zamanlı bir mucize. Ailevi durumum o kadar parlak değildi önceden. Babasız büyüdüm şükürler olsun ki abimin işleri düzelmeye başlamıştı bu sıralarda. İşten istifa etmek zorunda kaldım. Benim konumumda genç bir insanın geleceğini görmesi kimi zaman o kadar zor oluyor ki ve ben o işkenceyi her gün yaşadım ne olacağım diye hep sordum. Derken şubat ayındaki işten istifamın ardından her sene aralıkta yapılan üniversite sınavları başvuruları her ne hikmetse geçen sene şubatta başladı. Çok umutsuzdum 3 senedir kitap yüzüne bakmıyordum fakat birşeyler beni bu yola sürüklemişti her gün Mesih'e dua ediyordum bana yardım etmesi için halbuki bu mucizeler serisini başından beri tasarlayan Oymuş. Zor günler geçirmemin nedeni de Bu harika planın bir parçasıymış. Sınavlara girdim inanılmaz bir başarı gösterdim İngiliz Dili ve Edebiyatı'nı kazandım. Ailem tamamen ümidi kesmişken bu başarı onları şaşkına uğrattı. Abim küçüklüğümden beri diş hekimi olmak istediğimi biliyordu ve bu başarım üzerine o da yüreklendi okula kayıdımı yaptırmamamı onun yerine yurt dışında benim diş hekimliği okuyabileceğim uygun bir ülke aramamı söyledi. Zira ben yabancı dil bölümü mezunu olduğum için Türkiyede bunu okumama imkan yoktu.. Derken Bulgaristanı buldum ve şu anda hayallerime Mesih'in inanılmaz planı sayesinde kavuştum. Bana bundan 4 sene önce bunu okuyacağımı söyleselerdi imkansız derdim çünkü ne ailemin maddi gücü buna yeterdi ne de ben kazanabilirdim. Anladım ki imkansızlıkları biz yaratıyormuşuz...

Bunu size anlatmamın nedeni ise kardeşlerim her an çok kötü olaylar yaşayabilir haksızlığa uğrayabilir hatta bu olanların sizin başınıza neden geldiğini sormaktan kendinizi alamayabilirsiniz... Böyle durumlarda lütfen Tanrı'nın ve O'nun biricik Oğlu'nun yanında olduğunu siz O'nu bıraksanız unutsanız bile O'nun sizi unutmayacağını bilin. Umudunuzu asla yitirmeyin. Hiçbirşey için geç değil. Herşey bizim içimizde ve elimizde.. Rab hepimizin yolunu aydınlatsın. Hepimize ışık olsun. Rabbe şükürler olsun bizlere hazırladığı muhteşem planları için.
AMİN AMİN AMİN
Sevinin, sevinçle coşun! Çünkü göklerdeki ödülünüz büyüktür. Matta 5:3-12

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı. hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-01-09, 15:37
Mesih'in Muhteşem planı.
MR.CAGE

ilksen
Merhaba Kitty Babanın Olmaması Gerçekten türkiye şartlarında çok zor bir durum. Bizde 2 kardeşiz. Babam ben 2 kardeşim 1 yaşındayken öldü. Yetiştirme yurtlarında büyüdük.
Çok zor günlerdi. Şimdi büyüdük. kardeşim 9 eylül üniversitesi iç hastalık. an. bil.dal okuyo
bense bir müzik firmasındaydım geçen aya kadar ABD Yıkılınca bizide işten attılar. şimdi kararsız kaldım ne yapayım diye. ama her zorlugu yıktım. bunuda yıkacagım emin ol. Yeterki Tanrı Arkamda olsun. Kimse agır yükle yüklenmez tanrı katında. kaldıramayacagımız hiç bir yük yok. Söz İlerde Başbakan Fln Olursam ilk işim Kiliselerde Eğitimi Açmak. ondan Sonra Din Hanesini Boş bırakmak Kimliklerin. Bide Kardeşimi Büyük bir üniversiteye rektör yaparım ohh...!

Çok büyüktü hayallerim ama çok gerilerdeyim. yapamıyorum dogrusu bu. bıkmışlık var.

İSA Mesih hep BENLE ve SİZLE OLUR UMARIM.
Umarım kardeşim.Rabbe güvendiğin sürece neden olmasın?Sen azim ve inançla devam et.O seni seviyor.Yardım edecek.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı. hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-01-09, 21:57
Mesih'in Muhteşem planı.
Rabbi Bruk

kardeşlerim Rabbim her daim yanınızda olsun.
Luk.6: 32
"Korkma,
yalnız iman et.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı.

Mesih'in Muhteşem planı. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Mesih'in Muhteşem planı. konusuna benzer konular;

Ottobeuren Bazilikasının muhteşem orgundan Bach Almanya Bavyera'da bulunan Ottobeuren Bazilikasının (Katolik) muhteşem devasa orgundan Karl Richter tarafından çalınan Bach prelüdleri.. Orgun muhteşemliğine ve büyüklüğüne dikkat.. http://www.youtube.com/watch?v=bkQxrdOk8Us (Kilisenin içini ve orgun tamamını videonun 3:30 dakikasında göstermeye başlıyor) http://cache.virtualtourist.com/3701113-The_abbey_of_Ottobeuren-Ottobeuren.jpg

İsa Mesih'in Mucizeleri İSA MESİH’İN MUCİZELERİ Mat.8: 5-13; Luk.7:1-10 Bir yüzbaşının uşagının iyileştirilmesi Mat.9: 27-33 İki körün ve bir dilsizin iyileştirilmesi Mat.12: 22-23 Kör ve dilsiz bir cinlinin iyileştirilmesi

İsa Mesih'in günahsızlığı İSA MESİH’İN GÜNAHSIZLIĞI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p> </o:p> Luk.1: 35 Melek ona şöyle yanıt verdi: "Kutsal Ruh senin üzerine gelecek, Yüceler Yücesi'nin gücü sana gölge salacak. Bunun için doğacak olana kutsal, Tanrı Oğlu denecek.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Luk.23: 46-47 İsa yüksek sesle, "Baba, ruhumu ellerine bırakıyorum!" diye seslendi. Bunu söyledikten sonra son nefesini verdi. Olanları gören yüzbaşı, "Bu adam gerçekten doğru biriydi" diyerek Tanrı'yı yüceltmeye başladı.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Yu.1: 29 Yahya ertesi gün İsa'nın kendisine doğru geldiğini görünce şöyle dedi: "İşte, dünyanın günahını ortadan kaldıran Tanrı Kuzusu!<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Yu.7: 18 Kendiliğinden konuşan kendini yüceltmek ister, ama...

İsa Mesih'in Emirleri İSA MESİH’İN EMİRLERİ Mat.4: 10 İsa ona şöyle karşılık verdi: "Çekil git, Şeytan! 'Tanrın Rab'be tapacak, yalnız O'na kulluk edeceksin' diye yazılmıştır." Mat.5: 16 Sizin ışığınız insanların önünde öyle parlasın ki, iyi işlerinizi görerek göklerdeki Babanız'ı yüceltsinler!" Mat.5: 42 Sizden bir şey dileyene verin, sizden ödünç isteyeni geri çevirmeyin." Mat.5: 48 Bu nedenle, göksel Babanız yetkin olduğu gibi, siz de yetkin olun."

Mesih'in Hükümranlığı Mesih ve İncil-i Şerif'e göre 1000 sene sürecek olan Mesihsel çağ, Mesih'in Hükümranlığı çoğu insanlarca bekleniyor. Ortodoksi inanca göre Mesih'in gelişi ve 1000 senelik hükümranlığı bedeni ve dünyevi olmayacaktır, manevi ve ruhi olacaktır. Mesih İsa'a yaşarken Vali Pilatus zamanında sormuştu, 'Hükümranlığın nerede?' diye ama Mesih İsa 'Hükümranlığım bu dünyadan değildir!' demişti. 'Hükümranlığım bu dünyadan olsaydı yandaşlarım yakalanmamam için savaşırlardı!' demişti. 'Ama benim Hükümranlığımın burasıyla hiç bir alakası yok' demişti. Ortodoksi inanç Mesih'in bu sözlerini göz önüne alarak Mesih'in dönüşünü ve 1000 senelik hükümranlığını manevi ve ruhi olarak var saymıştır. Protestanlığın bazı kolları bu 1000 senelik hükümranlığın başladığına inanır... Selametle...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih