| tugba05 |
|
Sevgili Evangelion, Derlemeniz çok güzeldi. Bu denenmeler ve yaşanan sessizlik içinde bekleyiş, terbiye edilme ve kutsallaşma yolunda bir adım daha öteye gittiğimizin göstergesidir. Uzun zamandır aradığım ve sonunda tekrar okuma fırsatı bulduğum "Geyik Ayakları" (Hannah Hurnard) kitabını okumayanlara tavsiye ediyorum. Galiba bu kitabı bin kere okusam yine de bıkmam. Çok güzel bir kitap. Rab'bin size nasıl baktığı, sizi nasıl sevgiyle terbiye ettiği ve sonunda nasıl O'nun gibi geyik ayaklarına sahip olduğunuzu göreceksiniz. |
| tizciano | ||||
Öncelikle Sevgili Evangelion Kardeşimi kutluyorum ve bu derleme için çok teşekkür ediyorum... tugba05 kardeşim, Bu kitabı bütün kitabevlerinde bulabilirmiyim? |
||||
|
Alıntı:
|
| Ben de araştırıyorum hangi kitabevinde bulunuyor diye. Yeni yaşam yayınları ve taksimde ki mukaddes kitabevinde olmadığını biliyorum. Bu hafta sonu bir arkadaşımla bulunduğunu söylediği bir kitabevine gideceğiz. Çok sayıda alacağım. Bakırköy'de bir kitabeviymiş ,ama ismini şimdilik bilmiyorum. Öğrendiğimde haber vereceğimden emin olabilirsiniz. |
| narnur |
|
PEKİ BEN ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.HR.DA İMTİHAN YOK DİYE BİLİYORDUM,DENENMELER SIKINTILAR YOK,BU TANRI'NIN HERŞEYİ BİLEN VASFINA YAKIŞMAZ DİYE BİR YAZI OKUMUŞTUM BİR HR.DERGİSİNDE.ÖRNEK OLARAKTA İNCİL'DE Kİ BAZI AYETLERİ YAZMIŞTI.BURADA YAZAN AYETLER İSE TAM TERSİNİ SAVUNUYOR.BU BİR ÇELİŞKİ DEGIL MI ? CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVINIRIM HR.A SEMPATİ DUYUYORUM KAFAM KARIŞIK.. Yönetim Notu : HR ne demek . HR diye bir kısaltma tanımıyoruz |
| narnur |
| PEKİ BEN ŞUNU SORMAK İSTİYORUM.HRISTIYANLIKTA İMTİHAN YOK DİYE BİLİYORDUM,DENENMELER SIKINTILAR YOK,BU TANRI'NIN HERŞEYİ BİLEN VASFINA YAKIŞMAZ DİYE BİR YAZI OKUMUŞTUM BİR HRİSTİYAN DERGİSİNDE.ÖRNEK OLARAKTA İNCİL'DE Kİ BAZI AYETLERİ YAZMIŞTI.BURADA YAZAN AYETLER İSE TAM TERSİNİ SAVUNUYOR.BU BİR ÇELİŞKİ DEGIL MI ? CEVAP YAZARSANIZ ÇOK SEVINIRIM HrısTYANLIGA SEMPATİ DUYUYORUM KAFAM KARIŞIK. |