Aldatıcı Filmler
Sinema Merhaba Rabbimiz İsa'nın mezarını aramaya çalışmak, işte tabutu bulundu, kendisi ölmedi, Mecdelli Meryemle evlendi, Petrus Romaya gitmedi gibi abuk sabuk filmler haberler ilanlar yada belgesel içerikli kısa filmler yada tarihsel haberlerle milyonlarca Hıristiyanın Çarmıhta günahların affıyla Göksel Babanın bağışlama ve affetme İsa'nın dirilmesiyle diriliş müjdesine ve bu uğurda yaşamalarını feda etmiş on milyonlarca İman Şehidinin Ruhsal geleceklerinin adeta kaosa sürükleyen nitelikteki dünyasal şeytansal tanıları yada İnancımızı yerle bir etmek isteyenlerin haberlerine filmlerine, göz kamaştırıcı yalanlarına pek itibar etmeyiniz. Rabbimizi yalancı konumuna koyan hilekar sahtekar konumuna koyan bu tür haberlere kanmamanızı yürekten...
|
26-07-10 11:46
|
0 |
231 |
Narnia Günlükleri; Aslan, Cadı ve Dolap
Sinema Hafta sonu evde bu filmi izledim arkadaşlar. Malum hava çok sıcak ve evden dışarı çıkılmıyor. Bana bu filmdeki aslanın, İsa Mesih'i temsil ettiğini söylemişlerdi, ben de heyecanla ve dikkatle izledim. Zaten çoçuklar için olan hiç bir filmi şimdiye dek kaçırmadım :) Ama bu filmde İsa Mesih'in yaşamıyla ilgili benzerlik görmek beni çok etkiledi.
Film, İkinci Dünya Savaşında geçer. Peter, Susan, Edmund ve Lucy isimli dört çocuk savaş yüzünden, anneleri tarafından daha güvenli bir yere gönderilir. Londra ' nın dışında yaşayan bir akrabalarının yanına. Çoçuklar orada büyülü bir dünyaya tesadüfen düşer ve macera başlar.
O dünyanın kralı aslandır; yani İsa Mesih !
Oranın cadısı da buz kraliçesidir; bence iblis!
4 çoçukdan en ufak olan...
( 1 2)
|
26-07-10 00:03
|
3 |
318 |
|
|
- |
- |
- |