Adana'da Topluluk

Adana'da Topluluk hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Adana'da Topluluk konusu 358 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Sebastian tarafından gönderildi. Adana'da Topluluk 16 yaşındayım,Adana'da yaşıyorum.Bir kaç ay önce kitap fuarında gördüğüm İncil'i merak ettiğim için almış ve okumuştum.İncil'i okudukça İsa Mesih'in beni çağırdığını hissetmeye başlamıştım.Ancak bilgi edinmek için başvurduğum pek çok kaynak bir topluluğa katılmam gerektiğini söylüyor ve ben Adana'da bir toplulukla iletişime geçmeyi pek çok kez denesem de henüz bir gelişme kaydedemedim.Bana Adana'da katılabileceğim bir topluluk önerebilirseniz çok mutlu olurum.Ayrıca 18 yaşın altında olduğum için yasal bir sorun çıkar mı bu konuda da bilgim yok.Ailemle bu konu hakkında konuşmayı denediğimde 18 yaşın altında olduğum için verdiğim kararların mantıklı olmadığını ve böyle bir duruma izin vermeyeceklerini söylediler.Onlardan izin almam gerekiyor mu? Esenlikler. Adana'da Topluluk

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Adana'da Topluluk konusu 358 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Sebastian tarafından gönderildi.

Adana'da Topluluk konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Adana'da Topluluk hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-04-11, 00:54
Adana'da Topluluk
imb

16 yaşındayım,Adana'da yaşıyorum.Bir kaç ay önce kitap fuarında gördüğüm İncil'i merak ettiğim için almış ve okumuştum.İncil'i okudukça İsa Mesih'in beni çağırdığını hissetmeye başlamıştım.Ancak bilgi edinmek için başvurduğum pek çok kaynak bir topluluğa katılmam gerektiğini söylüyor ve ben Adana'da bir toplulukla iletişime geçmeyi pek çok kez denesem de henüz bir gelişme kaydedemedim.Bana Adana'da katılabileceğim bir topluluk önerebilirseniz çok mutlu olurum.Ayrıca 18 yaşın altında olduğum için yasal bir sorun çıkar mı bu konuda da bilgim yok.Ailemle bu konu hakkında konuşmayı denediğimde 18 yaşın altında olduğum için verdiğim kararların mantıklı olmadığını ve böyle bir duruma izin vermeyeceklerini söylediler.Onlardan izin almam gerekiyor mu?

Esenlikler.

Adana'da Topluluk

Adana'da Topluluk

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Adana'da Topluluk

Adana'da Topluluk hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-04-11, 02:10
Adana'da Topluluk
Rab İyidir

bir kilisenin ayinine/ibadetine katılmanızdan ne gibi bir yasal sorun çıkabilirki ? aileniz müslümansa eğer,tabikide sizin gayrimüslim bir cemaat ile sohbet etmenizi istemeyecek,bu durumdan huzursuz olacaklardır.ama yasal sorun çıkmaz.

Adana'da Topluluk

Adana'da Topluluk

Adana'da Topluluk hristiyanlık incil isa tevrat zebur25-04-11, 22:11
Adana'da Topluluk
Sebastian

http://www.hristiyanforum.com/forum/adanadaki-kiliseler-f254/

Bu linkte size tavsiye edeceğim Katolik mezhebine bağlı Aziz Pavlus Kilisesi (Bebekli Kilise) ya da Protestan mezhebine bağlı Adana Protestan Topluluğu'dur. Diğer kiliselerde bulunmadığım için yorum yapamıyorum.

RAB size ışık olsun, Sevgiler

Adana'da Topluluk

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Adana'da Topluluk

Adana'da Topluluk konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Adana'da Topluluk konusuna benzer konular;

Adana'da Ortodoks kilisesi Adana da Ortodoks kilisesi var mı?Ortodoks Kilisesinde vaftiz olmak istiyorum.Daha vaftiz olmadım ama kalben bir Ortodoks hristiyanım.

Adana'da imamlar ev ev dolaşacak Çattık,bir bunu icat etmemişlerdi. Buyrun içeri girin dersen bir türlü,demezsen bir türlü. Bu habere yapılan okuyucu yorumları hep "dikkat edin,fişleneceksiniz yönünde yazılar Belki polyannacılık oynarım belkide imam girerler Hristiyan olarak çıkarlar ne biliim. http://haber.gazetevatan.com/Haber/364241/1/Gundem

Karabük civarında kilise-ayin-topluluk var mı? merhaba arkadaşlar, ben agnostik biriyim. hrisyanlık hakkında merak ettiklerim ve bilmek istediklerim var ? Bu konuda karabük civarında bana yardımcı olabilecek kilise- hrsityan alimi birileri var mı? şimdiden teşekkürler.. rabbin huzuru üzerinize oolsun

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih