| HRİSTİYAN FORUM
> Soru Panosu
: Artı işareti nasıl yapılır konusu 1894 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj sufishco tarafından gönderildi. Artı işareti nasıl yapılır Arkadaşlar hristiyanlık dinine yeni geçicem daha geçmek istiyorum nasıl olacağını anlamadım artı işareti nasıl yapılıyor bana anlatır mısınız... Artı işareti nasıl yapılır
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Artı işareti nasıl yapılır konusu 1894 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj sufishco tarafından gönderildi.
Sevgili kardeşim Öncelikle verdiğin karara sevindim ancak hristiyan olacağım ,artı işareti nasıl yapılır vb. önemli konuları sıradan birşeymiş gibi söylemen açıkçası beni üzdü.Bunun yerine kutsal kitabı okusan Hristiyanlığı, isa mesihi araştırsan zaten bu soruları sormazsın.Sana tavsiyem kutsal kitabı oku ondan sonra kafana birşey takılırsa forumdan araştırır veya bize sorarsın elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz.Umarım beni yanlış anlamadın...Rab seni bereketlesin
Artı işareti nasıl yapılır konusuna benzer konular;
Kutsanmış su nasıl yapılır? merhaba Kutsanmış su nasıl yapılır?Bu konuda bilginiz varsa söyler misiniz? söylerseniz sevinirim İsa Mesih önderiniz olsun.
Kurtuluş sadece imanla mıdır, yoksa iman artı işlerle midir? Soru: Kurtuluş sadece imanla mıdır, yoksa iman artı işlerle midir?
Yanıt: Bu soru bütün Hristiyan teolojisinin belki de en önemli sorusudur. Bu soru, Protestan kiliseleriyle Katolik Kilisesi arasındaki ayrılık olan Reform Hareketi’nin nedenidir. Bu soru, Kutsal Kitap’a göre olan Hristiyanlık’la “Hristiyan” tarikatların çoğu arasındaki en önemli farktır. Kurtuluş sadece imanla mıdır, yoksa iman artı işlerle midir?” Ben sadece İsa’ya inanarak mı kurtuldum, yoksa hem İsa’ya inanıp hem de belirli şeyler mi yapmam gerekiyor?
Kutsal Kitap’taki anlaşılması zor olan bazı ayetler, sadece iman mi yoksa iman artı işler mi sorusunun yanıtını zorlaştırır. Romalılar 3:28, 5:1 ve Galatyalılar 3:24’ü Yakup 2:24’le kıyaslayın. Bazıları, Pavlus’la (kurtuluşun sadece imanla olmasıyla) Yakup...
Din Hanesi Değiştirme ( Nasıl ve Nerede Yapılır?) Bir çok kişiden zamanla aynı sorular geldiği için bu başlıkta tek bir cevap olarak herşeyi anlatmanın yararlı olacağını düşündüm. Yapılması gereken işlemler herkes için aynıdır, kişiye göre farklılık göstermemektedir.
Nüfus cüzdanınızdaki din hanesi kısmını değiştirmek için öncelikle bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğüne gitmeniz gerekmektedir. Bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğünüzü nüfus cüzdanınızın arkasındaki mühür kısmından öğrenebilirsiniz.
Nüfus müdürlüğünüze gitmeden önce ikamet ettiğiniz bölgenin muhtarına uğramalısınız. Muhtarınıza nüfus cüzdanı değişimi için gerekli tüm belgeleri almak istediğinizi belirttiğinizde size hepsini sağlayacaktır. Muhtarlıkta size 4 adet vesikalık fotoğraf lazım olacaktır. Bunun dışında 4 fotoğraf da nüfus müdürlüğünde sizden istenecektir....
Katoliklerde Noel Bayramında Neler Yapılır? Kardeşlerim ilk önce şunu sormak istiyorum, ben 25 Aralık günü olacak olan Noel Görkemli Bayramına katılmak istiyorum bir katolik kilisesinde, ancak gittiğimde neler yapacağımı bilmiyorum, hangi dualar okunur Türkçe ayinde ? Gitmeden en azından ezberlersem bocalamam. Ve en önemli husus, acaba ben kabul edilir miyim... Bunu sormayı unuttum başta, vaftizli değilim çünkü malesef. Gidipte, kuyruğumu sıkıştırıp dönmek de var. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim :) Esenlikle kalın.
fresklerdeki 3 parmak işareti bir çok ferskte olan baş parmak ve yüzük parmağının birleştirilmesiyle yapılan işaret ne anlama gelmektedir. bazı yerlerde işaret orta ve serçe parmak dik şekilde dururken bazılarında işaret ve orta parmak dik durmakta bununla ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirm. araştırmalarım 3 parmağın baba oğul kutsal ruru simgelediği söyleniyor ama benim sorduğum işaret farklılığının bi anlamı varmı
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil