Baka vadisi

Baka vadisi hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Baka vadisi konusu 687 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj V E R A tarafından gönderildi. Baka vadisi Merhaba Baka Vadisi hakkında bilgi verirmisiniz.Mezmurlarda şu bölümde geçmekte:84/1-10 1 Ey Her Şeye Egemen RAB, Ne kadar severim konutunu! 2 Canım senin avlularını özlüyor, İçim çekiyor, Yüreğim, bütün varlığım Sana, yaşayan Tanrı'ya sevinçle haykırıyor. 3 Kuşlar bile bir yuva, Kırlangıç, yavrularını koyacak bir yer buldu Senin sunaklarının yanında, Ey Her Şeye Egemen RAB, Kralım ve Tanrım! 4 Ne mutlu senin evinde oturanlara, Seni sürekli överler! Sela 5 Ne mutlu gücünü senden alan insana! Aklı hep Siyon'u ziyaret etmekte. 6 Baka Vadisi'nden geçerken, Pınar başına çevirirler orayı, Güz yağmurları orayı berekete boğar. 7 Gittikçe güçlenir, Siyon'da Tanrı'nın huzuruna çıkarlar. 8 Ya RAB, Her Şeye Egemen Tanrı, duamı dinle, Kulak ver, ey Yakup'un Tanrısı! Sela 9 Ey Tanrı, kalkanımıza bak,... Baka vadisi

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Baka vadisi konusu 687 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj V E R A tarafından gönderildi.

Baka vadisi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Baka vadisi hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-10, 18:25
Baka vadisi
J.T

Merhaba

Baka Vadisi hakkında bilgi verirmisiniz.Mezmurlarda şu bölümde geçmekte:84/1-10

1 Ey Her Şeye Egemen RAB,
Ne kadar severim konutunu!

2 Canım senin avlularını özlüyor,
İçim çekiyor,
Yüreğim, bütün varlığım
Sana, yaşayan Tanrı'ya sevinçle haykırıyor.

3 Kuşlar bile bir yuva,
Kırlangıç, yavrularını koyacak bir yer buldu
Senin sunaklarının yanında,
Ey Her Şeye Egemen RAB, Kralım ve Tanrım!

4 Ne mutlu senin evinde oturanlara,
Seni sürekli överler! Sela

5 Ne mutlu gücünü senden alan insana!
Aklı hep Siyon'u ziyaret etmekte.

6 Baka Vadisi'nden geçerken,
Pınar başına çevirirler orayı,
Güz yağmurları orayı berekete boğar.

7 Gittikçe güçlenir,
Siyon'da Tanrı'nın huzuruna çıkarlar.

8 Ya RAB, Her Şeye Egemen Tanrı, duamı dinle,
Kulak ver, ey Yakup'un Tanrısı! Sela

9 Ey Tanrı, kalkanımıza bak,
Meshettiğin krala lütfet!

10 Senin avlularında bir gün,
Başka yerdeki bin günden iyidir;
Kötülerin çadırında yaşamaktansa,
Tanrım'ın evinin eşiğinde durmayı yeğlerim.

Baka vadisi

Baka vadisi

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Baka vadisi

Baka vadisi hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-10, 19:27
Baka vadisi
admin1 Ken Block

http://www.hristiyanforum.com/forum/...162/post373922

Soru Panosu kurallarını okumadan soru sormayınız lütfen.

Baka vadisi

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Baka vadisi

Baka vadisi hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-02-10, 22:52
Baka vadisi
V E R A

J.T
Merhaba

Baka Vadisi hakkında bilgi verirmisiniz.Mezmurlarda şu bölümde geçmekte:84/1-10

1 Ey Her Şeye Egemen RAB,
Ne kadar severim konutunu!

2 Canım senin avlularını özlüyor,
İçim çekiyor,
Yüreğim, bütün varlığım
Sana, yaşayan Tanrı'ya sevinçle haykırıyor.

3 Kuşlar bile bir yuva,
Kırlangıç, yavrularını koyacak bir yer buldu
Senin sunaklarının yanında,
Ey Her Şeye Egemen RAB, Kralım ve Tanrım!

4 Ne mutlu senin evinde oturanlara,
Seni sürekli överler! Sela

5 Ne mutlu gücünü senden alan insana!
Aklı hep Siyon'u ziyaret etmekte.

6 Baka Vadisi'nden geçerken,
Pınar başına çevirirler orayı,
Güz yağmurları orayı berekete boğar.

7 Gittikçe güçlenir,
Siyon'da Tanrı'nın huzuruna çıkarlar.

8 Ya RAB, Her Şeye Egemen Tanrı, duamı dinle,
Kulak ver, ey Yakup'un Tanrısı! Sela

9 Ey Tanrı, kalkanımıza bak,
Meshettiğin krala lütfet!

10 Senin avlularında bir gün,
Başka yerdeki bin günden iyidir;
Kötülerin çadırında yaşamaktansa,
Tanrım'ın evinin eşiğinde durmayı yeğlerim.

Sayın üye imanızı anlıyor ve size gülümsüyorum .

Baka dediğiniz yer değil ne yazık ki koordinatlarınız karışmış sanırım . Bahsi gecen Kudus'e yakın bir bölgedir :))))

Google map den haritasını elde edebilir doya doya seyredebilirsiniz

sevgiler

Baka vadisi

Baka vadisi

Baka vadisi hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-02-10, 11:49
Baka vadisi
J.T

vera kardeşim,ben de sizin neye tebessüm ettiğinizi anladığım ve yanlış anladığınız için tebessüm ettim fakat, bu tür anlaşılacağını bile bile yine de sordum.sorarken de bir kaç defa sorumu değiştirdim,uygun şekilde sormaya gayret ettim.ama konu bu tür olunca tebessüm etmemek de elde olmuyor tabi.elimden geldiğince suya sabuna dokunmamaya çalışsam da ancak bu kadar oluyor işte.

verdiğiniz cevap için teşekkürler.

Baka vadisi

Baka vadisi

Baka vadisi hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-02-10, 20:48
Baka vadisi
V E R A

J.T
vera kardeşim,ben de sizin neye tebessüm ettiğinizi anladığım ve yanlış anladığınız için tebessüm ettim fakat, bu tür anlaşılacağını bile bile yine de sordum.sorarken de bir kaç defa sorumu değiştirdim,uygun şekilde sormaya gayret ettim.ama konu bu tür olunca tebessüm etmemek de elde olmuyor tabi.elimden geldiğince suya sabuna dokunmamaya çalışsam da ancak bu kadar oluyor işte.

verdiğiniz cevap için teşekkürler.

Sayın J.T tabiki gülümserim . Keza sizin özedllikle BAKA vadisini sormanızdaki amacı biliyorum .
Unuttunuz mu biz boşuna demiyoruz diğer sapkın inanışıda biliyoruz diye:)))
Ama değil güzel kardeşim BAKA kudus yakınındadır ve Google map dende görebilirsiniz.

Tıpkı Kuran'da gecen Meryem'in Kutsallar Kutsali Meryem ANAMIZ olmadığı gibi
Tıpkı Kuranda Gecen Hz İsa'nın Canımız nefes almamızın tek sebebi RAB'BİMİZ yeşuah olmadığı gibi
Tıpkı muhammetin Peygamber olmadığı
Kuranın da Kutsal bir kitap olmadığını bildiğimiz gibi biliyoruz

sevgiler

Baka vadisi

Baka vadisi

Baka vadisi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Baka vadisi konusuna benzer konular;

Kurtlar Vadisi, Irak Savaşı, Hristiyanlar, Organ Mafyası Hatırlarsanız yıllar önce Kurtlar Vadisi Irak diye bir film yapılmıştı. Bu filmde Irak'a saldıranların Evanjelik Protestan Hristiyanları olduğu ve İsrail bağlantılı olarak da öldürdükleri insanların organlarını sattıkları iddia edilmekteydi. Ne Wikileaks.ch 'de ne de başka bir yerde bu konuda bir delile veya ispata ulaşılamadı. Ama tüm hristiyanlara karşı bir hedef gösterme çalışması yapılmış oldu. Aşağıdaki haber bu açıdan oldukça ilginç oluyor... http://haber.mynet.com/detay/dunya/kosova-basbakani-organ-mafyasi-basi-cikti/546278?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_image

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih