Barnabas İncili konusu
526 kez okundu,
2 kez cevaplandı. En son mesaj
Cormac tarafından gönderildi.
Barnabas İncili konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

22-08-10, 05:15
uğur2929
Öncelikle şunu belirteyim yanlış bölüme yazdığım için kusura bakmayın.Bilmiyordum çünkü.
Barnabas ın Hz. İsa nın havarilerinden olduğu kesin.Yalnız onun
incilinden bahsediliyor ve yayınlanıyor.Hatta orjinalinin gizlenmes için vatikanın gayret gösterdiğinden de basediyolar.Bu
incil inzik toplantılarınada katılmış, Matta,Markos,Luka ve Yuhanna'nın
incilleri kabul örmüş o görmemiş.Yani Hz Muhammet sav. Öncesinde onun geleceğinden bahseden bir
incil.
Bu konuda açıklamanız nedir.
Yönetim Notu: Öncelikle Barnabas'ın Hz. İsa'nın havarilerinden olduğu kesin ifadeniz yanlıştır. Tam tersi yönde Barnabas İncili adı altında sunulan kitabın yazarının ve bunu Türkiye'de medyaya servis edenlerin birer yalancı olduğu kesindir.
İnsanlar bazı şeylerden bahsedebilirler, ancak bu onların söylediklerinin doğruluğunu göstermez. Birşeylerden bahsedilmesi, iddia edilmesi ile doğruluk ve yanlışlık birbirinden bağımsız iki ayrı şeydir.
Bu kitap bir konsile katılmamıştır. İznik Konsili'nin konusu zaten İncil değildir. İznik Konsili'nde zıt görüşteki kişiler bile İncil konusunda tartışmamışlardır, hemfikirdirler. Dolayısıyla size İznik Konsili konusunda bilgi veren bu kişiler de tarihsel/arkeolojik verilere ters bir şekilde, sizi kandırmak amaçlı olarak bunları dile getirmişlerdir.
Barnabas İncili olarak lanse edilen kitapta çöldeki iki şehir arasında gemi ile gidilmektedir. Yüzlerce yıl sonra yaşamış bir şairin şiirinden alıntı vardır. Henüz icat edilmemiş olan şekerden bahsedilmektedir. Böyle bir kitapta Muhammed'den bahsedilmiş olması bizi hiç şaşırtmaz ve de gayet uygun düşmüştür.
Barnabas İncili konusunda müslüman sahtekarların yaptığı aldatmacaları TEMEL KAVRAMLAR >> BARNABAS
İNCİLİ isimli bölümden okuyabilirsiniz.
Barnabas İncili
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Barnabas İncili

22-08-10, 21:06
saklı sevdam
Yönetim her şeyi güzelce özetlemiş. Söze gerke yok.
Barnabas İncili
Hayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi

FORUMA ÜYE OLUN! /
Barnabas İncili

23-08-10, 20:41
Cormac
Barnabas
incilini milletin kafasına öyle yerleştiriyorlar ki yanlış olduğu ispatlasan bile körü körüne inanmaktan vazgeçmiyorlar
Yönetim Notu: Merak etmeyin, bu tür aldatmacalar bir şekilde "İncil"i akla getiriyor ve insanlar araştırmaya başlıyorlar. Devamında da bir şekilde bizim sitelerimize bağlı sitelere geliyorlar. Barnabas İncili aldatmacasından sonra bu şekilde sitemize gelip daha sonra iman ikrarı yapan çok kişi var.
Barnabas İncili

Ya onun yolunu izle ya da kendi yolunda git.

FORUMA ÜYE OLUN! /
Barnabas İncili
Barnabas İncili konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil