Can güvenliği

Can güvenliği hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Can güvenliği konusu 1188 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Agapemira tarafından gönderildi. Can güvenliği Merhaba kardeşlerim, Siz deneyimli imanda gelişmiş kardeşlerime bir sorum olacak. Ailem inancıma hoş görü ve ilgi ile yaklaştılar hep ancak kiliseye gittiğimi duyunca rahatsız oldular. Sebebi ise can güvenliğim. İsa Mesih "Canını seven, onu yitirir. Ama bu dünyada canını gözden çıkaran, onu sonsuz yaşam için koruyacaktır." demiş. Ama genede sevdiğim insanlara karşı bu yönden sorumluluğum tabiki var. (Tanrı'ya olan sorumluluğumu arka plana atamam tabiki) Türkiyede durum nedir arkadaşlar ? Cidden can güvenliğimiz tehlikede mi? Kiliseye gidiyoruz diye bizi takip edip canımıza kast edilicek kadar ileri düzey bir nefret var mı? Ben kişisel olarak hiç tutucu kesimle muhattap olmadım o yüzden Türkiye gerçeğini tam olarak bilmiyorum. Tek bildiğim o kadar yıldır Malatya olayı ve Rahiplere yapılan... Can güvenliği

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Can güvenliği konusu 1188 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj Agapemira tarafından gönderildi.

Can güvenliği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Can güvenliği hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-11-11, 15:06
Can güvenliği
FormerlySaul

Merhaba kardeşlerim,

Siz deneyimli imanda gelişmiş kardeşlerime bir sorum olacak.

Ailem inancıma hoş görü ve ilgi ile yaklaştılar hep ancak kiliseye gittiğimi duyunca rahatsız oldular.

Sebebi ise can güvenliğim.

İsa Mesih "Canını seven, onu yitirir. Ama bu dünyada canını gözden çıkaran, onu sonsuz yaşam için koruyacaktır." demiş.

Ama genede sevdiğim insanlara karşı bu yönden sorumluluğum tabiki var. (Tanrı'ya olan sorumluluğumu arka plana atamam tabiki)

Türkiyede durum nedir arkadaşlar ? Cidden can güvenliğimiz tehlikede mi? Kiliseye gidiyoruz diye bizi takip edip canımıza kast edilicek kadar ileri düzey bir nefret var mı?

Ben kişisel olarak hiç tutucu kesimle muhattap olmadım o yüzden Türkiye gerçeğini tam olarak bilmiyorum. Tek bildiğim o kadar yıldır Malatya olayı ve Rahiplere yapılan 1-2 saldırı dışında çok ciddi birşey olmadığı ( bu olaylar çok çok ciddi ve acı verici... can kaybı ve işkence söz konusuydu).

Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Can güvenliği

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Can güvenliği

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Can güvenliği

Can güvenliği hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-11-11, 18:32
Can güvenliği
Saygın95

FormerlySaul
Merhaba kardeşlerim,

Siz deneyimli imanda gelişmiş kardeşlerime bir sorum olacak.

Ailem inancıma hoş görü ve ilgi ile yaklaştılar hep ancak kiliseye gittiğimi duyunca rahatsız oldular.

Sebebi ise can güvenliğim.

İsa Mesih "Canını seven, onu yitirir. Ama bu dünyada canını gözden çıkaran, onu sonsuz yaşam için koruyacaktır." demiş.

Ama genede sevdiğim insanlara karşı bu yönden sorumluluğum tabiki var. (Tanrı'ya olan sorumluluğumu arka plana atamam tabiki)

Türkiyede durum nedir arkadaşlar ? Cidden can güvenliğimiz tehlikede mi? Kiliseye gidiyoruz diye bizi takip edip canımıza kast edilicek kadar ileri düzey bir nefret var mı?

Ben kişisel olarak hiç tutucu kesimle muhattap olmadım o yüzden Türkiye gerçeğini tam olarak bilmiyorum. Tek bildiğim o kadar yıldır Malatya olayı ve Rahiplere yapılan 1-2 saldırı dışında çok ciddi birşey olmadığı ( bu olaylar çok çok ciddi ve acı verici... can kaybı ve işkence söz konusuydu).

Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Kardeşim ben kişisel olarak şunları söyleyebilirim İzmir için.
Ben herhangi bir sorun hiç yaşamadım ve yaşayacağımıda sanmıyorum.Hristiyan olduğumu herkes biliyor ve hayatımda tek değişen şey bir kaç arkadaşımın beni bırakması oldu.

Ancak bunda üzülecek bir şey yok çünki o zaman kimin iyi dost kiminse kötü dost olduğunu anlıyorsun.

Can güvenliği

Can güvenliği

Can güvenliği hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-11-11, 11:07
Can güvenliği
melody

Ailenin böyle düşünmesi bir bakıma normal, aynı şeyleri ben de yaşadım. Fakat, korkma. Ben can güvenliğimizin tehlikede olduğunu düşünmüyorum. Ben senelerdir elimi kolumu sallaya sallaya, herkese söyleye söyleye gidiyorum. Bu gurur duyulacak bir şey, korkulacak değil.Rab seni korusun ve hep yanında olsun.

Can güvenliği

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeLove the Lord your God with all your passion and prayer and intelligence. Love others as well as you love yourself. - Jesus Christmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Can güvenliği

Can güvenliği hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-11-11, 14:46
Can güvenliği
FormerlySaul

İzmir Türkiyenin en hoşgörülü aydın şehri kardeşim bende İstanbuldayım gerçi ama İstanbul çok daha karışık.

Arkadaşlarım konusunda hiç sıkıntım yok zaten 2-3 tane var. Onlarda gerçek dost.

Ailemlede yok. Akrabalara açmaya niyetim yok zaten az görüşüyorum tamamen bozmanın anlamı olmaz.

Benim asıl derdim tanımadığım art niyetli olabilecek insanlar.

Can güvenliği

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Can güvenliği

Can güvenliği hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-11-11, 20:31
Can güvenliği
Saygın95

FormerlySaul
İzmir Türkiyenin en hoşgörülü aydın şehri kardeşim bende İstanbuldayım gerçi ama İstanbul çok daha karışık.

Arkadaşlarım konusunda hiç sıkıntım yok zaten 2-3 tane var. Onlarda gerçek dost.

Ailemlede yok. Akrabalara açmaya niyetim yok zaten az görüşüyorum tamamen bozmanın anlamı olmaz.

Benim asıl derdim tanımadığım art niyetli olabilecek insanlar.
O zaman kardeşim din sohbetlerinde temkinli davran.Yani iyi tanımadığın birisine dinini söyleme.Söylesen bile dini tartışmaya girme.Ayrıca Hristiyan olduğunu bilenlerdende etrafa yaymamalarını rica edebilirsin.

Aile ve arkadaş bakımından sorunun yoksa zaten fazla sorunun yok demektir.Tanımadığın insanlarla dediğim gibi dini konulara girmessen hiç bir şey olmaz.

Can güvenliği

Can güvenliği

Can güvenliği konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Can güvenliği konusuna benzer konular;

Internette güvenliği en zayıf site: FACEBOOK Internette güvenliği en zayıf site: FACEBOOK En riskli sistem Facebook! İnternet güvenliği uzmanları, Facebook firmasının kullanıcı bilgilerinin korunması için daha sıkı önlemler alması gerektiği görüşünde birleşiyor. Dünyanın en popüler sosyal iletişim sitesi Facebook, Sophos isimli internet güvenliği şirketinin yayımladığı '2011 güvenlik riskleri' raporunda, en büyük güvenlik riskine sahip sistem olarak ilk sırada yer aldı. Facebook'un liste başında yer alması, hem sitenin olağanüstü popülaritesi, hem de teknik tasarımından kaynaklanıyor. Facebook kullanıcılarının kişisel bilgilerinin güvenliğini tehdit eden unsurların başında, sitenin en önemli özelliklerinden olan kişiselleştirilebilen uygulamalar geliyor. Kullanıcılar tarafından oluşturulabilen ve diğer...

Facebook'ta kimlik bilgileri güvenliği konusu Mark Zuckerberg özür dılemeyecek. Fakat Facebook'un 26 yaşındaki CEO'su ve kurucusu bazı küçük değişiklikler yapacağına söz veriyor. Onun özür içermeyen özrü, Facebook'un gizlilik -aslında gayet gizlilik karşıtı- politikalarını değiştirmesi üzerine tırmanan öfkenin ardından geldi. Zuckerberg masum bir çocuk edasıyla Facebook'un kurallarını insanların daha fazla bilgi paylaşmasına yardımcı olmak için değiştirdiklerini iddia etti. Çünkü "Daha şeffaf ve iç içe geçmiş bir dünya daha iyi bir yer." Bu gülünç zırvalara ilaveten, Zuckerberg gelen şikâyetleri gidermek için Facebook'un gizlilik politikasını değiştirmek niyetinde olduğunu da söyledi. (The Washington Post'un başkanı Donald E. Graham Facebook'un yönetim kurulunda. Fakat bana yolladığı elektronik...

Hristiyan Forum'da kişisel bilgi güvenliği Hristiyan Forum'daki kayıtlı IP adresleriniz, kullanıcı isimleriniz, email adresleriniz hiç bir misyon, hiç bir misyon şirketi, hiç bir kilise ile paylaşılmamaktadır. Email ile yardım isteyen, hristiyanlık hakkında bilgilenmek için bir hristiyanla görüşmek isteyenleri de tanıdığımız bazı Tanrı işçilerine yönlendirmekteyiz. Bunun dışında hiç bir şekilde kişisel bilgileriniz paylaşılmamakta, farklı bir yerde kayıt altına alınmamaktadır. Bu tarz konularda çekinceleri olan üyelerimiz rahat olabilirler. Websitelerimizin serverları da Türkiye'de değil, Amerika Birleşik Devletleri'ndedir.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih