Cinler hakkında

Cinler hakkında hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Cinler hakkında konusu 903 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Cinler hakkında Kardeşlerim başlıktada gördüğünüz gibi sorum 'cinler' hakkında olucaktır.Ben bir protestanım ama bu soruyu bütün mezheplere yöneltiyorum herkesin yardımını bekliyorum. Benim kız arkadasımın aile dostu bir kadın var.Bu kadın cinler görüyo kadının oğluda aynı şekilde cinler görüyo ve kadında bazı güçler var kız arkadasım,annesi falan kadın onların evinde misafir olmasına ramen yanlıs bi hareketinde ses çıkartamıyolar karsısında özgürce düsüncelerini söyleyemiyolar.Bunun gibi şeyler var bu kadın ve oğlu kız arkadasımın evlerine sık sık gidiyorlar ailecek çok yakınlar.Bu yüzden korkuyorum kız arkadasıma ve ailesinden herhangi birine bir zarar gelirmi? Kız arkadasım benim imanlı olduğumu biliyor ama o imanlı deyil.Dua etsem imanlı olmayan kişileri yani kız arkadasım ve ailesi için RAB onları... Cinler hakkında

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Cinler hakkında konusu 903 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Cinler hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Cinler hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-06-10, 19:42
Cinler hakkında
zcys84

Kardeşlerim başlıktada gördüğünüz gibi sorum 'cinler' hakkında olucaktır.Ben bir protestanım ama bu soruyu bütün mezheplere yöneltiyorum herkesin yardımını bekliyorum.

Benim kız arkadasımın aile dostu bir kadın var.Bu kadın cinler görüyo kadının oğluda aynı şekilde cinler görüyo ve kadında bazı güçler var kız arkadasım,annesi falan kadın onların evinde misafir olmasına ramen yanlıs bi hareketinde ses çıkartamıyolar karsısında özgürce düsüncelerini söyleyemiyolar.Bunun gibi şeyler var bu kadın ve oğlu kız arkadasımın evlerine sık sık gidiyorlar ailecek çok yakınlar.Bu yüzden korkuyorum kız arkadasıma ve ailesinden herhangi birine bir zarar gelirmi?
Kız arkadasım benim imanlı olduğumu biliyor ama o imanlı deyil.Dua etsem imanlı olmayan kişileri yani kız arkadasım ve ailesi için RAB onları korur kayırır mı?

RAB sizinle olsun esenlikler dilerim. =)

Cinler hakkında

Cinler hakkında

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Cinler hakkında

Cinler hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-06-10, 23:55
Cinler hakkında
saklı sevdam

Diyecek bir söz bulamıyorum kardeşim. Tanrı o insanlara akıl fikir versin. İsa Mesih'in izniyle o insanlar neyle uğraştıklarını anlayacaklardır. hiç bir şey göründüğü kadar temiz vede doğru değildir. Onlarda mutlaka anlayacaklardır.

Cinler hakkında

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHayal etmek mümkün değil gül cemalin sır gibi
Sesin duymak şurda dursun geleceğin zor gibi
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Cinler hakkında

Cinler hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-06-10, 15:20
Cinler hakkında
uqRnqhN

zcys84
Kardeşlerim başlıktada gördüğünüz gibi sorum 'cinler' hakkında olucaktır.Ben bir protestanım ama bu soruyu bütün mezheplere yöneltiyorum herkesin yardımını bekliyorum.

Benim kız arkadasımın aile dostu bir kadın var.Bu kadın cinler görüyo kadının oğluda aynı şekilde cinler görüyo ve kadında bazı güçler var kız arkadasım,annesi falan kadın onların evinde misafir olmasına ramen yanlıs bi hareketinde ses çıkartamıyolar karsısında özgürce düsüncelerini söyleyemiyolar.Bunun gibi şeyler var bu kadın ve oğlu kız arkadasımın evlerine sık sık gidiyorlar ailecek çok yakınlar.Bu yüzden korkuyorum kız arkadasıma ve ailesinden herhangi birine bir zarar gelirmi?
Kız arkadasım benim imanlı olduğumu biliyor ama o imanlı deyil.Dua etsem imanlı olmayan kişileri yani kız arkadasım ve ailesi için RAB onları korur kayırır mı?

RAB sizinle olsun esenlikler dilerim. =)
Arkadaslar bende merak ettim bu soruyu birileri cevaplayabilir mi?

Cinler hakkında

Cinler hakkında

Cinler hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-06-10, 15:27
Cinler hakkında
srus

Kardeşim;kiliseye gidin ve o kardeş için dua edilsin;cin o bedeni terk edecektir.

Cinler hakkında

Cinler hakkında

Cinler hakkında hristiyanlık incil isa tevrat zebur12-06-10, 13:07
Cinler hakkında
zcys84

srus
Kardeşim;kiliseye gidin ve o kardeş için dua edilsin;cin o bedeni terk edecektir.
Onu bende düsunsum ama kız arkadasımın ailesine nasıl diyeyim kalkın kiliseye gidelim baska bir yol yok mu kardeslerim.

Cinler hakkında

Cinler hakkında

Cinler hakkında konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Cinler hakkında konusuna benzer konular;

Cinler Vahiy 12:9 iblisleri kimligi hakkinda en belirgin aciklamalari yapan bolumdur " Büyük ejderha -İblis ya da Şeytan denen, bütün dünyayı saptıran o eski yılan- melekleriyle birlikte yeryüzüne atıldı. " Kutsal Kitapda iblislerin seytanla birlikte Tanri'ya isyan etmis olan dusmus melekler oldugunu belirten ayetler bulunmaktadir. Seytan gunah islediginde Isaya 14:12-15 Ezekel 28: 12-15 ve Vahiy 12:4 de belirttigi gibi cennetten kovuldu ve gorunuse gore meleklerin ucte birini de pesinden surukledi. Yahuda 6 da da gunah islemis meleklerden bahsedilmistir. Oyleyse iblisler seytani izleyerek gunah islemis olan dusmus meleklerdir. Seytan ve iblisleri Tanri'ya ibadet eden ve Tanri yolunda ilerleyenleri bulup oinlari yok etmeye calisirlar (1 Petrus 5:8, 2 Korintler 11:14-15 ) Iblisler kotu...

Gunumuzde cinler periler kotu ruhlar var mi? Hayaletler, tarot okumalar, kahve falları, ruh çağırmalar, tüm buların ortak yönü nedir? Insanlar bulunduklari fiziksel dünyanın ötesinde olduğunu düşündükleri bilinmeyene açılan bir pencere olduğunu düşünmektedirler. Ve bir çok insana göre bunlar insanın evindeki penereleri açık bırakması kadar tehlikeli bir şeydir. Bazıları bu konulara yani hayaletler ya da ölmüş kişilerin bir nedenden dolayı öbür tarafa geçmemiş ruhlarının varlığına Kutsal Kitap'a dayalı olmayan yaklaşımları bulunmaktadir. Bu kişiler üç değişik konudan bahsetmektedir; 1-) Arta kalanlar ( videonun geri oynatılmasında olduğu gibi şeyler ama ruhsallıkla ilgisi olmayan) 2-) İnsan ruhlarınca yani iyiliği ile kötülüğü ile gerçek yaşamdaki insanlar gibi olanlarca izlenmek. Bazısı kişinin ilgisini çekmek ya da...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih