Dünya-Dışı Yaşam? konusu
830 kez okundu,
7 kez cevaplandı. En son mesaj
eyüphan tarafından gönderildi.
Dünya-Dışı Yaşam? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

08-02-10, 19:49
NCyril
Hristiyanlık, dünya dışı varlıklar hakkında ne düşünür?
Yani UFOlar hakkında ne diyebiliriz?
(Benim şahsi görüşüm çoğunluğunun hayal ürünü veya başka bir olayın yanlış anlaşılması, bir kısmınınsa cinlerin oyunu olduğu. Ancak diğer kardeşlerimin görüşlerini de merak etmekteyim.)
Dünya-Dışı Yaşam?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Dünya-Dışı Yaşam?

08-02-10, 21:44
ametist
|
|
elguca
|
Hristiyanlık, dünya dışı varlıklar hakkında ne düşünür?
Yani UFOlar hakkında ne diyebiliriz?
(Benim şahsi görüşüm çoğunluğunun hayal ürünü veya başka bir olayın yanlış anlaşılması, bir kısmınınsa cinlerin oyunu olduğu. Ancak diğer kardeşlerimin görüşlerini de merak etmekteyim.)
|
Kutsal Kitap'ın dünya dışı varlıklar (cinler,melekler , iblis ) harici başka bir canlının yada medeniyetin var olduguna dair bir şey belirttigini görmedim ve duymadım. Aslında tevrat ve zebur'u tam okumadım .
Geçen gün kuzenlerimle eski günlerden konusurken gökyüzünde hayal ettigimz Ufolar falan geldi aklımıza sonrada konu açıldı.Cogunluk '' evet bencede ufolar veya başka medeniyetler vardır'' dedi.Ben yorumsuz kaldım.Aslında şahsi fikrim bu kadar araştırmadan sonra bizim galaksimizde olmadıgı kesin, fakat dünyamızında içinde bulundugu galaksiden başka galaksilerde Ufolar yada baska medeniyetler olabilirmi diye ve gökyüzünde görülen gizemli ve adlandırılamayan cisimlerin ne oldugunu düsünmüyorumda degil.Bunu düsününce aklımda bir çok soru olusuyor.Acaba varsa Mesih'i tanıyorlarmı veya baska bir dinemi mensuplar yada dinleri veya ırkları olmayacak kadar farklı yapıdamılar diye sorular sorular ...:)) İçimden bi ses böyle şeylerin olmadıgını söylesede aklımda düsüncelerimde kalıyor düsünmeden edemiyor insan :) esenlikler.
Gabriel
Dünya-Dışı Yaşam?
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dünya-Dışı Yaşam?

08-02-10, 23:48
NCyril
Mitolojiler üzerine araştırma yapmayı düşünüyorum. İlginç paralellikler var.
Şimdilik şöyle bir hipotez ortaya atıyorum:
İsrail'in tarihinde görebileceğimiz gibi, Şeytan çeşitli şekillerde özellikle bu halkı saptırmaya çalışıyor. Aynı zamanda -Tanrı gibi olma isteğinden dolayı- farklı halklara da kendini üstün bir varlık olarak tanıttı ve onları kandırdı.
Mitolojiler arasında gerçekten çok ilginç paralellikler gördüm ve şaşkınlığa düştüm. Bunları görmek benim inancımı daha da kuvvetlendiriyor ve şu an neyle karşı karşıya olduğumu görüyorum.
"Ufo" deneyimleri de bence bir yanılsamadan ibaret. Zaten saygın bilimadamları ciddiye bile almıyor bu olayı şimdilik.
Belki bana köpürecekler bazıları ama evrenin büyüklüğü konusunda da çoğu kişiyle aynı görüşü paylaşmıyorum.
Hatta ben bugünkü bilgimizin çok eksik olduğunu, çoğunun varsayımlardan, kabullenişlerden, öyle olsa daha hoş geliyor kulağacılıklardan ibaret olduğunu da düşünüyorum.
Tabii bunlar sadece benim fikirlerim. Doğru veya yanlış olabilir.
RAB hepimizi korusun, kutsasın, bereketlesin; hepimize sağlayıcılığını göstersin!!!
Dünya-Dışı Yaşam?
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dünya-Dışı Yaşam?

09-02-10, 00:27
eyüphan
Ben de inanmıyorum böyle bir durumun olduğuna. Eğer ki bir yaşam olsaydı bilinirdi diye düşünüyorum. Ellerindeki teleskoplarla binlerce ışık yılı öteye baktıklarını biliyoruz. Şimdiye kadar Dünya gibi yaşama elverişli kalitede bir gezegen bulunduğunu da duymadım. Bu kadar geniş bir alanda(ışık yılları söz konusu) yaşam yoksa, bence ondan sonrasında da olması zor bir ihtimal. Şöyle düşünebiliriz, Yaşam için gerekli bütün malzemeler mevcut, fakat bunları bir araya getiren bir faktör yok. Bence Dünya en muhteşem haliyle büyük bir tasarım harikasıdır.
Dünya-Dışı Yaşam?
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dünya-Dışı Yaşam?

09-02-10, 18:30
natan
Ben size katılmıyorum. Ben dunya dışı varlıkların olduğunu düşünüyorum. Bunu kutsal kitaba bağlamıyorum ,bununla bir ilgisi yok bence. Ama ufo kavramını iyi bilmek lazım , bazen uydu yada başka şeyler olabilir, ancak bunun dışında maddesel olarak düşünebilen yaratıkların olduğu kanatindeyim. Bununla ilgili bi ton görüntü & kayıtlar var. Elbette hepsi gerçek olmayabilir ancak gerçek olan ufo görüntüleri de mevcut. Bu konuda özel olarak bilim adamları araştırma da yapıyor , çeşitli platformlar kuruluyor, Nasa dahi bu konuya el attı. Cinle periyle ne alakası var bu olayın :)
Ruhi varlıklar başka bir şey, gökyüzünde görünen maddesel görüntüler ( ileri geri,aşağı yukarı çok hızlı ve bilinçli hareket ediyorlar) farklı bir şey.
sirius ufo nun sitesine bir uğramanızı ve faydalanmanızı tavsiye ederim.Bilmiyorum yönetici arkadaşlar linke izin verir mi ama , video paylaşmak isterim
http://www.vimeo.com/5077956
bu görüntüler bilim otoritesine de götürüldü ve "tanımlanamayan bu cismin" gerçek olduğu ,hiç bir sahteliğinin olmadığı açıkça raporda yazıldı. Hatta Yalovada ben de tanımlanamaz bir şey gördüm ,ileri geri hareket ediyordu, sonra biraz giti yavaş yavaş, ben koştum kameramı almaya sonra geldim ki yok olmuş. Keşke anında çekebilseydim diyordum.
Dünya-Dışı Yaşam?
FORUMA ÜYE OLUN! /
Dünya-Dışı Yaşam?
Dünya-Dışı Yaşam? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>