Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Dünya-Dışı Yaşam? konusu 830 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj eyüphan tarafından gönderildi. Dünya-Dışı Yaşam? Hristiyanlık, dünya dışı varlıklar hakkında ne düşünür? Yani UFOlar hakkında ne diyebiliriz? (Benim şahsi görüşüm çoğunluğunun hayal ürünü veya başka bir olayın yanlış anlaşılması, bir kısmınınsa cinlerin oyunu olduğu. Ancak diğer kardeşlerimin görüşlerini de merak etmekteyim.) Dünya-Dışı Yaşam?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Dünya-Dışı Yaşam? konusu 830 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj eyüphan tarafından gönderildi.

Dünya-Dışı Yaşam? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Dünya-Dışı Yaşam? hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-02-10, 19:49
Dünya-Dışı Yaşam?
NCyril

Hristiyanlık, dünya dışı varlıklar hakkında ne düşünür?
Yani UFOlar hakkında ne diyebiliriz?

(Benim şahsi görüşüm çoğunluğunun hayal ürünü veya başka bir olayın yanlış anlaşılması, bir kısmınınsa cinlerin oyunu olduğu. Ancak diğer kardeşlerimin görüşlerini de merak etmekteyim.)

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam?

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam? hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-02-10, 21:44
Dünya-Dışı Yaşam?
ametist

elguca
Hristiyanlık, dünya dışı varlıklar hakkında ne düşünür?
Yani UFOlar hakkında ne diyebiliriz?

(Benim şahsi görüşüm çoğunluğunun hayal ürünü veya başka bir olayın yanlış anlaşılması, bir kısmınınsa cinlerin oyunu olduğu. Ancak diğer kardeşlerimin görüşlerini de merak etmekteyim.)

Kutsal Kitap'ın dünya dışı varlıklar (cinler,melekler , iblis ) harici başka bir canlının yada medeniyetin var olduguna dair bir şey belirttigini görmedim ve duymadım. Aslında tevrat ve zebur'u tam okumadım .

Geçen gün kuzenlerimle eski günlerden konusurken gökyüzünde hayal ettigimz Ufolar falan geldi aklımıza sonrada konu açıldı.Cogunluk '' evet bencede ufolar veya başka medeniyetler vardır'' dedi.Ben yorumsuz kaldım.Aslında şahsi fikrim bu kadar araştırmadan sonra bizim galaksimizde olmadıgı kesin, fakat dünyamızında içinde bulundugu galaksiden başka galaksilerde Ufolar yada baska medeniyetler olabilirmi diye ve gökyüzünde görülen gizemli ve adlandırılamayan cisimlerin ne oldugunu düsünmüyorumda degil.Bunu düsününce aklımda bir çok soru olusuyor.Acaba varsa Mesih'i tanıyorlarmı veya baska bir dinemi mensuplar yada dinleri veya ırkları olmayacak kadar farklı yapıdamılar diye sorular sorular ...:)) İçimden bi ses böyle şeylerin olmadıgını söylesede aklımda düsüncelerimde kalıyor düsünmeden edemiyor insan :) esenlikler.

Gabriel

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam? hristiyanlık incil isa tevrat zebur08-02-10, 23:48
Dünya-Dışı Yaşam?
NCyril

Mitolojiler üzerine araştırma yapmayı düşünüyorum. İlginç paralellikler var.

Şimdilik şöyle bir hipotez ortaya atıyorum:
İsrail'in tarihinde görebileceğimiz gibi, Şeytan çeşitli şekillerde özellikle bu halkı saptırmaya çalışıyor. Aynı zamanda -Tanrı gibi olma isteğinden dolayı- farklı halklara da kendini üstün bir varlık olarak tanıttı ve onları kandırdı.

Mitolojiler arasında gerçekten çok ilginç paralellikler gördüm ve şaşkınlığa düştüm. Bunları görmek benim inancımı daha da kuvvetlendiriyor ve şu an neyle karşı karşıya olduğumu görüyorum.

"Ufo" deneyimleri de bence bir yanılsamadan ibaret. Zaten saygın bilimadamları ciddiye bile almıyor bu olayı şimdilik.

Belki bana köpürecekler bazıları ama evrenin büyüklüğü konusunda da çoğu kişiyle aynı görüşü paylaşmıyorum.

Hatta ben bugünkü bilgimizin çok eksik olduğunu, çoğunun varsayımlardan, kabullenişlerden, öyle olsa daha hoş geliyor kulağacılıklardan ibaret olduğunu da düşünüyorum.

Tabii bunlar sadece benim fikirlerim. Doğru veya yanlış olabilir.

RAB hepimizi korusun, kutsasın, bereketlesin; hepimize sağlayıcılığını göstersin!!!

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam? hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-10, 00:27
Dünya-Dışı Yaşam?
eyüphan

Ben de inanmıyorum böyle bir durumun olduğuna. Eğer ki bir yaşam olsaydı bilinirdi diye düşünüyorum. Ellerindeki teleskoplarla binlerce ışık yılı öteye baktıklarını biliyoruz. Şimdiye kadar Dünya gibi yaşama elverişli kalitede bir gezegen bulunduğunu da duymadım. Bu kadar geniş bir alanda(ışık yılları söz konusu) yaşam yoksa, bence ondan sonrasında da olması zor bir ihtimal. Şöyle düşünebiliriz, Yaşam için gerekli bütün malzemeler mevcut, fakat bunları bir araya getiren bir faktör yok. Bence Dünya en muhteşem haliyle büyük bir tasarım harikasıdır.

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam? hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-02-10, 18:30
Dünya-Dışı Yaşam?
natan

Ben size katılmıyorum. Ben dunya dışı varlıkların olduğunu düşünüyorum. Bunu kutsal kitaba bağlamıyorum ,bununla bir ilgisi yok bence. Ama ufo kavramını iyi bilmek lazım , bazen uydu yada başka şeyler olabilir, ancak bunun dışında maddesel olarak düşünebilen yaratıkların olduğu kanatindeyim. Bununla ilgili bi ton görüntü & kayıtlar var. Elbette hepsi gerçek olmayabilir ancak gerçek olan ufo görüntüleri de mevcut. Bu konuda özel olarak bilim adamları araştırma da yapıyor , çeşitli platformlar kuruluyor, Nasa dahi bu konuya el attı. Cinle periyle ne alakası var bu olayın :)

Ruhi varlıklar başka bir şey, gökyüzünde görünen maddesel görüntüler ( ileri geri,aşağı yukarı çok hızlı ve bilinçli hareket ediyorlar) farklı bir şey.

sirius ufo nun sitesine bir uğramanızı ve faydalanmanızı tavsiye ederim.Bilmiyorum yönetici arkadaşlar linke izin verir mi ama , video paylaşmak isterim

http://www.vimeo.com/5077956

bu görüntüler bilim otoritesine de götürüldü ve "tanımlanamayan bu cismin" gerçek olduğu ,hiç bir sahteliğinin olmadığı açıkça raporda yazıldı. Hatta Yalovada ben de tanımlanamaz bir şey gördüm ,ileri geri hareket ediyordu, sonra biraz giti yavaş yavaş, ben koştum kameramı almaya sonra geldim ki yok olmuş. Keşke anında çekebilseydim diyordum.

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam?

Dünya-Dışı Yaşam? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Dünya-Dışı Yaşam? konusuna benzer konular;

Hristiyan Dünya Görüşü Soru: Hristiyan bir dünya görüşü nedir? Yanıt: Bir “dünya görüşü” dünyaya belirli bir görüş açısıyla bakarak edinilen geniş kapsamlı bir kavramdan söz eder. O zaman, bir “Hristiyan dünya görüşü,” dünyaya bir Hristiyan bakış açıyla bakarak edinilen geniş kapsamlı bir kavramdır. Bir bireyin dünya görüşü onun “büyük resmidir,” dünya hakkındaki bütün inançlarının bir uyumudur. Onun gerçeği anlama biçimidir. Bir insanın dünya görüşü, onun günlük kararlarını vermesinde temel oluşturur ve bu yüzden de çok önemlidir. Masanın üzerinde duran bir elma birkaç kişi tarafından görülür. Elmaya bakan bir botanist onu sınıflandırır. Bir ressam bir natürmont görür ve onu çizer. Bir marketçi bir mal görür ve envanterine ekler. Bir çocuk öğle yemeği görür ve onu yer. Dünyaya bütün olarak nasıl...

DÜNYA BİZİM İÇİN ÖLÜDÜR, BİZDE DÜNYA İÇİN ÖLÜYÜZ DÜNYA BİZİM İÇİN ÖLÜDÜR, BİZDE DÜNYA İÇİN ÖLÜYÜZ Bana gelince, Rabbimiz İsa Mesih'in çarmıhından başka bir şeyle asla övünmem. O'nun çarmıhı aracılığıyla dünya benim için ölüdür, ben de dünya için. Sünnetli olup olmamanın önemi yoktur, önemli olan yeni yaratılıştır. Bu kurala uyan herkese ve Tanrı'nın İsraili'ne esenlik ve merhamet olsun. Bundan böyle kimse bana sorun çıkarmasın. Çünkü ben İsa'nın yara izlerini bedenimde taşıyorum. Kardeşler, Rabbimiz İsa Mesih'in lütfu ruhunuzla birlikte olsun! Amin. Gal.6: 14-18

Hezekiel Bölüm 1 ve Dünya dışı varlıklar Bu aşağıda yazdığım bölüm için bazı kişiler dünya dışı varlıklar, uzaylılarından bahsediyor diye iddia ediyor hatta bu kısmı göstererek bunu kanıtladıklarını iddia ediyor. Sizlerin bu konuda ki görüşü nedir? Hezekiel (Ezekiel) Bölüm 1 RAB'bin Görkemi Hezekiel'e Açıklanıyor 1 Otuzuncu yılda, dördüncü ayın beşinci günü Kevar Irmağı kıyısında sürgünde yaşayanlar arasındayken gökler açıldı, Tanrı'dan gelen görümler gördüm. 2 Ayın beşinci günü, Kral Yehoyakin'in sürgünlüğünün beşinci yılı, 3 Kildan ülkesinde, Kevar Irmağı kıyısında RAB Buzi oğlu Kâhin Hezekiel'e seslendi. RAB'bin eli orada onun üzerindeydi. 4 Kuzeyden esen kasırganın göz alıcı bir ışıkla çevrelenmiş, ateş saçan büyük bir bulutla geldiğini gördüm. Ateşin ortası ışıldayan madeni andırıyordu.

Kanon dışı ikonalar Bazı İncil metinlerinde olduğu gibi kanona aykırılık durumu bazı ikonalar için de geçerli midir?

Evrim Teorisi, Dünya ve evren kaç yaşında? Dünya ve evren kaç yaşında? Dünyanın yaşını hesaplayacak bilimsel bir yöntem var mı? Karbon tarihlendirme yöntemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Dünyanın ve evrenin yaşını saptayacak bir yöntem henüz bulunmamıştır. Neden? Çünkü doğanın yaratılıştan beri (süreçlerin zamanını kaydeden) işlemekte olan bir saati yoktur. İlk bakışta, kararsız atomların radyoaktif bozunumu olası bir zaman ölçer olarak görünmektedir. Kimyasal elementlerin her kararsız izotopunun kendine özgü bir yarılanma süresi vardır. Bu radyoaktif bozunma ile mevcut atom sayısının yarıya indiği zaman aralığıdır (T). Doğada yer alan 320 izotopun kırkından fazlasının radyoaktif olduğu bilinmektedir. Bu fiziksel etki radyometrik yaş belirlemenin dayanak noktasıdır. Uzun dönemli saatlerde (zaman...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih