Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Ensest kaynaklı sorunlar konusu 1201 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi. Ensest kaynaklı sorunlar Kısaca ifade etmek gerekirse dünyanın birçok yerinde başgösteren ensest olaylarını okuyoruz, izliyoruz. Bu iğrenç olaylar karşısında yapılması gereken şey nedir. Yani -söylemesi bile iğrenç- öz kızına tecavüz eden bir baba ve kızının hamile kalması durumunda çocuğun aldırılması yoluna mı gidilmeli, bu yapılmıycaksa ne yapılmalı? Ensest kaynaklı sorunlar

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ensest kaynaklı sorunlar konusu 1201 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj huzurlu tarafından gönderildi.

Ensest kaynaklı sorunlar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Ensest kaynaklı sorunlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-04-10, 19:45
Ensest kaynaklı sorunlar
Harutyun

Kısaca ifade etmek gerekirse dünyanın birçok yerinde başgösteren ensest olaylarını okuyoruz, izliyoruz. Bu iğrenç olaylar karşısında yapılması gereken şey nedir. Yani -söylemesi bile iğrenç- öz kızına tecavüz eden bir baba ve kızının hamile kalması durumunda çocuğun aldırılması yoluna mı gidilmeli, bu yapılmıycaksa ne yapılmalı?

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-04-10, 08:32
Ensest kaynaklı sorunlar
diğdem

Yüce Rab İsa sen bizleri ve evlatlarımızı koru,dehşete düşmemek mümkün mü?
evet dünyada bu olaylar ne yazıkki var ama bu soru çok ağır geldi bana her ne kadar gerçek olsada bir anne olarak nasıl cevap vereceğimi düşündüm ama bir cevap malesefff bulamadım.RAB'BİM SANA SIĞINIYORUZ.

Ensest kaynaklı sorunlar

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeVahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-04-10, 17:12
Ensest kaynaklı sorunlar
NCyril

Çocuk doğmalı diye düşünüyorum.

Kızın babası ise hadım edilmeli. (Gönlümden geçen bundan daha ağırı.)

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-04-10, 19:15
Ensest kaynaklı sorunlar
datatip

Bu konu da şehvetin ne kadar çıkmaz bir sokak olduğunu gösterenlerden.
Ancak bu zina işinde bebeğin bir suçu yok.
Eğer bebek sevgi ve kabullenme ile büyüyecekse sağlıklı ve iyi insan olur.
Ancak dışlanma,hor görülme,sevgisizlikle büyüyecekse sorunlu bir kişi olabilir.(olabilir diyorum çünkü herşeyi bilemem veya bir yerden sevgi,kabullenme alır ve dünyasına yetebilir)

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar hristiyanlık incil isa tevrat zebur18-04-10, 17:15
Ensest kaynaklı sorunlar
Harutyun

Ortodoks veya Katolik Kilisesi'nin bu konuda ''Şu yapılmalıdır'' tarzında bir açıklaması var mı? Veya ruhanilerin bu konuya yaklaşımı nasıl? Çünkü büyük bir çıkmaz var burada. Ensesti gerçekleştiren kişi tövbe ederse ve kızda imanlı biriyse affetmelimidir. Herkesin tövbe edebileceği ve insanları affetmemiz gerektiği Kutsal Kitap'ta bize öğretiliyor. Affederse baba, kız, çocuk arasındaki ilişki nasıl olmalıdır. Pratikte olmasa bile teoride ne olması gerekir?

Bu çok büyük bir günah diye düşünüyorum ama bir yerde de Tanrı'yı çarmıha germek bundan daha mı az günah diyorum. İsa orda olanlar ve kendisini çarmıha gerenler için ''Baba onları affet.'' dedi, günahları bu kadar büyükken.

Kişisel değilde teolojik yorumlar yapılırsa daha iyi olur sanırım.

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar

Ensest kaynaklı sorunlar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Ensest kaynaklı sorunlar konusuna benzer konular;

İmanımı açıklamam üzerine gelen sorunlar ? merhaba iyi insanlar. öncelikle içinde bulunduğum durumu biraz açıklayayım bulunduğum yerde hristiyan ve klise yok insanlarıda baya bir gelenekci ve benim görüşlerime göre herşeyi iyi bildiğini sanan insanlardan oluşuyor iman edeli 1 seneye yakın bir süreç oldu bu zamanda bir kaç arkadaşa imanımı açıkladım ama onlarla konuşurken dikkat etmedim ve başka bir kaç kişi daha öğrendi. daha önceki yaşamımda pek de iyi biri sayılmam müslümandım ama dini kuralları önemsemezdim dinden korkmazdım ayetleri tarafsızca yargılardım birde metal ve rock müzik kültürünü benimsediğim için bana satanist derlerdi bu yüzden yaşadığım çevrede iyi biri olarak görülmem beni gerçekten tanıyanlar hariç herneyse o istemeden imanımı öğrenen bir kaç kişi bana hristiyan olarak çağırmaya başladı her yerde olmasada böyle...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih