Ensest kaynaklı sorunlar konusu
1201 kez okundu,
6 kez cevaplandı. En son mesaj
huzurlu tarafından gönderildi.
Ensest kaynaklı sorunlar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

09-04-10, 19:45
Harutyun
Kısaca ifade etmek gerekirse dünyanın birçok yerinde başgösteren ensest olaylarını okuyoruz, izliyoruz. Bu iğrenç olaylar karşısında yapılması gereken şey nedir. Yani -söylemesi bile iğrenç- öz kızına tecavüz eden bir baba ve kızının hamile kalması durumunda çocuğun aldırılması yoluna mı gidilmeli, bu yapılmıycaksa ne yapılmalı?
Ensest kaynaklı sorunlar
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Ensest kaynaklı sorunlar

11-04-10, 08:32
diğdem
Yüce Rab İsa sen bizleri ve evlatlarımızı koru,dehşete düşmemek mümkün mü?
evet dünyada bu olaylar ne yazıkki var ama bu soru çok ağır geldi bana her ne kadar gerçek olsada bir anne olarak nasıl cevap vereceğimi düşündüm ama bir cevap malesefff bulamadım.RAB'BİM SANA SIĞINIYORUZ.
Ensest kaynaklı sorunlar

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

FORUMA ÜYE OLUN! /
Ensest kaynaklı sorunlar

11-04-10, 17:12
NCyril
Çocuk doğmalı diye düşünüyorum.
Kızın babası ise hadım edilmeli. (Gönlümden geçen bundan daha ağırı.)
Ensest kaynaklı sorunlar
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ensest kaynaklı sorunlar

11-04-10, 19:15
datatip
Bu konu da şehvetin ne kadar çıkmaz bir sokak olduğunu gösterenlerden.
Ancak bu zina işinde bebeğin bir suçu yok.
Eğer bebek sevgi ve kabullenme ile büyüyecekse sağlıklı ve iyi insan olur.
Ancak dışlanma,hor görülme,sevgisizlikle büyüyecekse sorunlu bir kişi olabilir.(olabilir diyorum çünkü herşeyi bilemem veya bir yerden sevgi,kabullenme alır ve dünyasına yetebilir)
Ensest kaynaklı sorunlar
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ensest kaynaklı sorunlar

18-04-10, 17:15
Harutyun
Ortodoks veya Katolik Kilisesi'nin bu konuda ''Şu yapılmalıdır'' tarzında bir açıklaması var mı? Veya ruhanilerin bu konuya yaklaşımı nasıl? Çünkü büyük bir çıkmaz var burada. Ensesti gerçekleştiren kişi tövbe ederse ve kızda imanlı biriyse affetmelimidir. Herkesin tövbe edebileceği ve insanları affetmemiz gerektiği Kutsal Kitap'ta bize öğretiliyor. Affederse baba, kız, çocuk arasındaki ilişki nasıl olmalıdır. Pratikte olmasa bile teoride ne olması gerekir?
Bu çok büyük bir günah diye düşünüyorum ama bir yerde de Tanrı'yı çarmıha germek bundan daha mı az günah diyorum. İsa orda olanlar ve kendisini çarmıha gerenler için ''Baba onları affet.'' dedi, günahları bu kadar büyükken.
Kişisel değilde teolojik yorumlar yapılırsa daha iyi olur sanırım.
Ensest kaynaklı sorunlar
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ensest kaynaklı sorunlar
Ensest kaynaklı sorunlar konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil