Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak konusu 354 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj Rab İyidir tarafından gönderildi. Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak Sevgili arkadaşlar, Benim size, benim için çok önemli bir soru sormam lazım. Ben hristiyanlıga inanıyorum ama daha vaftiz olmadım ve ayine katılmadım bunun tek nedeni ise tembelliğim. Benim size sorum şu, benim başım şehvet ve diğer günahlarla belada, bir daha yapmıyacağım dememe ragmen eski günahlarıma tekrar ve tekrar döndüm. Günahlardan uzak durmaya çalıştığımda hayatım çok daha güzeldi ama bu son tekrarımdan sonra artık affedilebilebilirmiyim bilmiyorum. Tekrar günahlarımdan ayrılmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba çok fazla günahı olan ve günahlarını tekrarlayan beni Rab affedermi? Affedilmek için ne yapmalıyım ? Artık gittikçe umudumu kaybetmeye başlıyorum ve bu beni daha fazla dibe batırıyor. Lütfen bana yardım edin affetmem ve tekrar değerli olmam için ne yapmalıyım.... Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak konusu 354 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj Rab İyidir tarafından gönderildi.

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-03-11, 21:23
oozkan

Sevgili arkadaşlar,
Benim size, benim için çok önemli bir soru sormam lazım. Ben hristiyanlıga inanıyorum ama daha vaftiz olmadım ve ayine katılmadım bunun tek nedeni ise tembelliğim. Benim size sorum şu, benim başım şehvet ve diğer günahlarla belada, bir daha yapmıyacağım dememe ragmen eski günahlarıma tekrar ve tekrar döndüm. Günahlardan uzak durmaya çalıştığımda hayatım çok daha güzeldi ama bu son tekrarımdan sonra artık affedilebilebilirmiyim bilmiyorum. Tekrar günahlarımdan ayrılmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba çok fazla günahı olan ve günahlarını tekrarlayan beni Rab affedermi? Affedilmek için ne yapmalıyım ? Artık gittikçe umudumu kaybetmeye başlıyorum ve bu beni daha fazla dibe batırıyor. Lütfen bana yardım edin affetmem ve tekrar değerli olmam için ne yapmalıyım. Bilgisizim ve sizin yardımlarınızı istiyorum. Birde benim günahlarımdan kurtulabilmem için bana dua edermisiniz.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-03-11, 23:13
Rab İyidir

Sevgili kardeşim inan yazında bi an kendimi buldum,şehvet ve mastürbasyon konusunda bende tövbe etmiştim ama istemedende olsa birkaç kez bozmuştum ve çok üzülüp dua ederken babamdan beni affetmemesini ve ceza olarak cehenneme atmasını ona layık olmadığımı bile istemiştim :( bu yüzden senin sorun benim içinde geçerli,teolojik olarak bizden bilgili abi ve ablalarımızın düşüncelerini yazarlarsa seviniriz

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Günahları tekrarlamak ve bağışlanmak konusuna benzer konular;

Günahları denemeye almamak Hristiyan öncesi ben günahları denemeye almıştım. Yani "ne malum günah/yanlış/kötü olduğu belkide bunların günah olduğunu söyleyen yanılmışdır dedim Sonuçta vardığım nokta şu oldu:"Günahları denemiyeceksin" İşlediğim günahlar bana işlemediğim günahlar hakkında yol gösterici oldu. Denebilirki sadece işlediğin günahlar hakkında konuşabilirsin diye Ama ben cevabımı aldım oda "günahları denemeye almıyacaksın".

Papazların günahları affetmesi Papazların günahları affetmesi ile alakalı başka başka bir konuda bana aşağıdaki cevap verilmişti. ''Papazların insanların günahlarını kendi adlarına bağışladıkları doğru değildir;papazlar sadece Rabbin hizmetkarları ve havarilerin halefleri olarak Rabbin adına hareket edip Tanrısal lütfun ve affın verildiğini ilan ederler. Bu yetki onlara Mesih tarafından verilmiştir. Günahları bağışlama yetkisini hak etmek diye bir kavram yoktur. Papazlar da günah işlerler ve günahlarını başka papazlara itiraf ederler. Kişinin günah çıkarma gizeminden yararlanması ve lütuf alması için papazın günahsız olması veya mükemmel bir insan olması gerekmez'' Papazlar sadece Rabbin hizmetkarları ve havarilerin halefleri olarak Rabbin adına hareket edip Tanrısal lütfun ve affın verildiğini ilan ederler...

Günahları itiraf etmekle ilgili birkaç ayet Bu nedenle, şifa bulmak için günahlarınızı birbirinize itiraf edin ve birbiriniz için dua edin. Doğru kişinin yalvarışı çok güçlü ve etkilidir. Yakup 5:16 Ama günahlarımızı itiraf edersek, güvenilir ve adil olan Tanrı günahlarımızı bağışlayıp bizi her kötülükten arındıracaktır. 1. Yuhanna 1:9 İman edenlerin birçoğu geliyor, yaptıkları kötülükleri itiraf edip anlatıyordu. Elçilerin işleri 19:18

Luka 5:23-24 ayağa kalk demek ve günahları bağışlamak Luka 5:23-24'te ne demek istiyor ? Kalk yürü demek mi, günahların bağışlandı demek mi kolay demek istiyor Mesih ? Teşekkürler. Rab sizinle olsun. Yönetim Notu: Lütfen TÜM sorularınızı SORU PANOSU'na sorunuz.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih