Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi?

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? konusu 483 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj mavidunya tarafından gönderildi. Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? Merhaba Bir arkadaşım bana sorduğu soruyu cevabını bilmediğim için burada soruyorum. Hayız durumu yani adet görmek kiliseye gitmeye engel mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? konusu 483 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj mavidunya tarafından gönderildi.

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-06-11, 12:30
mavidunya

Merhaba
Bir arkadaşım bana sorduğu soruyu cevabını bilmediğim için burada soruyorum. Hayız durumu yani adet görmek kiliseye gitmeye engel mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi?

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-06-11, 17:29
cengiz33

Kutsal kitapta adet gören kimse kiliseye gidemez diye bir ayet yoktur. Ben bu konu hakkında bir ayet kutsal kitapta göremedim bu konu hakkında bir ayet yoksa sakıncada yoktur.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi?

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-06-11, 09:13
mavidunya

Bende aynı şekilde düşünmüştüm. Yani şöyle ki adet görmenin pis veya kirli olmakla hiçbir ilgisinin olmadığını bunun bir hastalık olmadığını doğal süreç olduğunu biliyoruz.

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hayız ( Adet görmek ) kiliseye gitmeye engel teşkil eder mi? konusuna benzer konular;

Kiliseye Gitmeye Çekiniyorum Müslüman bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm dolayısıylada seçme şansım yoktu müslümandım ama camiye bir kez bile gitmedim. Ufaklığımdan beri hristiyanlığa hep bi sempatim olmuştu. Şu anda müslüman biri değilim kendimi müslüman olarak görmüyorum. Kiliseye gidip imanlı birisi olmak istiyorum fakat bundan bi kaç hafta önce İzmire tatile gelen bi arkadaşın yazısın okudum. Hristiyan olduğu halde bi kaç kiliseyi dolaşmış ve içeriye alınmamıştı. Bende İzmirde yaşayan biriyim aynı durumun benimde başıma gelmesinden çekiniyorum. Etrafımda hristiyan biriside yok ne yapacağıma karar veremedim. Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.

Tanrı'yı görmek ALINTI: (Tanri'yi goren oldu mu?) http://www.hristiyanforum.com/forum/soru-panosu-f6/tanriyi-goren-oldu-t330080.html Sevgili kardesler, Yukaridaki kilitlenmis tartismaya paralel olarak bu konuyu acma ihtiyaci duydum. Kisa bir analiz ile Tanri'yi sagken gormek mumkun mu anlayalim... Kutsal Kitap'a baktigimiz zaman - Rab'bin kendi sozu olan Isa Mesih disinda - yasayan hic kimsenin diri Tanri'yi gormedigini (Yuhanna 1:18) ve gorup de yasayamayacagini okuyoruz. Ancak, ayni Kutsal Kitap Musa'nin Rab ile yuz yuze gorustugunu soyler bize. "RAB Musa`yla iki arkadaş gibi yüz yüze konuşurdu." (Cikis 33:11)

Eğer Hristiyanlığı kabul edersem, ailem beni ret eder ve yaşadığım kültürde büyük bir zulüm görürüm. Ne yapmalıyım? Hristiyan olmak, imanla İsa�nın izleyicilerinden biri olmak anlamına gelir (Yuhanna 10:26-30). İsa�nın etrafına kalabalıklar toplanıyordu ama çoğu O�nun gerçek izleyicileri değildi. Onlar sadece hastalıklarından iyileşmek, İsa�nın cinleri kovmasını görmek ve O�nun mucizesel bir şekilde sağladığı ekmeği yiyerek karınlarını doyurmak istiyorlardı. İsa onları Kendisini izlemenin onlara nelere mal olacağı hakkında uyarmıştı. �Öğrencileriyle birlikte halkı da yanına çağırıp şöyle konuştu: �Ardımdan gelmek isteyen kendini inkâr etsin, çarmıhını yüklenip beni izlesin. Canını kurtarmak isteyen onu yitirecek, canını benim ve Müjde'nin uğruna yitiren ise onu kurtaracaktır. İnsan bütün dünyayı kazanıp da canından olursa, bunun kendisine ne yararı olur? İnsan kendi canına karşılık ne verebilir? Bu...

rüyada mesihi görmek... merhaba arkadaşlar devamlı gördüğüm bir rüyanın anlamını öğrenmek istiyorum rüyamda hep mesihi görüyorum ve rüyamda bir dağlık bölgede koşarak mesihi arıyorum ve önüme gelen herkese nerede diye soruyorum bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

Protestanlıktaki tüm mezhepler (5127 adet) http://www.bringyou.to/DENOMS.php Denomination Name A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z A A of BC in Luzon Visayas Mindanao A Unterstütz in Mennonitengemeinden Abbott Loop Fell of Community Churches Aboriginal pentecostal congregations Absolute Maori Established Church

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih