her şey çok karışık konusu
1095 kez okundu,
4 kez cevaplandı. En son mesaj
Dilara_y tarafından gönderildi.
her şey çok karışık konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

27-01-12, 17:15
nurbonnie
merhaba :
hristiyanlık hakkında bigi almak için buradayım. bulunduğum şehirde bir
kilise olmadığı gibi danışacağım kimse de bulunmadığı için sorularımı merak ettiklerimi sizlere sormak istiyorum .
öncekle beirtmeliyim ki ,
yasal olarak birşeyler yapmaya hak kazanmış değilim. 17 yaşındayım ve bir müslüman
aileye mensubum . uzun zamandır araştırma yapıyorum . sonuç olarak bir eksiğim bir var ve bunu bulamıyorum .
ailem ile anlaşmakta g
üçlük çekiyorum onların inancına saygım var ama ... ben birşeyler yaptığımda veya yapmak istediğim birşeyler olduğunda onlar gibi
dua edemiyorum . bu bir gençlik heyecanı değil; uzun zamandır ( orta okul yılarımdan beri ) böyle .
içimdeki eksiklik dini duygularla ilgili .
açıkçası
hristiyanlık ile ilgili herşeyi öğrenmek istiyorum ama so
rabileceğim kimse yok çevremde . benim
ailem anne tarafı da baba tarafıda gayet
islamcı. ama benim içimde yok işte . bu yüzden
twitter hesabımdan burayı keşfettim ve bana yardımcı olacağınıza inanıyorum .
şimdiden teşekkür ederim .
her şey çok karışık
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
her şey çok karışık

28-01-12, 01:14
meurtre
Hoş geldin sevgili dostum. Yerinde olsam burada yazılan yazılara bakardım. Kutsal kitabı ise internet üzerinden okuyabilirsin merak ettiğin bütün soruların cevapları burada yazılmıştır.
her şey çok karışık

Tanri dünyayi o kadar cok sevdiki biricik oglunu verdi cünkü ona iman edenler kurtulsun ama sonsuz yasama kavussun

FORUMA ÜYE OLUN! /
her şey çok karışık

28-01-12, 02:44
FormerlySaul
|
|
nurbonnie
|
merhaba :
hristiyanlık hakkında bigi almak için buradayım. bulunduğum şehirde bir kilise olmadığı gibi danışacağım kimse de bulunmadığı için sorularımı merak ettiklerimi sizlere sormak istiyorum .
öncekle beirtmeliyim ki , yasal olarak birşeyler yapmaya hak kazanmış değilim. 17 yaşındayım ve bir müslüman aileye mensubum . uzun zamandır araştırma yapıyorum . sonuç olarak bir eksiğim bir var ve bunu bulamıyorum . ailem ile anlaşmakta güçlük çekiyorum onların inancına saygım var ama ... ben birşeyler yaptığımda veya yapmak istediğim birşeyler olduğunda onlar gibi dua edemiyorum . bu bir gençlik heyecanı değil; uzun zamandır ( orta okul yılarımdan beri ) böyle .
içimdeki eksiklik dini duygularla ilgili .
açıkçası hristiyanlık ile ilgili herşeyi öğrenmek istiyorum ama sorabileceğim kimse yok çevremde . benim ailem anne tarafı da baba tarafıda gayet islamcı. ama benim içimde yok işte . bu yüzden twitter hesabımdan burayı keşfettim ve bana yardımcı olacağınıza inanıyorum .
şimdiden teşekkür ederim .
|
Sitede bir çok kaynak bulacaksın. Bol bol oku. Okuduklarından anlamadıklarını sor kardeşim. Tanrı'yı arayışında sana esenlik olsun Rab seni kendine çekmeye devam etsin.
Sana tavsiyem,
hristiyanlık karşıtı düşüncelerin (islam veya ateista9 yer aldığı içerikleri çok okuyup aklını karıştırma. Onlardan çekindiğimiz için değil ama başlarda gereksiz zaman kaybedersin zamanla ordaki soruların cevabını kendin verir hale gelirsin. Aynı şeyi İslam içinde söylerdim. İslamiyeti öğrenicek olsan gelip burda bizden öğrenme derdim.
her şey çok karışık
Tanrı'nın Zırhını Kuşanın
Ef.6:10-18
FORUMA ÜYE OLUN! /
her şey çok karışık

06-02-12, 12:23
B. DENİZ BABATN
işte bu aynı durumu yaşıyorduk seninle.... ama sen daha cesaretlisin... ben 22 yaşındayım... 1 ay önce isa mesihe iman ettim... ama sen daha şanslıın... ben çok araştırdım... doğru yoldasın.... bekleme .... 1 gün de bir gündür....
rab seninle olsun....
her şey çok karışık
FORUMA ÜYE OLUN! /
her şey çok karışık

06-02-12, 23:01
Dilara_y
Meraba ben 16 yaşındayım ailem Müslüman bende doğal olarak müslümanım ama
hristiyanlık dinine karsı asırı bir ilgim var kurandan önce
incili okumak istedim okumaya calisiorum araştırıyorum ama ne yapıcagimi bilemiyorum Allah'a inanmiyo değilim ama
hristiyanlıkta hersey ilgimi Cekio sanki oraya aitmisim gibi gelio icimde bı boşluk var yardımcı olursanız sevinirim .. Ne yapmalıyım bilmiyorum ..
her şey çok karışık
FORUMA ÜYE OLUN! /
her şey çok karışık
her şey çok karışık konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil