Hiristiyan dininin insana bakış açısı nedir. konusu
679 kez okundu,
7 kez cevaplandı. En son mesaj
Flyboy tarafından gönderildi.
Hiristiyan dininin insana bakış açısı nedir. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

28-03-11, 10:52
mavidunya
Değerli hiristiyan kardeşlerim. Ben şu anda hiçbir dine mensup değilim. Daha önce kilise ayinine katıldım. Alsancak İzmir şehrinde.
Kilisenin ve ayine katılanların içtenliği beni çok ekiledi. Ben ateistim dedim. Hiçbir dine mensup değilim dedim. Onlar saygıyla karşıladı. O kadar çok şaşırmıştım ki anlatamam. Beraber ayine katıldık. Kendimi çok rahatlamış hafiflemiş hissettim. Benim size sorum şu olacak. Sizin değiminizle Hiristiyan dininin insanlara bakış açısı nedir. Teşekkür ediyorum.
Hiristiyan dininin insana bakış açısı nedir.
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

28-03-11, 20:08
petrosdbaz
mesih isa düşmanını kendin gibi sev demiştir.bunun bilincinde olan her
hıristiyan mükemmel biridir.çünkü düşmanızı sevmek o kadar büyük ve ağır birşeydirki bilmezsin,yada ben tanımlayamıyorum.sevgi olan yerde tanrı vardır, oradada barış ve huzur vardır.
FORUMA ÜYE OLUN! /

29-03-11, 10:43
mavidunya
Aslında bu benim yaklaşık 10 yıl önceki düşüncelerimdi. Aslında mantığa en yakın olan hiristiyanlığa çok ilgi duyuyorum. Şu anda ateistmiyim değilmiyim bende bilmiyorum. İsa mesih'in eşsiz yaşamı bana çok ilgi çekici geliyor.
incili okumaya çalıştım ama anlamadım desem yalan olmaz. Sanırım yanlış yerden başlıyorum. Saygılar.
FORUMA ÜYE OLUN! /

29-03-11, 10:53
mavidunya
Araştırınca dahada şaşırıyor insan.
“Çünkü Mesih İsa'ya iman yoluyla hepiniz Allah’ın çocuklarısınız Çünkü Mesih'le birleşmek üzere vaftiz edilenleriniz Mesih'i kuşandınız. Öyle ki, Yahudi ile Yunanlı, köle ile özgür, erkek ile kadın arasında hiçbir ayrım yoktur. Çünkü hepiniz de Mesih İsa bağlılığında birsiniz.” İncil Gal. 3:2628
FORUMA ÜYE OLUN! /

29-03-11, 14:02
Flyboy
Sevgili kardeşim mavidunya,
Ateistim diyorsunuz. Bildiğiniz üzere ateizm, hiçbir yaratıcının varlığını kabul etmeme öğretisine dayalıdır. Ancak siz, şimdi bir dine ilgi duysanız, etkilenseniz bile, bir yaratıcının varlığını çoktan reddetmiş olarak zor bir durumda kalmayacak mısınız ? Yani deist olsanız bu kolay olurdu, ancak zaten tanrıyı baştan reddetmişsiniz, dinini nasıl kabul edeceksiniz ?
Merakımı bağışlayın lütfen.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hiristiyan dininin insana bakış açısı nedir. konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil