Hristiyan bir kız ile müslüman bir erkek evlenebilirmi ? konusu
3993 kez okundu,
17 kez cevaplandı. En son mesaj
Sebastian tarafından gönderildi.
Hristiyan bir kız ile müslüman bir erkek evlenebilirmi ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>

13-11-11, 02:30
akmanca
sorum başlıkta olduğu gibi,
hristiyan bir kız ile müslüman bir erkek evlilik yapabilirmi, yani
hristiyanlığa göre caiz midir ?
Yönetim Notu: Evlenemez.
Hristiyan bir kız ile müslüman bir erkek evlenebilirmi ?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

13-11-11, 18:18
AlexandrovRadovic
Bunun cevabını kuranı okursanız da anlarsınız Kurana göre müslümanlar gayrimüslimlerle arkadaşlık edemezler hatta buldukları yerde kafalarına islamın kılıcını dayayıp cizye veya ölüm teklif ederler.Yani bir taraf böyle bir davranış sergilemek zorundayken diğer taraf istese bile sizce olur mu bu?
FORUMA ÜYE OLUN! /

13-11-11, 23:40
akmanca
Yönetim Notu: Soru Panosu'ndaki sorular,
hristiyanlara sorulmaktadır, YALNIZCA
hristiyanlar sorulara cevap verebilirler. Lütfen forum ve soru panosu kurallarına uyunuz.
FORUMA ÜYE OLUN! /

14-11-11, 00:05
Stella_mc
Sayin yonetim, ben evlendiklerine sahit oldum. peki nasil evlendiler baska bir sey olabilir mi benim bilmedigim?
Yönetim Notu: Peki o kişiler köprüden atlasa siz de atlayacak mısınız?
Hristiyan inancını insanlar ve insanları eylemleri belirlemez.
İncil, 2. Korintliler 6
|
|
Alıntı:
|
Tanrı`nın Tapınağıyız
14 İmansızlarla aynı boyunduruğa girmeyin. Çünkü doğrulukla fesadın ne ortaklığı, ışıkla karanlığın ne paydaşlığı olabilir?
15 Mesih`le Beliyal uyum içinde olabilir mi? İman edenle iman etmeyenin ortak yanı olabilir mi?
16 Tanrı`nın tapınağıyla putlar uyuşabilir mi? Çünkü biz yaşayan Tanrı`nın tapınağıyız. Nitekim Tanrı şöyle diyor: “Aralarında yaşayacak, Aralarında yürüyeceğim. Onların Tanrısı olacağım, Onlar da benim halkım olacak.”
17 Bu nedenle, “İmansızların arasından çıkıp ay
|
FORUMA ÜYE OLUN! /

14-11-11, 00:41
Stella_mc
|
|
Stella_mc
|
Sayin yonetim, ben evlendiklerine sahit oldum. peki nasil evlendiler baska bir sey olabilir mi benim bilmedigim?
Yönetim Notu: Peki o kişiler köprüden atlasa siz de atlayacak mısınız? Hristiyan inancını insanlar ve insanları eylemleri belirlemez.
İncil, 2. Korintliler 6
|
|
Alıntı:
|
Tanrı`nın Tapınağıyız
14 İmansızlarla aynı boyunduruğa girmeyin. Çünkü doğrulukla fesadın ne ortaklığı, ışıkla karanlığın ne paydaşlığı olabilir?
15 Mesih`le Beliyal uyum içinde olabilir mi? İman edenle iman etmeyenin ortak yanı olabilir mi?
16 Tanrı`nın tapınağıyla putlar uyuşabilir mi? Çünkü biz yaşayan Tanrı`nın tapınağıyız. Nitekim Tanrı şöyle diyor: “Aralarında yaşayacak, Aralarında yürüyeceğim. Onların Tanrısı olacağım, Onlar da benim halkım olacak.”
17 Bu nedenle, “İmansızların arasından çıkıp ay
|
|
Sayin yonetim bende boyle biliyorum, yanlis anlattim sanirim. Soylemek istedigim musluman olan kisi Iman etmis olabilir mi, gizliyor ailesinden. Dilerim ki dogru yolu bulmus iman etmistir.
Peace be with you
FORUMA ÜYE OLUN! /
Hristiyan bir kız ile müslüman bir erkek evlenebilirmi ? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU

Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil