Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir?

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? konusu 1373 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Evanjelique tarafından gönderildi. Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? Bilgi olarak bizi aydınlatırsanız çok seviniriz. Her yerde aradık ama klasik filmlerde olan sözlerden başka sözler bulamadık ve onların ne kadar doğru olup olmadığı hakkında emin olamadık. saygılar Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? konusu 1373 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Evanjelique tarafından gönderildi.

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-03-10, 00:34
Alexandra Dmitrou

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? Bilgi olarak bizi aydınlatırsanız çok seviniriz. Her yerde aradık ama klasik filmlerde olan sözlerden başka sözler bulamadık ve onların ne kadar doğru olup olmadığı hakkında emin olamadık.
saygılar

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir?

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-03-10, 21:22
ortodoksmoderator3

Sevgili Alexandra, cok haklisiniz... sizin icin bende türkce olarak aradim ama maalesef bulamadim.

Buldugum sadece almanca veya inglizcesidir. Ayri olarakta mezhepler arasinda farkliklar mevcuttur.

Zamanim olursa ve RAB dilerse bunun tercümesini size yapacagim. Ama bana zaman vermeniz lazimdir kardesim.

Sevgiler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRabbimiz İsa Mesih'in lütfunu bilirsiniz. O'nun yoksulluğuyla siz zengin olasınız diye, zengin olduğu halde sizin uğrunuza yoksul oldu. Korintiler 8,9mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir?

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur31-03-10, 23:10
Evanjelique

Zaten evlilik liturjisini sizin bilmeniz gerekmez birey olarak,sizi evlendirecek olan pederiniz onu size hazırlar,evlilik öncesi provada yaparsınız..

Benim bu forum üzerinde Church of England'ın Anglikan Evlilik liturjisi tercümem bulunmaktadır.

http://www.hristiyanforum.com/forum/...i-t320344.html

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyan evlilik yemini Türkçe nasıl edilir? konusuna benzer konular;

Nasıl İbadet Edilir? Kardeşlerim, hak yolu idrak edeli çok olmadı ancak, nasıl ibadet edileceğini bilmiyorum ve bursa da kilise bulamadım. yönlendireceğiniz biri ya da önereceğiniz kaynaklara ihtiyacım var. yardımlarınız için teşekkürler. hşçakalın.

Hıristiyanlıkta kişi nasıl vaftiz edilir? (Video) http://www.uzmantv.com/hiristiyanlikta-kisi-nasil-vaftiz-edilir

YHVH Nasıl Telaffuz Edilir? YHVH Nasıl Telaffuz Edilir?

Evlilik Yemini Merhaba ben foruma henüz yeni üye oldum. İnanç olarak kimliğimde İslamiyet yazıyor fakat hiçbir zaman İslamiyeti yaşamadım daha doğrusu din konusunda tamamen bilgisizim. Ancak Hristiyanlığa ilgi duyuyorum. Bu mesajdan sonra sizlere belkide yüzlerce soru sorabilirim bundan sonra... İlk soruma gelince; Evlilik yemini hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela Evlili Yemini'nin Türkçe metnini nereden bulabilirim veya tam metni yazabilirmisiniz. Ayrıca Ankara'da hangi kiliseler var ve hangisine gitmeliyim, beni bu konularda yönlendirirseniz mutlu olacağım. Teşekkürler.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih