Hristiyan olduğumu söyleme zamanı

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan olduğumu söyleme zamanı konusu 1269 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj adele tarafından gönderildi. Hristiyan olduğumu söyleme zamanı Merhabalar , benim aileme Hristiyan olduğumu söyleme zamanının çok yaklaştığını düşünüyorum sizce konuyu nasıl açayım yani söze nasıl başlıyımda açıklayayım onlara ne demem daha iyi olur fikirlerinizi söylerseniz sevinirim vakit yaklaştı gibi geliyor bana ve ne demem konusunda sizden tavsiye almak istedim . Esenlikler. Hristiyan olduğumu söyleme zamanı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı konusu 1269 kez okundu, 6 kez cevaplandı. En son mesaj adele tarafından gönderildi.

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-02-12, 23:38
Furkan Emre

Merhabalar , benim aileme Hristiyan olduğumu söyleme zamanının çok yaklaştığını düşünüyorum sizce konuyu nasıl açayım yani söze nasıl başlıyımda açıklayayım onlara ne demem daha iyi olur fikirlerinizi söylerseniz sevinirim vakit yaklaştı gibi geliyor bana ve ne demem konusunda sizden tavsiye almak istedim . Esenlikler.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı’ya giden Yol’a bir kere gireni de Tanrı sonuna dek götürecektir,bunu Tanrı’nın kendisi sizde başaracaktır! (1.Korintliler 1:8)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan olduğumu söyleme zamanı

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-12, 02:25
erdhe

Kardeşim Öncelikle Böyle Bir Karar Almak İçin ''BEN OLSAM'' egtimini tam olarak tamamladın mı sonra malum ülkemizde böyle birseye ''AİLEN''dahi olsa tepkisi ne olur vede verdikleri tepki seni ne kadar etkiler gibi etkenleride düşünmen gerekir ...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan olduğumu söyleme zamanı

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-12, 12:35
Saygın95

Furkan Emre
Merhabalar , benim aileme Hristiyan olduğumu söyleme zamanının çok yaklaştığını düşünüyorum sizce konuyu nasıl açayım yani söze nasıl başlıyımda açıklayayım onlara ne demem daha iyi olur fikirlerinizi söylerseniz sevinirim vakit yaklaştı gibi geliyor bana ve ne demem konusunda sizden tavsiye almak istedim . Esenlikler.
Kardeşim bu birazda ailene bağlı. Yani ailen farklı görüşlere açık ise direkt söyleyebilirsin. Ama farklı görüşlere açık değilse biraz daha zamana yaymalısın bu durumu. Yani bu yine senin bileceğin iş. Aileni en iyi sen tanıyorsun, bu yüzden en iyi nasıl açılacağını yine sen bilirsin.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeMulti sunt vocati, pauci vero electi.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-12, 12:39
adele

Furkan Emre
Sevgili Furkan Emre,bence çekinmeyin aileniz sizin en yakınınız ve sizin inançlarınızı bilmeye hakları var.Net bir şekilde inançlarınızdan bahsedin sonuçta siz ailenizi tanıyorsunuz aşağı yukarı neye ne kadar tepki verebileceğini tahmin edersiniz.Benim şahsi düşüncem bu yolda sizinle olmaları için onlara açıklamalısınız.Bence anne ve babalar özellikle arkadaşlardan ya da diğer çevreden çok daha anlayışlıdır çünkü onlar çocuklarını çıkarsız ve koşulsuz severler.Neticede Hristiyan hayatınız başlı başına bambaşka bir yol zaten artık düşünsenize ilerde çocuklarınız olucak belki ve onların vaftizi olucak aileniz bilmeyecek mi?Eğer çok katı bir aileniz yoksa açıklayın derim ben ama yinede yanlış yönledirip sonunda üzülmenizi de istemem.Umuyorum herşey yolunda gider.
Sevgiler....

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeMère de Jésus, le Seigneur, priez pour nous,
Mère de tous les hommes, priez pour nous...
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-02-12, 20:20
Furkan Emre

adele
Furkan Emre
Sevgili Furkan Emre,bence çekinmeyin aileniz sizin en yakınınız ve sizin inançlarınızı bilmeye hakları var.Net bir şekilde inançlarınızdan bahsedin sonuçta siz ailenizi tanıyorsunuz aşağı yukarı neye ne kadar tepki verebileceğini tahmin edersiniz.Benim şahsi düşüncem bu yolda sizinle olmaları için onlara açıklamalısınız.Bence anne ve babalar özellikle arkadaşlardan ya da diğer çevreden çok daha anlayışlıdır çünkü onlar çocuklarını çıkarsız ve koşulsuz severler.Neticede Hristiyan hayatınız başlı başına bambaşka bir yol zaten artık düşünsenize ilerde çocuklarınız olucak belki ve onların vaftizi olucak aileniz bilmeyecek mi?Eğer çok katı bir aileniz yoksa açıklayın derim ben ama yinede yanlış yönledirip sonunda üzülmenizi de istemem.Umuyorum herşey yolunda gider.
Sevgiler....

Cevaplarınız için teşekkür ederim , dün gece söyledim tabi önce biraz şaşırdı ama sonra anlayışla karşıladı ve 2 tane müslüman arkadaşıyla konuşturdu bende sebeplerini falan anlattım . Esenlikler.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı’ya giden Yol’a bir kere gireni de Tanrı sonuna dek götürecektir,bunu Tanrı’nın kendisi sizde başaracaktır! (1.Korintliler 1:8)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

Hristiyan olduğumu söyleme zamanı konusuna benzer konular;

Hristiyan ailelere, hristiyan olmayan çocukları için öneriler Soru: Hristiyan anne babaların, kayıp bir oğulları ya da kızları varsa ne yapmalıdırlar? Yanıt: Kaybolan Oğul benzetmesinin (Luka 15:11-32) içinde, inanlı anne babaların, onları yetiştirdikleri biçime aykırı bir şekilde yaşayan çocuklarına karşı gösterebilecekleri tepkilerin neler olabileceği ve onları nasıl ele alacakları konusunda kullanabileceği birkaç ilke vardır. Anne babaların, çocuklar yetişkin olduktan sonra onların artık anne babalarının yetkisi, otoritesi altında olmadığını hatırlaması lazımdır. Kaybolan Oğul öyküsünde, küçük oğul kendisine düşen mirası alıp uzak bir ülkeye gider ve mirasını orada çarçur eder. Yeniden doğmuş bir inanlı olmayan bir çocuk için böyle bir şey yapmak doğal bir şeydir. Mesih’e imanını bir zamanlar açık bir şekilde bildirmiş olan bir çocuğun...

Kız arkadaşıma imanlı olduğumu nasıl açıklayacağım? Kız Arkadasımla Uzun Süredir Beraberiz Vede Ona İmanlı Oldugumu Acıklamak İstiyorum nasıl Yapacagımı Bilemiyorum tam bir belirsizlik içerisine Düştüm vede ne yapacagımı bilemiyorum ... Yönetim Notu:

Hristiyan olduğumu çevreme söylemiyorum, söylemek istemiyorum, bu kötü birşey mi? bende hristiyan olduğumu ailemden saklıyorum... söylemek gibi bi düşüncemde yok bu yanlış bişeymi?

Kurtarmayan ve gerçek kurtaran iman. (Gerçek Hristiyan olduğumu nasıl bilebilirim?) Gerçek Hristiyan olduğumu nasıl bilebilirim? Bugün kiliseler kendilerini kurtarmayan imana sahip insanlarla dolu durumdadır. Yakup bunu ‘ölü iman’ olarak adlandırarak, imanlarının boş olduğunu söyler (Yakup 2:17, 20, 26). Pavlus, Korint kilisesinin imanlarının gerçek olup olmadıklarını kendilerinin test etmelerini istedi (2. Korintliler 13:5). Pavlus’un zamanında olduğu kadar, günümüz kiliselerimizdeki insanların kendi imanlarını teste tabii tutması ve kandırılmadıklarına emin olmaları ne kadar daha da fazla önemlidir. Fakat nereden başlamalıyız? Gerçek ile boş imanı hangi kriterlere göre ayırabiliriz? Gerçek imanın ayırt edici işaretleri nelerdir? Bugün popüler olan kişinin imanını test edebileceği çeşitli bir çok test veya standartlar mevcut olması şaşırtıcıdır. İmanın gerçekliğini...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih