Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
grafikerulviye

sevgili arkadaşlar ben 23 yaşında bir kızım bugune kadar müslümandım bugünden sonra hristiyan olmaya karar verdim bana yardımcı olur musunuz benim dinim beni üzdü beni müslümanlığa bağlayacak herhangi bir sebep yok. bbunun için hristiyan olmaya karar verdim bana nasıl yardımcı olursunuz. ben manisanın turgutlu ilçesinde yaşıyorum. ve izmire yakınım yakın çevremede kilise var mı bilmiyorum. varsa beni alır kiliseye götürüp dini değiştirmeme yardımcı olacak gönüllü arkadaşları bekliyorum.

Yönetim Notu : Kimseyi ne yazık ki elinden tutup kiliseye götürüp bu kişinin dinini değiştirmeliyiz diyemeyiz :))))
Din değiştirmek kolay bir secim değildir . Önce forumda Hristiyan inancının temellerini bir okuyun

hristiyanlık
L y d i a

Merhabalar,

Yönetim gerekli açıklamayı yapmış ancak ben de eklemede bulunmak istiyorum.
Öncelikle Hristiyan inancı hakkında bilginiz olmadan bunu yazmışsınız gibime geliyor.
Bunun için takım değiştirir gibi din değiştirmek olmaz. Önce Hristiyanlık inancı hakkında bilgi edinin. İncil okuyun.
Forumda bir sürü makale var Hristiyanlık hakkında, çok yardımcı olacaktır onlar sizin için.

Forumda kilise adresleri de mevcut, kendinize en yakın kiliseyi oradan bulabilirsiniz :)

Ayrıca daha bugün karar verdim demişsiniz. Nasıl bir karar verdiniz? Araştırıp okuyup mu? Yoksa başka sebeplerden dolayı mı?
Öncelikle iman etmeniz gerekmektedir bunun için de tek yol okumak okumak ve okumaktır...

Önce bu yolda araştırıp öğrenmeye başlayarak adımınızı atabilirsiniz :)

hristiyanlık
diğdem

grafikerulviye
sevgili arkadaşlar ben 23 yaşında bir kızım bugune kadar müslümandım bugünden sonra hristiyan olmaya karar verdim bana yardımcı olur musunuz benim dinim beni üzdü beni müslümanlığa bağlayacak herhangi bir sebep yok. bbunun için hristiyan olmaya karar verdim bana nasıl yardımcı olursunuz. ben manisanın turgutlu ilçesinde yaşıyorum. ve izmire yakınım yakın çevremede kilise var mı bilmiyorum. varsa beni alır kiliseye götürüp dini değiştirmeme yardımcı olacak gönüllü arkadaşları bekliyorum.

Yönetim Notu : Kimseyi ne yazık ki elinden tutup kiliseye götürüp bu kişinin dinini değiştirmeliyiz diyemeyiz :))))
Din değiştirmek kolay bir secim değildir . Önce forumda Hristiyan inancının temellerini bir okuyun

Sayın grafikerulviye,benim dinim beni üzdü bu yüzden hristiyan olmak istiyorum ne demek ben anlayamadım lütfen kusuruma bakmayın yani sizi nasıl üzdü merak ettim.Din değiştirmek bir anlık kızgınlık veya öfkeyle verilecek bir karar mıdır?
Hristiyan olmaya karar verdiğinizi yazmışsınız,evet çok güzel bir karar ama bu kararı vermenizdeki nedenler sadece bu kadar mı?
SAYGILARLA.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

hristiyanlık
grafikerulviye

tabiki de biranda verilen bir karar değil ben bu kararı verirken 5 yıl gibi uzun birsüre zamanında verdim kendini dinimi incelediğimde o kadar çok çelişkiler varki saymakla bitmez. en büyük etkense dinin içinde olan ve beni bırakan sevgilim.
üzmesine gelince ben ne dua edersem hiçbiri kabul olmadı benim için hayırlı olmadığı için kabul olmadığı söyler çevremdekiler ama şuan yaşadıklarım benim için daha kötü fazlada özelime girmek istemiyorum.
sizden bu konuda yardım istedim. dertlerimi kimseye açamıyorum

hristiyanlık
diğdem

grafikerulviye
tabiki de biranda verilen bir karar değil ben bu kararı verirken 5 yıl gibi uzun birsüre zamanında verdim kendini dinimi incelediğimde o kadar çok çelişkiler varki saymakla bitmez. en büyük etkense dinin içinde olan ve beni bırakan sevgilim.
üzmesine gelince ben ne dua edersem hiçbiri kabul olmadı benim için hayırlı olmadığı için kabul olmadığı söyler çevremdekiler ama şuan yaşadıklarım benim için daha kötü fazlada özelime girmek istemiyorum.
sizden bu konuda yardım istedim. dertlerimi kimseye açamıyorum

Sevgili grafikerulviye,tabi ki sana yardımcı olmak isteriz,ilk önce hristiyanlıkla ilgili sormak istediklerini burdan sorabilirsin aklına takılan ne varsa burda cevabını bulacağından emin ol,ikincisi forumumuzda klise adresleri var sana en yakın olanını bulup adresi alıp gidebilirsin rahatça,daha sonra her şeyin devamı gelir zaten burdan da bize yazarsın:))SEVGİLER.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? konusuna benzer konular;

hristiyan olmak, vaftiz olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum neler yapmam lazım sizin incili okumakla başla önerilerini bulunmadan önce soyleyeyım suan okumaktayım

Hristiyan olmak istiyorum. 19 yaşındayım ailem dahil olmak üzere etrafımdaki herkes müslüman bu nedenle Hristiyanlık dinine ait hiç bir şey bilmiyorum . İncil'i okumadım okumak istiyorum ama nerede bulurum bilmiyorum. Mezhepleri neler onları da bilmiyorum ama bilmek istiyorum . Doğru yolun Hristiyanlık olduğuna inanıyorum . Sizden beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Hristiyan olmak istiyorum Arkadaşlar hepinize merhaba bunu içten söylüyorum hristiyan olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim illaki vaftiz olmak lazım mı yoksa vaftiz olmadan hristiyan olabiliyor muyuz bana bir yol gösterim nasıl hristiyanlık dinine geçebilirim...

Hristiyan olmak istiyorum? Uzun zamandır hristiyanlığa karşı bir ilgim var.Siteyi bir süredir geziyorum.İnternetten İncil'i okudum biraz.Parça parçada olsa. Bana çok doğru geldi.Okurken garip oluyorum ne bileyim. Anneme önceleri bana İncil alır mısın diyordum.Küçüktüm. Şimdi baya gencim.Neyse. Bana günah diyordu.Bizim evimizde bulunması günah vs. Anlamadım bende.Sonuçta kötü birşey değil ki. Dinimi değiştiricem diyordum.Onada günah diyordu. Ama ben inanıyorum,çok az bilgim var ama. Ve şey sorucaktım.Vaftiz olmak için ne kadar beklemeliyim? Yaşı olmaz biliyorum ama?? :/

Hristiyan olmak istiyorum... Merhabalar, Ben yeniyim.. Yaşım küçük fakat ileride hristiyan olmak istiyorum. Ailemiz köken olarak Hristiyan (ermeni)Fakat biz müslümanız.bu nedenle hristiyan akrabalarımızla görüşüyoruz..Bir, aralık ayında akrabamıza gittiğimizde heryer isa mesihin heykelleriyle dontılmış meryem ana resimleriyle süslenmişti..Noel ağaçları ışıklandırılmıştı.Orada 3 gün kaldım ve 3 gün boyunca kendimi çok huzurlu hissettim..Artık ne zaman oraya gitsek çok mutlu oluyorum...Anlatmak istediğim hristiyanlığın benim için farklı bir yeri olması...İleride hristiyan olur kiliseye gitmek ve iman etmek istiyorum...Hayatımda çok değişik şeyler olacağıı umut ediyorum..aklımda devamlı isa mesih ve hristiyanlık var... Sizden yardım istiyorum..Ne yapmalıyım? İleride...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler