| grafikerulviye |
|
sevgili arkadaşlar ben 23 yaşında bir kızım bugune kadar müslümandım bugünden sonra hristiyan olmaya karar verdim bana yardımcı olur musunuz benim dinim beni üzdü beni müslümanlığa bağlayacak herhangi bir sebep yok. bbunun için hristiyan olmaya karar verdim bana nasıl yardımcı olursunuz. ben manisanın turgutlu ilçesinde yaşıyorum. ve izmire yakınım yakın çevremede kilise var mı bilmiyorum. varsa beni alır kiliseye götürüp dini değiştirmeme yardımcı olacak gönüllü arkadaşları bekliyorum. Yönetim Notu : Kimseyi ne yazık ki elinden tutup kiliseye götürüp bu kişinin dinini değiştirmeliyiz diyemeyiz :)))) Din değiştirmek kolay bir secim değildir . Önce forumda Hristiyan inancının temellerini bir okuyun |
| grafikerulviye |
|
tabiki de biranda verilen bir karar değil ben bu kararı verirken 5 yıl gibi uzun birsüre zamanında verdim kendini dinimi incelediğimde o kadar çok çelişkiler varki saymakla bitmez. en büyük etkense dinin içinde olan ve beni bırakan sevgilim. üzmesine gelince ben ne dua edersem hiçbiri kabul olmadı benim için hayırlı olmadığı için kabul olmadığı söyler çevremdekiler ama şuan yaşadıklarım benim için daha kötü fazlada özelime girmek istemiyorum. sizden bu konuda yardım istedim. dertlerimi kimseye açamıyorum |