Arşiv Sayfa 2 / Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? - Sayfa 2 konusu 3609 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj eser35 tarafından gönderildi. Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? sevgili arkadaşlar ben 23 yaşında bir kızım bugune kadar müslümandım bugünden sonra hristiyan olmaya karar verdim bana yardımcı olur musunuz benim dinim beni üzdü beni müslümanlığa bağlayacak herhangi bir sebep yok. bbunun için hristiyan olmaya karar verdim bana nasıl yardımcı olursunuz. ben manisanın turgutlu ilçesinde yaşıyorum. ve izmire yakınım yakın çevremede kilise var mı bilmiyorum. varsa beni alır kiliseye götürüp dini değiştirmeme yardımcı olacak gönüllü arkadaşları bekliyorum. Yönetim Notu : Kimseyi ne yazık ki elinden tutup kiliseye götürüp bu kişinin dinini değiştirmeliyiz diyemeyiz :)))) Din değiştirmek kolay bir secim değildir . Önce forumda Hristiyan inancının temellerini bir okuyun Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? konusu 3609 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj eser35 tarafından gönderildi.

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 >

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-02-10, 20:23
Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?
natan

Ben merak ediyorum ; beş yıl gibi uzun bir süre din değiştirmeyi düşünen biri hrıstıyan olmak istiyorum diyip, profilinde ateist yazıyor . Yoksa bu mesajınızdan sonra ateizmde mi karar kıldınız ?

Bence siz Tanrı kavramı üzerinde düşünün,gerçeği kendinize kanıtlayın ,sonra hrıstıyan olun. Bunu sizi eleştirmek için yazmadım . Birçok kişi gördüm çevremden ,hrıstıyan olmak istediler ve bazıları vaftiz oldu, iki ,üç ay sonra gizli ateistcilik oynamaya başladı. Biri vardı ki, kiliseye gitmediğim için beni yargılamaya kalkıp benim hrıstıyanlığımı sorgulamış, bir sene kadar zaman sonra artık Tanrıya inanmadığını söylemişti.(Ben de elbette kusurlu ,sürekli hatalar yapan ,günah işleyen biriyim,ama olaya nasıl baktığımız önemli) Ki özgür iradesi var ,istediğini yapablir fakat büyük bir karar vermeden önce çok iyi düşünülmesi,araştırma yapılması gerekir.

Rab Yol göstersin.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-03-10, 12:51
ışıkhan

ben sizin dininize geçmek istiyorum nasıl geçebilirim

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı?

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-03-10, 16:30
El Mesihiye

http://www.hristiyanforum.com/forum/...an-olmak-f691/

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeÖnemli olan Müjde'yi okumakla kalmak değil
Onu uygulamak da.

Mesih'i duymak yetmez.
Onun yolunda ilerlemek gerekir.

EL-MESİHÎmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-11-11, 22:49
lekolay09

Yönetim Notu: Sitemizde, kilise görevlileri ve resmi kiliseler haricinde telefon, email iletişim bilgileri yayınlanmamaktadır.

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-11-11, 15:22
ırak'tan

grafikerulviye
sevgili arkadaşlar ben 23 yaşında bir kızım bugune kadar müslümandım bugünden sonra hristiyan olmaya karar verdim bana yardımcı olur musunuz benim dinim beni üzdü beni müslümanlığa bağlayacak herhangi bir sebep yok. bbunun için hristiyan olmaya karar verdim bana nasıl yardımcı olursunuz. ben manisanın turgutlu ilçesinde yaşıyorum. ve izmire yakınım yakın çevremede kilise var mı bilmiyorum. varsa beni alır kiliseye götürüp dini değiştirmeme yardımcı olacak gönüllü arkadaşları bekliyorum.

Yönetim Notu : Kimseyi ne yazık ki elinden tutup kiliseye götürüp bu kişinin dinini değiştirmeliyiz diyemeyiz :))))
Din değiştirmek kolay bir secim değildir . Önce forumda Hristiyan inancının temellerini bir okuyun

simdi ben buarkadası dini nasıl üzmüş bilemiyorum.din degiştirmekte öyle kolay birsey degil.kendimden biliyorum.fakat benim uzun zamandır düşündüğüm birseydi.türkiyede dogdum büyüdüm.etrafım hep müslümanlarla doluydu.ve türkiyede isteyemeyecegim kadar olumsuzluk yasadım.sonra baska bir ülkeye geldim.burdada yine öyle oldu.fakat aradaki fark su:türkiyedeyasadıgım yıllar boyunca yasadıklarımdan dolayı sunu düşünüyordum.
türkiye insanları birbirinin iyiliğini asla istemez.
sonra baska bir ülkeye yerleştikten sonra dahada fazla olumsuzluklar yasaım.ve buradaanladımki insanların içinde sevgi olmayınca ne yazıkki baskalarının mutsuzlugundan mutluluk duyması normaldir.işte müslümanlarınkalbinde sevgi yok.ben bütün olanları türkiye insanlarının artık dolandırıcılıgı yalancılıgı alışkanlık haline getirdiklerini düşünürken,burdada öyle oldu ve anladımki bu müslüman olanlarla alakalı.ama tabi bu arada bir hristiyan arkadasla tanışmıştım.ve ben bu kadar dürüst bir insan tanımadım.yalana asla ihtiyacı yok.bu arkadasın bu tavırları beni cok etkilemişti.ve sonra hristiyanlıga ilgi duymaya basladım.fakat bu sanıldıgı kadarda kolay olmadı.yani din degiştirmem.

ve dün bir toplantıya katıldım.ve hristiyan kardeşlerim beni ilk defa görüyor olmalarına ragmen o kadar sıcak ve samimiydilerki.sadece bana degil hepsi birbirlerinekarsı gercekten cok nazikti.ben onları cok sevdim.

arkadasların yaptıgı yorumların kimisine de katılıyorum.fakat ben kendi yasadıklarımdan pay bicecek olursam,
kalbinde sevgi yerine her türlü kötülüğü barındıran insanlara ve onların dinine nasıl sempati duyabilirim.

Yönetim Notu: Sevgili kardeşim, emin olun ki hristiyanlar arasında da o tarz insanlar vardır. Kişilerin kendilerine hristiyan deyip, size yakın davranıyor olması sizi etkileyebilir, ancak gerçek sevgi gerçek samimiyet zamanla ortaya çıkar ve çıkarsızca çalışır. Zaman geçtikçe hristiyanlar arasında da bahsettiğiniz tarzda insanlar olduğunu göreceksiniz, o zaman ne yapacaksınız?

İşte bu soru sebebiyle, inancınızı başkalarına dair nefret ya da tepkisellik üzerine değil, tamamen İsa'nın anlattığı gibi "sevgi" üzerine kurmalı ve Tanrı Sözü üzerinde zaman harcayarak insanları sevmeye odaklanmalısınız.

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3 >  

Hristiyan olmak istiyorum, yardım edecek biri var mı? konusuna benzer konular;

hristiyan olmak istiyorum merhabalar, çocukluğumdan beri hristiyanlığa karşı bir sempatim var.aslında hristiyanlığa karsı bir sempatim olmasına rağmen hristiyan olmayıda düşünmemiştim aslında bazen olmak da istiyordum ama ilgilenmiyordum.bir dönem sürekli rüyamda müslüman mezarlığını görüyordum ve ben o mezarlığın içerisinde sürekli geziyordum çok korkuyordum ve huzursuzdum ruhum acı çekiyordu mezarlıkların arasında gezerken. sonra bir gün rüyamda hristiyan mezarlıgındayım yaşlı temiz kadınların arasındayım geceydi karanlıktı.ve ben onların arasında hiç korkmuyordum tam tersi huzur buluyordum ve mutluydum o rüyamdan sonra hristiyanlığa gecmeyi ve onlar gibi ibadet etmeliyim dedim kendime.uzun zamandır dua ederken isa ya ve rab'e dua ediyorum.

hristiyan olmak istiyorum bir hafta önce karar verdim ve hristiyanların inançları benim için çok daha iyi biraz araştırma yaptım okudum iman ettim vaftiz olmak istiyorum gayet ciddiyim tekirdağda yaşıyorum fakat daha önce hiç kliseye gitmedim hatta buradaki kliseler kullanılıyor mu onu bile bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen istanbuldaki kliselere gelebilirim taksimdekilere ama birisi yardım etsin şimdi hemen neler yapmalıyım .... yaşım 18

hristiyan olmak, vaftiz olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bilmiyorum neler yapmam lazım sizin incili okumakla başla önerilerini bulunmadan önce soyleyeyım suan okumaktayım

Hristiyan olmak istiyorum. 19 yaşındayım ailem dahil olmak üzere etrafımdaki herkes müslüman bu nedenle Hristiyanlık dinine ait hiç bir şey bilmiyorum . İncil'i okumadım okumak istiyorum ama nerede bulurum bilmiyorum. Mezhepleri neler onları da bilmiyorum ama bilmek istiyorum . Doğru yolun Hristiyanlık olduğuna inanıyorum . Sizden beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Hristiyan olmak istiyorum Arkadaşlar hepinize merhaba bunu içten söylüyorum hristiyan olmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim illaki vaftiz olmak lazım mı yoksa vaftiz olmadan hristiyan olabiliyor muyuz bana bir yol gösterim nasıl hristiyanlık dinine geçebilirim...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih