Hristiyan olmayanların ölüm sonrası

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan olmayanların ölüm sonrası

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
kalem19

selam ben müslümanım.merak ettiğim konu sizin dininizde müslüman olarak ölen kişi ne olacak.örneğin bizim dinimizde inanmayan cehennme gider.sizin dininizde ne olur?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyan olmayanların ölüm sonrası konusuna benzer konular;

Regl sonrası Sevgili arkadaşlar. Regl sonrası İslamiyettede olduğu gibi boy abdesti gibi temizlenme-arınma gibi bir şey var mıdır acaba ? Merak ettim de, sitede aramama rağmen bulamadım.Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler .

Ölüm ve sonrası kardeşlerim merak ediyorum ölüm anında neler yaşanır ve ölüp mezara konulunca bize ne olucak ? Sevgiyle kalın ...

Vaftiz öncesi ve sonrası şeytanın saldırıları Sevgili kardeşler;İman etmeden önce ve sonra;vaftizden önce ve sonra şeytanın saldırıları artıyor.Bende haftaya vaftiz olacağım.Bu konudaki tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Esenlikler

İman etmek ve sonrası, tam hristiyanlığa doğru ilerleyiş Benim burada sormak istediğim konu; Kişiler İncil'i okuduktan sonra ve Tanrı'yı Yüce İsa Mesihi kabul ettikten sonra ruhunu teslim ettikten sonra "Kalben Hristiyan" olmaktadırlar. Yani en azından benim bildiğim bu. Ve yine bildiğim kadarıyla kişinin tam anlamıyla Hristiyan olabilmesi için Kiliside belirli bir süre eğitim görmesi gerekmete ve daha sonra vaftiz olması gerekmektedir. İlk Sorum yukarıda bir eksik yada yanlışım varsa bana detaylı bilgi verebilirmisiniz. Diğer bir sorum ise, Türkiye'de bunun için nereye gidebilirim? Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyan olmayanların ölüm sonrası

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler