| mthLd |
|
Sizler İsa'yı peygamber olarak mı görüyorsunuz yoksa Tanrı olarak mı ? Yönetim Notu: Sorunuz yanlıştır. Tabi sorunuzun yanlış olması sizin suçunuz değildir. Yahşuah bizim için; hem peygamber, hem Tanrı, hem kahin, hem Tanrı Sözü, hem Tanrı Oğlu, hem insan, hem kurban, hem Tanrı kuzusu, hem aracı, hem Mesih'tir. |
|
Alıntı:
|
| ‹‹Alfa ve Omega, başlangıç ve son Ben'im. (Vahiy 21;6) |
| mthLd |
|
Sorunun yanlışlığı için kusura bakmayın kuralları okudum konu açmadan önce müslümanlıkta böyle hristiyanlıkta nasıl diye sormayın yazıyordu o yüzden sanırım tam olarak anlatamadım ne demek istediğimi o yüzden cevabı tam alamadım..Teşekkür ederim cevaplarınız için birkaç sorum daha olucak.. 1) Papazların siyah giyinmesinin sebebi nedir ? 2) Çocukların vaftiz edilmesinin sebebi nedir ? Yani şöyle söyleyim bildiğim kadarıyla ilk doğduklarında günahkar sayılıyorlar ve bu yüzden bir temizlenme türü gibi birşey mi bu ? 3) Birde ilk sorumla aynı yere çıkıyor ama tam olarak cevap alamadığım için tekrar soruyorum " İsa yaratıcınız yani sizi dünyaya gönderen mi yoksa yaratıcınızın size gönderdiği bir aracı mı ? " Sanırım soru böyle daha açık oldu.. |