| HRİSTİYAN FORUM
> Soru Panosu
: Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum konusu 1700 kez okundu, 15 kez cevaplandı. En son mesaj ggt23 tarafından gönderildi. Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum Merhaba 16 yaşındayım Forumunuzu Takip Ediyorum Ve Bende Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum. Ama Ailemin Bilmesini İstemiyorum Ve Ne Yapmam Gerekiyor Hiç Bi Bilgim Yok. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen? Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum konusu 1700 kez okundu, 15 kez cevaplandı. En son mesaj ggt23 tarafından gönderildi.
Merhaba 16 yaşındayım Forumunuzu Takip Ediyorum Ve Bende Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum. Ama Ailemin Bilmesini İstemiyorum Ve Ne Yapmam Gerekiyor Hiç Bi Bilgim Yok. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen?
Sevgili kardeşim bugün mutluyuz çünkü Rab İsa Mesih'in adıyla bir can daha kurtuldu. Ama şunu belirtmekte yarar var Hristiyanlığa geçmek diye birşey yok iman etmek var iman etmek istiyorsan; Hergün Rabbe İsa'nın adıyla dua et ,İncili oku internet üzerinden okuya bilirsin .Forumumuzun içeriğinde dolaşırsanız inancımız hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsin.Eğer yakınında bir kilise varsa gidip aklına takılan soruları merak ettiğin konuları danışabilirsin.
Rab seni bereketlesin....
Tüm aklına takılan soruları soru panosunu kullanarak sora bilirsin sormak degil ögrenmemek ayıptır nede olsa herkes elinden geldigince sana yardımcı olabilecektir buna emin olabilirsin RABBİM SENİNLE OLSUN...
Merhaba 16 yaşındayım Forumunuzu Takip Ediyorum Ve Bende Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum. Ama Ailemin Bilmesini İstemiyorum Ve Ne Yapmam Gerekiyor Hiç Bi Bilgim Yok. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen?
18 Yaşını beklemelisiniz.Yoksa ailenizden izin almadan Vaftiz yani Hristiyan olamassınız.
Kalben iman edebilirsiniz.İncil okuyup ayinlere katılabilirsiniz.Ancak dediğim gibi Vaftiz olamassınız.
selamlar becherovka,
bu güzel forumun bir üyesi olarak, forumu takip etmene cok sevindim.umarim asagidaki link sana yardimci olur.Forum icinde konu ile ilgili arastirma yaparsan aslinda bircok yararli kaynaga ulasabilirsin.Eski ve yeni antlasmayi da tavsiye ederim ki herhangi birseyin yaninda veya karsinda olmak icin o konuyu iyi bilmek gerektigini düsünüyorum.Rab kalbine dokundugunda o zaman hem bilmenin hemde inanip , sevmenin tadina varacaksin.
Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum konusuna benzer konular;
Sevgili Kardeşlerim Sizlerde Dualarınızı İstiyorum 21 Mart'ta işimden oldum, o günden beri iş arıyorum, ailem var ve de endişeleniyorum.Rabbin benim ve ailem için doğru kapıyı açması için dua ediyorum.Sizlerde dualarınız ile destek verirseniz müteşekkür olurum.
Rab hayatlarınızı ve de yaşamlarınızı aydınlık ve de bereketli kılsın İsa Mesihin adıyla,Amin!!
Bakırköy Hayat Sözü Kilisesi
Hristiyan Olmak İstiyorum... Merhaba Değerli kardeşlerim ben konyada ikamet ediyorum...ve şuan konyada bulunan kiliseden almıs oldugum broşürleri okuyorum netten hristiyanlığı anlamak ve kavramak için bi takım arastırmalar yapıyorum...kutsal kitap İNCİL istedim bugun yarın elime ulaşmış olur.Onuda okuduktan sonra Kafamdaki sorular bitecek ve sizlerle olacam Şuanda insanlarla beraberim hiç bir zaman için ayrımcılık yapmadım yapmamda ki banada yapılmasını istemem.Kafama takılan şudur.hristiyanlığa geçtikten sonra malum müslüman bir kesimdeyim aynı zamanda ailem bir müslüman bu geçişim gizli olmasnda bir sakınca varmıdır.benim arastırmalarıma göre hiç rastlamadım.sizzlerin fikirleri bilgileri bana ışık olacağına eminim...Değerli Pavlus Sana Minnettarım...
Manastırda Eğitim Görmek İstiyorum Rab İsa Mesih sizinle olsun,
Ben uzun süredir dünyanın ''nimetlerinden''! yararlandım.Hayatımı uzun bir süre ateist olarak idame ettirdim.Nimetlerden kastım yemek,içmek,gezinmek v.s. Benimde olduğu gibi sizinde hayatınızda ya bir banka hesabı ve yahut kredi kartı vardır.hesaplarım şifre,PİN,PUK,hayat sigortası şeklinde insanoğlunun geliştirmiş olduğu sözde ''güvenlik''tedbirleriyle çevrili.Kendini güvende hissetmek ne güzel değilmi?Malvarlığınızı koruyabilmek adına ,insanoğlunun geliştirdiği güvenlik sistemi ŞİFRE, PİN,KULLANICI ADI,ANNENİZİN KIZLIK SOYADININ 3 CU VE 5 NCİ HARFİ.'RAB İSA MESİH bize öyle bir hazine verdiki ne ŞİFRE ne PİN ne PARMAK İZİ istiyor.TEK RAB İSA MESİH'DİR.
Kötü Durumdayım Rabbi Tanımak İstiyorum . İyi Günler Hristiyan kardeşlerim.
İlk olarak biraz kısa bir hayatımdan özet geçmek isterim. Bu umutsuzluk halim liseye başladığım zamanlarda başlamıştı. Rabbi ruhumda bedenimde ve hayatımda hissedemiyordum. Müslümanlığın namaz hariç bütün kısaslarına uyardım . Ama hala içimde bir huzursuzluk vardı. Ben müslümanların dediği gibi tanrıdan korkmak istemiyordum aksine tanrının sevgisini yüreğimde hissetmek istiyordum. Bu birkaç yıl devam etti ve artık kendimi o kadar boşta hissettim ki 1 ay önce intihar ettim. Yaptığımın Rabbe çok haksızlık ve günah olduğunun farkındayım. Hatta yaptığım zaman saniyesinde Rabbe karşı ağzımdan dualar dökülmeye başladı günahlarımı affetmesi için. Fakat Rabbi hala yüreğimde bulamıyorum. 2 Yıl önce Okuduğum ve dolaba kaldırdığım Kutsal Kitap ve Kur'an ı yeniden...
Hristiyanlığa geçmek Merhabalar ;
Ben ilk defa kiliseye bundan birkaç sene önce gittim , aslında planlı birşey değildi sadece önünden geçiyorduk ve ben girmek istedim neden bilmiyorum . O zamandan beri hristiyanlığa ilgi duymuşumdur . Kendi çapımda vakit buldukça fakat kimsenin haberi olmadan arastırmısımdır . Şimdilerde yakın arkadaslarıma bu fikirden bahsetmeye basladım fakat cok büyük tepkiler aldım . Öncelikle İncil'i okumam gerektiğini , yeterince bilgi edindikten sonra hristiyan olmak icin vaftiz gerektiğini biliyorum . Kiliseye gidip ordaki görevliden bilgi almak , incil edinmek ve ciddi olarak birşeylere başlamak istiyorum artık . Fakat sorun şu ki reşit değilim . Bu yüzden kiliseye gitmeye çekiniyorum . Kiliseden içeri alınır mıyım ? İbadet saatleri gidebileceğim saatler değil , kendime uygun bi...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil