Hristiyanlığa geçmek

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyanlığa geçmek

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
wiSeacre

Hristiyanlığa geçmek

Merhabalar ;
Ben ilk defa kiliseye bundan birkaç sene önce gittim , aslında planlı birşey değildi sadece önünden geçiyorduk ve ben girmek istedim neden bilmiyorum . O zamandan beri hristiyanlığa ilgi duymuşumdur . Kendi çapımda vakit buldukça fakat kimsenin haberi olmadan arastırmısımdır . Şimdilerde yakın arkadaslarıma bu fikirden bahsetmeye basladım fakat cok büyük tepkiler aldım . Öncelikle İncil'i okumam gerektiğini , yeterince bilgi edindikten sonra hristiyan olmak icin vaftiz gerektiğini biliyorum . Kiliseye gidip ordaki görevliden bilgi almak , incil edinmek ve ciddi olarak birşeylere başlamak istiyorum artık . Fakat sorun şu ki reşit değilim . Bu yüzden kiliseye gitmeye çekiniyorum . Kiliseden içeri alınır mıyım ? İbadet saatleri gidebileceğim saatler değil , kendime uygun bi saatte gitsem birebir bilgi alma şansım olur mu ? Mezhep seçimi inançlarla doğrudan ilgili midir yoksa gidebilme imkanım olan kiliseye üye olsam birşey fark eder mi ? Vaftiz olmak için aile izni gerekli midir ? Ailem buna karşı çıkarsa ne yapmalıyım ?

Yönetim Notu: Önce İncil'i okuyun, iman edip etmeyeceğinize karar verin, bunların hepsi ondan sonra. Önünüzdeki virajı dönmeden sonraki virajlari dönemezsiniz.

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim . Rab'bim sizi bereketlesin ..

Hristiyanlığa geçmek

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyanlığa geçmek konusuna benzer konular;

Hristiyanlığa adım attım. Merhaba kardeşlerim. Ben 16 yaşındayım ve kücüklügümden beri hristiyanlıga hep ilgi duydum ailem müslüman fakat benim için hiçbir zaman çekici olmadı hristiyanlık daha cezbedici ve huzur vericiydi. ve son 1 yıldır yaptıgım arastırmalar ve incili okumam sonucunda Mesih İsa'ya yakın zamanda iman ettim.fakat aileme açıklayamadım ve bir süre boyuncada açıklayamayacagım. benim sorum şu ki : incili okumus biri olarak mezhep tavsiyeleriniz nelerdir ? kısa kısa mezhepleri tanıtırsanız sevinirim. tavsiyelerinizi beklıyorum... esenlikle kalın. Rab yanınızda olsun...

Beni Hristiyanlığa götüren İslam Merhaba arkadaşlar, Sizlerle Kuran da ve İslam aleminde bulunan pek çok çelişkiyi paylaşmak ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Herşeyden önce Kuran belirtir ki "Hakkıyla inanan sizden öncekiler de (Hristiyanlar ve Yahudiler) Allah katında mükafatlandırılacaktır". Fakat başka bir yerde Hrısityanlardan ve Yahudilerde uzak durmayı onlarla ilişki kurmamayı emreder onların cehenneme gideceğini belirtir. İncilden yaklaşık 500 yıl sonra çıkan Kuran'da yerde der ki "Allah ın sözü değiştirilmemiştir". Fakat Müslümanlar inatla erken Papalık döneminde çıkar için İncilin bozulduğunu iddia ederler. Kurana inanıldığı gibi diğer kutsal kitaplara ve peygamberlere inanmak islamın şartlarındandır.

Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum Merhaba 16 yaşındayım Forumunuzu Takip Ediyorum Ve Bende Hristiyanlığa Geçmek İstiyorum. Ama Ailemin Bilmesini İstemiyorum Ve Ne Yapmam Gerekiyor Hiç Bi Bilgim Yok. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen?

Mahiye Morgül hristiyanlığa hakaret ediyor Mahiye Morgül hristiyanlığa hakaret ediyor http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/mahiyemorg%C3%BCl.jpg Mahiye Morgül hristiyanlığa hakaret ediyor Yeni Dünya Düzeninde Eğitim ve Misyonerlik Ankara’da Kıbrıs Kültür Derneğinde anlatmak üzere benden eğitim ve misyonerlik konulu bir konferans istediler. Konferansta dağıtmak üzere aşağıdaki notları aldım: · Yabancılara eğitimi teslim eden, yabancılara doğrudan devlet memurluğu veren yasa çıkartmak ve yabancıların misyonerlik yapmalarına ortam yaratmak misyonerliktir. (5544 sayılı yasa!) · Medeniyetler İttifakı Enstitüsü adıyla okul açmak… · İngiliz korsan gemisi Armada’yı çıpasıyla birlikte getirip Anıt Kabir’in...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyanlığa geçmek

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler