Hristiyanlığı Anlatan Kitap

Hristiyanlığı Anlatan Kitap hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyanlığı Anlatan Kitap konusu 591 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj L y d i a tarafından gönderildi. Hristiyanlığı Anlatan Kitap Merhaba Arkadaşlar, İnternetten bir şeyler okumayı sevmiyorum ve hristiyanlığı anlatan, bol açıklamalı Türkçe bir kitap arıyorum ama bulamadım. Önerebileceğiniz bir kitap var mı acaba? Esenlikler... Hristiyanlığı Anlatan Kitap

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyanlığı Anlatan Kitap konusu 591 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj L y d i a tarafından gönderildi.

Hristiyanlığı Anlatan Kitap konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyanlığı Anlatan Kitap hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-04-10, 20:54
ramon1

Merhaba Arkadaşlar,

İnternetten bir şeyler okumayı sevmiyorum ve hristiyanlığı anlatan, bol açıklamalı Türkçe bir kitap arıyorum ama bulamadım.

Önerebileceğiniz bir kitap var mı acaba?

Esenlikler...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlığı Anlatan Kitap

Hristiyanlığı Anlatan Kitap hristiyanlık incil isa tevrat zebur23-04-10, 21:33
L y d i a

Kitapçılarda İncil mevcut, kendinize bir tane edinip okuyabilirsiniz. Hristiyanlık sanki matematik konusuymuş gibi, açıklamalı, anlaşılır kitap filan demişsiniz :D
En iyi kaynak İncil'dir. En güvenilir bunlardan öğrenirsiniz.

Hristiyanlığı Anlatan Kitap hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-04-10, 01:35
ortodoksmoderator

Incil'i temiz yurekle okuyan analayabilir...

Hristiyanlığı Anlatan Kitap hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-04-10, 02:04
ramon1

Lilit
Kitapçılarda İncil mevcut, kendinize bir tane edinip okuyabilirsiniz. Hristiyanlık sanki matematik konusuymuş gibi, açıklamalı, anlaşılır kitap filan demişsiniz :D
En iyi kaynak İncil'dir. En güvenilir bunlardan öğrenirsiniz.
Anlaşılır falan demedim. yazdıklarımı dikkatli okuyun.

İncili temin edip okumayı ben de biliyorum ama bu dinin temellerini özet halde anlatan bir kitap arıyorum.

Bence böyle bir kitaptan avrupa dillerinde basılmış yüzlercesi olmalı. Eğer Türkçesi varsa da ben bulamadım.

Belki de geçmişte basılmış ama şu anda piyasada olmayan eserler vardır.

Böyle bir kitabın adını öğrenebilirsem belki sahaflardan bulabilirim.

Esenlikler...

Hristiyanlığı Anlatan Kitap hristiyanlık incil isa tevrat zebur24-04-10, 14:38
L y d i a

Özet? Peki herşeyin bu kadar kısasına mı kaçıyorsunuz? Zamanınız belki çok şey okumak için olmayabilir, işiniz okulunuz yoğun olabilir ama en kestirmeden öğrenmek niye? İnce ince öğrenmek yerine? Özetle bilgiler bu forumda mevcut zaten, bilgisayardan birşey okumayı sevmiyorsanız yazıları print edip okuyabilirsiniz :)

Çocuklar için basılmış kısa kitaplar var, onları alabilirsiniz. Taksim'deki St. Antoine kilisesinde ben hatırlıyorum öyle kitap gördüğümü. Tam olarak isim veremeyeceğim...

Ortodoks moderatörün de dediği çok ama çok doğru temiz yürekle okuyan anlayabilir.

Hristiyanlığı Anlatan Kitap konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyanlığı Anlatan Kitap konusuna benzer konular;

Muhammed'in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 Muhammed’in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/fitna2.jpg Muhammed’in akıl hastası olduğunu anlatan film geliyor: FİTNA 2 Hollandalı aşırı sağcı milletvekili Geert Wilders”in İslam dinini hedef aldığı ‘Fitna’ filminin devamı ‘Fitna 2′ 2012′de gösterime girecek. Amerikan yapım şirketinin çekimlerine başladığı filmde, Hz. Muhammed’in akıl hastası olduğu iddia edilerek, bu yüzden Müslamanların barbarca bir hayat yaşandığı konu alınıyor. İkinci filmin birincisiyle kıyaslandığında çok daha farklı olduğunu iddia eden Geert Wilders, “İkinci film Fitna 2′de akıl hastası olan Muhammed yüzünden nasıl bir barbarca hayatın yaşandığı konu alınıyor. Bu filmin çekimleri devam ediyor, 2012 yılında...

Kutsal Kitap Hristiyanlığı –John Calvin (III) Kutsal Kitap Hristiyanlığı –John Calvin BÖLÜM III: MESİH’İN LÜTFUNU ALMANIN YOLLARI VE BUNUN SONUÇLARI Madde 1. Mesih’in müjdesi, Kutsal Ruh’un gizli işleyişinin sonucu olarak bizlere fayda sağlar.

Kutsal Kitap Hristiyanlığı –John Calvin (II) Kutsal Kitap Hristiyanlığı –John Calvin BÖLÜM II TANRI BİLGİSİ - KURTARAN TANRI Madde 1. Adem’in düşüşü ve özgün (ilk) günah.

Kutsal Kitap Hristiyanlığı –John Calvin (I) Kutsal Kitap Hristiyanlığı –John Calvin BÖLÜM I TANRI BİLGİSİ - YARATAN TANRI Madde 1. Tanrı bilgisi ve kendimize ilişkin gerçekler, birbirleriyle yakından ilgilidir.

Bu site hristiyanlığı iyi tanıtıyor Bu site gerçekten de misyonunu iyi yapıyor helal olsun. Müslümanım ama hıristiyanlığı güzel tanıtıyorlar.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih