| Pessimist |
|
Merhaba kardeşim , bende senin gibiydim ve ben önceden müslümandım ve senin gibi arada kalmıştım Öyle zamanlar geçirdim ki.... kafayı yeme noktaları , hanisülasyonlar , melankoli-a evreleri ve daha neleeer nelerr çünkü Din dediğimiz kavram HASSAS BİR KAVRAMDIR İnsanın som zamanlarında tek tutunacağı daldır İnançtır Baba sevgisidir Çarmıhı sırtlanıp İsa Mesihin yolunda gitmektir Evet tüm benliğinle ve iliklerine kadar yürekçe inanmaktır Karanlıkta mum ışığının yanmasıdır Sevgidir Sana açık konuşmak gerekirse YÜREĞİNİ KOY ORTAYA Doğruyu yanlışı bil Mantığını çalıştır Farklı dindeki insanlar gibi ezbere dayalı öğrenme İki kitap'ı da koy gözünün önüne Yüreğinin sesine git Oku Yılma Tekrar oku okursan ve gerçekleri görürde doğru yolu bulursan senin iyiliğine olacak , KURTULACAKSIN Sana bir örnek vereyim Bir insan en değerli şeyini dünya malınca gözü gibi sakladığı şey kaybolursa onu büyük bir üzüntü içinde arar , bulduğunda ise büyük sevinç yaşar Ara kardeşim Kurtuluşu ara Bul Bulduğun kurtuluşta sakın dinlen me Bağcıklarını bağla ve yola koyul ilerle Eminimki doğru yolu Kutsal Kitabımızda bulacaksın Senin için dua ediyorum ve edicemde kardeşim umarım Doğru yolu gerçekten bulursun Esenlikler dilerim 20 İşte kapıda durmuş, kapıyı çalıyorum. Biri sesimi işitir ve kapıyı açarsa, onun yanına gireceğim Vahiy 3:20 |