Hristiyanlığın Parasikolojiye Bakışı

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyanlığın Parasikolojiye Bakışı

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Onuris

Merhaba
Merak ettiğim konu başlıktanda anlaşılacağı gibi parapsikoloji. Ben bir zamanlar baya bir iç içeydim parapsikoloji,Okültizm ve bir çok ruhani olaylarla. Hristiyanlığın bu konuya bakış açısı nedir ? Forumda bir video paylaşılmıştı, Mesih'in yaşadığına kanıt diye. Açıkcası telekinezi gibi geldi o videodaki yapılan.
Esenlikler.

[B][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=darkred]†[/COLOR] [/SIZE][/SIZE][/B]

hristiyanlık
NCyril

Onuris
Merhaba
Merak ettiğim konu başlıktanda anlaşılacağı gibi parapsikoloji. Ben bir zamanlar baya bir iç içeydim parapsikoloji,Okültizm ve bir çok ruhani olaylarla. Hristiyanlığın bu konuya bakış açısı nedir ? Forumda bir video paylaşılmıştı, Mesih'in yaşadığına kanıt diye. Açıkcası telekinezi gibi geldi o videodaki yapılan.
Esenlikler.
Güzel kardeşim benim, ne telekinezisi?
O videodaki şey Rab'bin gücüyle olmuştur. İnsan veya başka birşeyin değil. Lütfen bir daha telekinezi gibi benzetmeler yapma...

Bunun gibi bir başlık daha açılmıştı geçen gün.

Hristiyanlık'ın bakış açısı nettir bu konuda. Okültizm derken aynı şeyi kastediyorsak, günahtır.

hristiyanlık
Evangelical-1517

bunlar şeytanın kozmik tuzaklarıdır
şeytan adem ile havva yıda tanrı gibi olacaklarını söylerek kandırmıştı
ve şimdide aynı şeyleri yapıyor bizleri gururlandırarak kibrlendirerek kandırmaya çalışıyor

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyanlığın Parasikolojiye Bakışı konusuna benzer konular;

Sokaktaki Vatandaşın Patrikaneye bakışı Birkaç ay önce yaşadaığım bir olayı paylaşmak istedim. Patrik Bartalemeos hazretlerinin sözleri üzerine başlayan gündeme de uygun olacağı knaatindeyim. Bakınız vatandaş patrikane hakkında ne düşünüyor. Ve bakın Patrik hazretleri çarmıha geriliyorum demekte haklı mı haksız mı: 2 3 ay kadar önceydi. Herzamanki berberime saç traşı olmaya gitmiştim. Sıram gelince de koltuğa oturdum. Bizim berber iyi saç traşı yapar. Gençten bir çocuk. 26 27 yaşlarında. Ama çok konuşur. Bense saç traşı olurken konuşmayı pek sevmem. O nedenle de be traş olurken bana bir iki hal hatır sorar daha sonra sırada bekleyenlerle konuşmaya devam ederek benim saçımı keser. Yine öyle oldu. Konu Hükümet ve Ak parti icraatları. Amansız bir Ak parti düşmanı....

Hristiyanlığın bana kazandırdıkları??? Öncelikler selamlar. Ben yakın zamanda hristiyan olmayı düşünüyorum.Şuan bir tanrı inancım bulunmamakta. Müslümanlık gibi diğer dinleride araştırdım. Ama arada kaldım.Hristiyanlık bana neler kazandırır yada neler kaybettirir. Objektif bir bakış istiyorum

Türkiye'de hristiyanlığın son durumu Bir diğer deyişle ''Öteki Hristiyanlık'' ya da ''Ötelenmiş..'', Evet sevgili Hristiyan kardeşler, ve diğer inanç mensupları, bu başlıkta İsa Mesih tarafından bizzat özel olarak isimleri Telaffuz edilen O Kutsal 7 Kilise'nin topraklarında ki Hristiyanlıktan bahsedelim. Çoğunuz başlığı görünce bu Kiliseler hakkında spesifik bir konu sanmış olabilirsiniz ancak kastım 'parça'dan bütüne' yöntemiyle Türkiye'de ki Hristiyanlık'tı. Dünya Kilise toplulukları arasında bu Türkiye öyle bir yerdedir ki, bunun tarifi kelimelerle olamaz, bunu ancak Ülkemize gelen Papa'ların, Patrikler'in bu topraklarda ki yüz ifadeleri tam anlamıyla teşhir edebilir. Türkiye bilindiği gibi İncil'in Vahiy bölümünde Vaaz edilen 7 Kilise'yi kapsayan topraklardır, ve...

Anglikanlık Kilisesi 'nin kiliseye bakışı (Tek Kilise) Anglikan Kilisesi, çok geniş olarak Hıristiyan inancını kapsayan bir kilisedir. Ancak, bazı konularda belirli tutumu vardır. Bundan en önemlisi de kilise hakkında inançtır. (Benim Anglikan olmamın sebebi de buna bağlıdır.) Her Hristiyan, İznik İman Açıklamasına göre "tek, kutsal, evrensel, ve elçisel kilise"ye inanmalı. Ancak, bunun ne anlama geldiğinde (özellikle tek kilise konusunda) mezhepler arasında farklı yorum vardır. Katolik ve Ortodoks Kiliseler (artık Kadim Ortodoks Kilise ile Ortodoks Kilise arasında birlik sağlandığı için Ortodok Kilise derken Kadim Ortodoks Kilise'yi de sayıyorum.) İsa'nın kurduğu kilisenin tek kilise olduğuna ve böyle bugüne kadar devam ettiğine inanıyorlar. Bu tek kilise dışındaki kiliseler tam...

Hristiyanlığın Kalesi Ermeniler Hristiyanlıkla ilk önce IS 1. yy.'da tanıştı...Hristiyanlık Ermenistan ve Romada hızla yayılmaya başladı...Ermenistan Kralı III. Drtad Hristiyanlığın çoğaldığını görünce Romalılarla anlaştı ve beraber Hristiyanlara karşı bir katliama başlandı...Bu durumda Ermenistan Nüfusu çok azaldı ve bir zamanlar Romayla alay eden ülke(Medz Dikran-Tigran the Great)çok güçsüz kaldı... Surp Krikor Lusavorich yakalandı ve Khor Virab denilen bir kuyuya atıldı...burda Kralın kızları ona sürekli yemek verdi fakat Kralın bundan haberi yoktu... Kralın kızı hastalığa yakalandı ve bir bilirkişi hastalığın iyileşmesi için Krikoru kuyudan çıkarıp Tanrı yolunu seçmesi gerektiğini söylemişti...Kral Krikorun yaşadığına inanmıyordu...Fakt kuyudan...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyanlığın Parasikolojiye Bakışı

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler