Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Hristiyanlıkta Tesbih konusu 3566 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj polly tarafından gönderildi. Hristiyanlıkta Tesbih Sevgili kardeşlerim esenlikler sizinle olsun.. Sizden bu konuda yardım istiyorum ki maalesef yeterli bilgi sahibi değiim. Çok sevdiğim kardeşlerimden birine tesbih yapıp hediye etmek istiyorum fakat yapılış tarzını ve boncuk sayısını maalesef bilmiyorum. Kardeşlerim bu konuda yardımlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum. Rab'bin bereketleri üzerinizde olsun Hristiyanlıkta Tesbih

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyanlıkta Tesbih konusu 3566 kez okundu, 11 kez cevaplandı. En son mesaj polly tarafından gönderildi.

Hristiyanlıkta Tesbih konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >

Hristiyanlıkta Tesbih hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-05-09, 10:23
Hristiyanlıkta Tesbih
Darha

Sevgili kardeşlerim esenlikler sizinle olsun..

Sizden bu konuda yardım istiyorum ki maalesef yeterli bilgi sahibi değiim. Çok sevdiğim kardeşlerimden birine tesbih yapıp hediye etmek istiyorum fakat yapılış tarzını ve boncuk sayısını maalesef bilmiyorum. Kardeşlerim bu konuda yardımlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.

Rab'bin bereketleri üzerinizde olsun

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-05-09, 12:20
Hristiyanlıkta Tesbih
turgay55

Sevgili Darha, cami çevrelerine İslami yayınlar satan dükkanlara bak, orada tesbihler görürsün büyük bölümünde 3 imame vardır, onlar zaten Hristiyan tesbihi olup 3 imame Baba,Oğul,kutsak Ruh'u temsil eder, ancak Müslümanlar bunları bilmez, ama tabi tabi onlar 33 yada 99 luktur, Hristiyan tesbihi kaç taşlı olur onu bende bilmiyorum, açıklayan olursa bende öğrenirim selam ve sevgiler

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-05-09, 14:36
Hristiyanlıkta Tesbih
ortodoksmoderator3

Yukardeki bir katolik tesbihi'dir. 59 tas'tan olmasi gereklidir.

Ortodoks tesbihi ise ipi yünden olmasi gerekli ve 100 tas'i olmasi lazimdir.

Angelikan kiliselerinde tesbih, 4 büyük tastan olur (hac'i sembolize eder) ve bu büyük taslarin aralarinda 7 tane ufak tas bulunur bu hafta günlerini sembolize etmektedir.

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-05-09, 14:39
Hristiyanlıkta Tesbih
K A P K A N

Benim elimde 50'lik Ortodoks tesbihi var, aynı zamanda bileklik olarak kullanıyorum. Ayrıca 33'lük olanı ve 100'lük olanı da gördüm.

Aslında Yunanistan ile Bulgaristan birbirine yakın oradan alabilirsiniz.

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih hristiyanlık incil isa tevrat zebur07-05-09, 14:48
Hristiyanlıkta Tesbih
Darha

Kyrie Eleison
Benim elimde 50'lik Ortodoks tesbihi var, aynı zamanda bileklik olarak kullanıyorum. Ayrıca 33'lük olanı ve 100'lük olanı da gördüm.

Aslında Yunanistan ile Bulgaristan birbirine yakın oradan alabilirsiniz.

:))) sorun değil bulgaristandan da alırım ama kendim yapmak istedim:) Yunanistanda malum vize problem oluyor. Teşekkürler kardeşlerim. Yapacağım kardeşim de ortodoks bana çok yardımı olan Rab'de çok sevdiğim bir kardeşim. O yüzden kendim emek vermek istedim. Bu bilgiler bayağı işime yarayacak teşekkürler. Rab sizi bereketlesin.

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih

Hristiyanlıkta Tesbih konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 >  

Hristiyanlıkta Tesbih konusuna benzer konular;

Hristiyanlıkta rüyalar... Merhabalar herkese,biliyorum burası rüya tabiri için uygun bir site değil belki:)Ama rüyamda haç gördüm,boynumda asılı bir haçtı.Bir müslümanın bunu görmesinin bir anlamı var mıdır arkadaşlar?

Meryem Ana Yortusu icin Katoliklik inancına göre tesbih duası TESPİH DUASI <center> http://mail.google.com/mail/?name=d33be9805ff33117.jpg&attid=0.3&disp=vahi&view=att&th=1230feaf7d498862</center> Tespih Duasına başlarken ‘’Büyük İman Açıklaması’’ okunarak başlanır: İnanırım - Credo - Büyük İman Açıklaması Bir tek Allah’a inanıyorum. Yerin ve göğün, görünen ve görünmeyen tüm varlıkların yaratanı, her şeye kadir Peder Allah’a inanıyorum.

Ortodokslukta tesbih Ortodokslarda tesbih kaçlıktır ? Yani yünden örülüyor biliyorum; ama kaç parça oluyor DUA İPİ ?

Katolik Kilisesi ve Tesbih Herkese iyi gunler. Tesbih ortodoks kilisesinde oldugu kadar katolik kilisesinde de oldukca onemli yere sahip. Katolikler nasil tesbih cekmelidir? Belli kalipli dualarla birlikte isteyenler, istedikleri duayi tesbihle birlikte soyleyebilirler mi? Ayrica her islenen gunah, papaza itiraf mi edilmelidir yoksa Kilise'de Rab be itiraf edilmeside makbul mudur? SAYGILARIMLA

Anglikan Kilisesi ve Tesbih Herkese iyi gunler. sayin modertorume bir sorum olacakti? Anglikan Kilisesi, anglikanlarin katolik ve ortodoks tesbihlerini kullanmaya izni var midir? Anglikan Kilisesine gore tesbih nasil kullanilir? belli kalipsal dualar var midir? SAYGILARIMLA ESENLIKLER

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih