İlahiyat eğitimi konusu
2387 kez okundu,
23 kez cevaplandı. En son mesaj
admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
İlahiyat eğitimi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5

16-01-10, 23:17
Katolikmoderator
[/quote]
Sevgili kardeşim, bu arkadaşımız belki Katolik/Ortodoks olmayan bir kilise görmüştür, oradaki pastörleri görmüş olabilir.
Amerika'dan onbinlerce dolarlık maaşlar, sınırsız kitap desteği, yurt dışına eğitime, kampa gönderme, misyon şirketleri, televizyonları ve radyoları, şirket türü dini yapılanmalar, maaşlar vs görmüş olabilir. Dolayısıyla manastırları da öyle yerler zannetmiş olabilir. Bizler gerçek din adamı nasıl olur, manastır yaşamı nasıldır mümkün olduğunca anlatmalıyız ki bazı dini pazarlamacıların, sahtekarların bu "iş"i para için yapanların gerçek yüzleri ortaya çıksın.[/quote]
canım kardeşim
ben artık forumda bu sekil soru soran ve ardından sorularına detay detay cevaplar gelmesine ragmen suysan insanları görüyorum ki..
bunu gorunce de acıkcası bu sekilde kendimi tutamıyorum. bakın burda kaç insan yazısıyor hala cevap yok 2 -3 gundur.. buna dayanamıyorum ben!
sorunun gelişi- sorulusundan artık bende kendimce yol belirlemeye basladım:) kırıcı oluyorsam kusuruma bakılmasın lutfen!
selamlar
İlahiyat eğitimi
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
İlahiyat eğitimi

17-01-10, 09:42
atariş
Sevgili Sebastian dualarımızdasın.
RAB SİZİ BEREKETLESİN!
İlahiyat eğitimi
FORUMA ÜYE OLUN! /
İlahiyat eğitimi

18-01-10, 14:56
FxDivx
Herkese teşekkür ederim ve cevap yazmayı unuttuğum için özür dilerim.
Öncelikle benim bildiğim manastır hayatını anlatayım;Dünyadan ve yaşamdan soyutlanmadır,ayrı bir dünyada yaşamak hem de apayrı.Bu yüzden masantıra merakım var.Orada herşey olması gerektiği(doğru)şekilde yaşanır ama inziva hayatında haberdarım.İnziva hayatı kısmı ilgimi çekiyor o yüzden sordum.İnziva hayatı da bol bol düşünmek ve tartmak için vakit demektir.
Teoloji(ilahiyat)eğitimin i arayışımın nedeni ne papaz olmak nede bir kilise bünyesine girmek değil.Sadece bilgimi ilerletmek,öğrenmek yani öğrenmiş olmak.
saygılarımla.
İlahiyat eğitimi
FORUMA ÜYE OLUN! /
İlahiyat eğitimi

18-01-10, 17:08
admin1 Ken Block
|
|
FxDivx
|
Herkese teşekkür ederim ve cevap yazmayı unuttuğum için özür dilerim.
Öncelikle benim bildiğim manastır hayatını anlatayım;Dünyadan ve yaşamdan soyutlanmadır,ayrı bir dünyada yaşamak hem de apayrı.Bu yüzden masantıra merakım var.Orada herşey olması gerektiği(doğru)şekilde yaşanır ama inziva hayatında haberdarım.İnziva hayatı kısmı ilgimi çekiyor o yüzden sordum.İnziva hayatı da bol bol düşünmek ve tartmak için vakit demektir.
Teoloji(ilahiyat)eğitimin i arayışımın nedeni ne papaz olmak nede bir kilise bünyesine girmek değil.Sadece bilgimi ilerletmek,öğrenmek yani öğrenmiş olmak.
saygılarımla.
|
Arayışınızın ne yazıkki başlangıç amacı
hristiyanlık açısından tutarlı değildir.
Her kilise ile iletişime geçerek veya
hristiyan kitabevlerine giderek bilgi edinebilirsiniz.
İlahiyat eğitimi
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (15 HAZİRAN)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /
İlahiyat eğitimi
İlahiyat eğitimi konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3 4 5
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil