Illuminati

Illuminati hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Illuminati konusu 1375 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Emmanuel tarafından gönderildi. Illuminati Herkese merhabalar. Ben 1 kaç aydır İlluminati hakkında araştırmalar yapıyorum gerek internetten, gerek İncil'i okuyarak. İnanıyorum yahut inanmıyorum diye birşey demiyorum. Halen araştırmaktayım. Bulduğum bir kaç şey var ki, beni gerçekten içinden çıkılmaz duruma soktu, bende sizinle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim. Beyonce'un ''Dangerously in love'' albümünün 8inci parçası ''Signs'' (İşaretler). Tamamen astronomi üzerine kurulmuş bir parça. Ki parçanın nakarat kısmında Beyonce farklı bir dilde birşey diyor. (böyle bir dil yok tabii ki, bir ses hilesi aslında) Youtube'ta izledim bu videoyu ve bunu paylaşan user ses montajlarını kullanarak o söylediği cümleyi daha anlaşılır hale getiriyor ve ''Got game like an Aquarius'' dediği ortaya çıkıyor. Yani tam olarak nasıl çevirebileceğimi... Illuminati

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Illuminati konusu 1375 kez okundu, 7 kez cevaplandı. En son mesaj Emmanuel tarafından gönderildi.

Illuminati konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

Illuminati hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-10-11, 21:02
Illuminati
Emmanuel

Herkese merhabalar.

Ben 1 kaç aydır İlluminati hakkında araştırmalar yapıyorum gerek internetten, gerek İncil'i okuyarak. İnanıyorum yahut inanmıyorum diye birşey demiyorum. Halen araştırmaktayım. Bulduğum bir kaç şey var ki, beni gerçekten içinden çıkılmaz duruma soktu, bende sizinle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim.

Beyonce'un ''Dangerously in love'' albümünün 8inci parçası ''Signs'' (İşaretler). Tamamen astronomi üzerine kurulmuş bir parça. Ki parçanın nakarat kısmında Beyonce farklı bir dilde birşey diyor. (böyle bir dil yok tabii ki, bir ses hilesi aslında) Youtube'ta izledim bu videoyu ve bunu paylaşan user ses montajlarını kullanarak o söylediği cümleyi daha anlaşılır hale getiriyor ve ''Got game like an Aquarius'' dediği ortaya çıkıyor. Yani tam olarak nasıl çevirebileceğimi bilmiyorum ancak bizi Kova burcu hakkında uyarıyor. Niçin şarkısında böyle birşeyi gizleme gereği duyduğu hakkında soru işaretleri beliriyor doğal olarak. Kutsal Kitabımız İncil'de bizi uyarıyor bu konuda. Astronomi ile ilgilenmek Şeytan ile iş birliği yapmak olduğunu söylüyor. Evet konumuza geri dönelim. Biz şuanda Balık burcunun yılındayız 141 B.C.E'den 2012 B.C'ye kadar sürmektedir Balık burcunun yılı. Kova burcu ise 2012 B.C'den 4156 C.E'ye kadar sürmekte. Bana ''Yeni Dünya'' misyonerliği gibi geldi ki neden böyle birşey saklama gereğinde bulunsun ki Beyonce? Ve böyle birçok sanatçı var Lady Gaga, Katy Perry vs. Kafamızda yarattığımız düzmecelerde olabilir bunlar ancak İncil bizi Lucifer'e karşı bir çok yerde uyarmıştır. İncil'den gözüme çarpan bir kaç yerleri sizlerle paylaşmak isterim;

Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek; bunlar, mucizeler ve harikalar yaratacaklar. Öyle ki, ellerinden gelse seçilmiş olanları saptıracaklar. (Markos 13:22)

Çünkü savaşımız insanlara karşı değil, yönetimlere, hükümranlıklara, bu karanlık dünyanın güçlerine, kötülüğün göksel yerlerdeki ruhsal ordularına karşıdır. (Efesliler 6:12)

Çünkü Tanrımızın lütfunu sefahate araç eden, tek Efendimiz ve Rabbimiz İsa Mesih'i inkâr eden bazı tanrısız kişiler aranıza gizlice sızdılar. Onların yargılanacakları çoktan beri yazılmıştır. (Jahuda 1:4)

Bu konuda neler düşünüyorsunuz öğrenmek isterim.

Yüce YHVH'ın sadakati sizlerle olsun.

Illuminati

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye

Ο Ίδιος ο Χριστός είπε: Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού (Ιωάννης 14:6)

mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Illuminati

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Illuminati

Illuminati hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-10-11, 11:29
Illuminati
melkem

Emmanuel
Herkese merhabalar.

Ben 1 kaç aydır İlluminati hakkında araştırmalar yapıyorum gerek internetten, gerek İncil'i okuyarak. İnanıyorum yahut inanmıyorum diye birşey demiyorum. Halen araştırmaktayım. Bulduğum bir kaç şey var ki, beni gerçekten içinden çıkılmaz duruma soktu, bende sizinle paylaşmak görüşlerinizi almak istedim.

Beyonce'un ''Dangerously in love'' albümünün 8inci parçası ''Signs'' (İşaretler). Tamamen astronomi üzerine kurulmuş bir parça. Ki parçanın nakarat kısmında Beyonce farklı bir dilde birşey diyor. (böyle bir dil yok tabii ki, bir ses hilesi aslında) Youtube'ta izledim bu videoyu ve bunu paylaşan user ses montajlarını kullanarak o söylediği cümleyi daha anlaşılır hale getiriyor ve ''Got game like an Aquarius'' dediği ortaya çıkıyor. Yani tam olarak nasıl çevirebileceğimi bilmiyorum ancak bizi Kova burcu hakkında uyarıyor. Niçin şarkısında böyle birşeyi gizleme gereği duyduğu hakkında soru işaretleri beliriyor doğal olarak. Kutsal Kitabımız İncil'de bizi uyarıyor bu konuda. Astronomi ile ilgilenmek Şeytan ile iş birliği yapmak olduğunu söylüyor. Evet konumuza geri dönelim. Biz şuanda Balık burcunun yılındayız 141 B.C.E'den 2012 B.C'ye kadar sürmektedir Balık burcunun yılı. Kova burcu ise 2012 B.C'den 4156 C.E'ye kadar sürmekte. Bana ''Yeni Dünya'' misyonerliği gibi geldi ki neden böyle birşey saklama gereğinde bulunsun ki Beyonce? Ve böyle birçok sanatçı var Lady Gaga, Katy Perry vs. Kafamızda yarattığımız düzmecelerde olabilir bunlar ancak İncil bizi Lucifer'e karşı bir çok yerde uyarmıştır. İncil'den gözüme çarpan bir kaç yerleri sizlerle paylaşmak isterim;

Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek; bunlar, mucizeler ve harikalar yaratacaklar. Öyle ki, ellerinden gelse seçilmiş olanları saptıracaklar. (Markos 13:22)

Çünkü savaşımız insanlara karşı değil, yönetimlere, hükümranlıklara, bu karanlık dünyanın güçlerine, kötülüğün göksel yerlerdeki ruhsal ordularına karşıdır. (Efesliler 6:12)

Çünkü Tanrımızın lütfunu sefahate araç eden, tek Efendimiz ve Rabbimiz İsa Mesih'i inkâr eden bazı tanrısız kişiler aranıza gizlice sızdılar. Onların yargılanacakları çoktan beri yazılmıştır. (Jahuda 1:4)

Bu konuda neler düşünüyorsunuz öğrenmek isterim.

Yüce YHVH'ın sadakati sizlerle olsun.
Bu konuyu islami kesimler cok ilgilendirmise benziyor. Lakin ben sizin incille bu bahsettiginiz konuyla alakasi iliskiyi kuramadim. Kutsal kitapta nerde astronomiyle ilgilenmek seytanile is birligi demek oldugunu yaziyor?

Bazi sanatcilar gözlerine yaptigi bu tasarim bazi insanlarin dikkatini cekiyor ve bu sanatcilarin yada sarkicilarin sesle insanlari etkileyip kendilerine göre yönlendirdigini vurgulamaktadirlar. islami forum sitelerinde cesitli hazirlanmis kartlar inceleniyor. Özellikle pramit ve göz iliskisi ile ve diger kartlardan dünya liderinin tespitini yapip bulmaya calismaktadirlar.

Önüne gecilmemez bir sey oldugu halde yinede önüne gecileceginide vurguluyolar. Bundan dolayi tv´yi izlememeyi önermektedirler. (Bu bana göre insanlarin tv de islami gercekleri görmemesini engellemek icin uyduruluyor) Bunlar islami bakis acisi.

Gizli bir örgüt olup olmamasi insanlari bir sekilde kukla gibi yönetilebilecegi yani kitlesel olarak yönetilebilecegi anlamina gelmez. Mesela ortada hic bir delil veya kanit yokken cesitli varsayimlarla bir söylem ortaya atilabilir. Gizli olupta aciga cikmayacak hic bir sey yoktur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

Fakat bu linkte islama degil kiliseye karsi koruldugu yazilmis. Nasil bir gizli örgütse her seyi ortaya cikiyor. Komplo teorileri üretmek bizim isimizmi bilmiyorum. islami forumlarda bu konudan bahseden bile bu örgüt icin calisiyor olabilir o derece yani :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

Illuminati

Illuminati

Illuminati hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-10-11, 19:49
Illuminati
Emmanuel

melkem
Bu konuyu islami kesimler cok ilgilendirmise benziyor. Lakin ben sizin incille bu bahsettiginiz konuyla alakasi iliskiyi kuramadim. Kutsal kitapta nerde astronomiyle ilgilenmek seytanile is birligi demek oldugunu yaziyor?

Bazi sanatcilar gözlerine yaptigi bu tasarim bazi insanlarin dikkatini cekiyor ve bu sanatcilarin yada sarkicilarin sesle insanlari etkileyip kendilerine göre yönlendirdigini vurgulamaktadirlar. islami forum sitelerinde cesitli hazirlanmis kartlar inceleniyor. Özellikle pramit ve göz iliskisi ile ve diger kartlardan dünya liderinin tespitini yapip bulmaya calismaktadirlar.

Önüne gecilmemez bir sey oldugu halde yinede önüne gecileceginide vurguluyolar. Bundan dolayi tv´yi izlememeyi önermektedirler. (Bu bana göre insanlarin tv de islami gercekleri görmemesini engellemek icin uyduruluyor) Bunlar islami bakis acisi.

Gizli bir örgüt olup olmamasi insanlari bir sekilde kukla gibi yönetilebilecegi yani kitlesel olarak yönetilebilecegi anlamina gelmez. Mesela ortada hic bir delil veya kanit yokken cesitli varsayimlarla bir söylem ortaya atilabilir. Gizli olupta aciga cikmayacak hic bir sey yoktur.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

Fakat bu linkte islama degil kiliseye karsi koruldugu yazilmis. Nasil bir gizli örgütse her seyi ortaya cikiyor. Komplo teorileri üretmek bizim isimizmi bilmiyorum. islami forumlarda bu konudan bahseden bile bu örgüt icin calisiyor olabilir o derece yani :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
İncil'in Astronomi hakkında söylediği uyarıları buldum, ancak Türkçe meali olduğundan anlam farklılıkları var tabii ki. Şöyle ki;

Daniel şöyle yanıtladı: "Kralın açıklanmasını istediği gizi ne bir bilge, ne falcı, ne de sihirbaz açıklayabilir. Ama gökte gizleri açıklayan bir Tanrı var. Gelecekte neler olacağını Kral Nebukadnessar'a O bildirmiştir. Yatağında yatarken gördüğün düş ve görümler şunlardır: (Daniel 2:27-28)

İngilizce mealinde de şöyledir;

Daniel answered in the presence of the king, and said, The secret which the king hath demanded cannot the wise men, the astrologers, the magicians, the soothsayers, show unto the king; but there is a God in heaven who reveals mysteries. He has shown King Nebuchadnezzar what will happen in days to come. Your dream and the visions that passed through your mind as you lay on your bed are these... (Daniel 2:27-28)

"Keep on, then, with your magic spells and with your many sorceries, which you have labored at since childhood. Perhaps you will succeed, perhaps you will cause terror. All the counsel you have received has only worn you out! Let your astrologers come forward, those stargazers who make predictions month by month, let them save you from what is coming upon you. Surely they are like stubble; the fire will burn them up. They cannot even save themselves from the power of the flame. Here are no coals to warm anyone; here is no fire to sit by. That is all they can do for you-- these you have labored with and trafficked with since childhood. Each of them goes on in his error; there is not one that can save you. (Isaiah 47:12-15)

Yeşaya Bölüm 47'ye baktım ancak daha farklı bir şekilde geçiyor.

''Gençliğinden beri emek verdiğin
Muskalarına, çok sayıda büyüye devam et;
Belki yararını görür, kimilerini titretirsin.''

''Emek verdiğin adamlar böyle olacak.
Gençliğinden beri alış veriş ettiğin herkes
Kendi yoluna gidecek seni kurtaran olmayacak."

(Yeşaya 47: 12-15)

Ben İncil'i İngilizce okuyorum, bu arada... Büyük anlam farklılıkları var açıkçası.

http://www.openbible.info/topics/new_world_order

İngilizceniz var ise bunu okumanızı tavsiye ederim. Ayrıca 1994 yılında kurulmuş olan bir websitesi var ki beni dehşete sokuyor.

http://www.illuminati.org/

Simsiyah bir ekran, hiçbirşey yok... Ctrl + A yaptığımız zaman bir count-down makinesi çıkıyor. Belli bir süredir geri sayım halinde. Balık burcu olmama yoruyorum çok duygusal, hayalperest biriyim :) Kurmacadan ibaret olabilir bütün bunlar. Yorumunuz içinde çok teşekkür ederim. Esen kalın.

Yönetim Notu: Diğer taraftan da İsa'nın doğumunun anlatıldığı bölümde yıldızbilimcilerin O'nu bulması, O'na hediyeler getirmesi var...

Illuminati

Ο Ίδιος ο Χριστός είπε: Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού (Ιωάννης 14:6)

Illuminati

Illuminati hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-10-11, 21:31
Illuminati
melkem

Verdiginiz bölümlerde astronomi ile ilgilenmek seytanla isbirligi yapmak olduguna dair bir gizli veya acik bir sey görmedim.

Bir sayac var. Sanirim sitenin güncellenmesiyle ilgilidir. Hristiyanliga karsi en büyük tehlike bu tür komplo teorileri degil bizzat uydurma dinlerdir.

Kiliseye acik acik saldiriyorlar. Mesihi siradan bir insan yapmaktadirlar. Bazi sanatcilar özel hazirlanmis inanclari takip edebiliyorlar. sirf degisiklik olsun diye.

Bende kendi adima tesekkür ederim.

Illuminati

Illuminati

Illuminati hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-10-11, 03:04
Illuminati
Emmanuel

melkem
Verdiginiz bölümlerde astronomi ile ilgilenmek seytanla isbirligi yapmak olduguna dair bir gizli veya acik bir sey görmedim.

Bir sayac var. Sanirim sitenin güncellenmesiyle ilgilidir. Hristiyanliga karsi en büyük tehlike bu tür komplo teorileri degil bizzat uydurma dinlerdir.

Kiliseye acik acik saldiriyorlar. Mesihi siradan bir insan yapmaktadirlar. Bazi sanatcilar özel hazirlanmis inanclari takip edebiliyorlar. sirf degisiklik olsun diye.

Bende kendi adima tesekkür ederim.

Bir video'nun açıklamasında okumuştum buna benzer bir bölümü Mukaddes'ten olarak yazmışlardı. Bu konuyu açmaklada onların misyonerliğini yapmış gibi hissediyorum, bu yüzden konuyu kapatıyorum kendimce. Kilise'ye, Isa Mesih'e yapılmış bu tarz karalama teorilerini kınıyorum. Esenlikler diliyorum size Syn Melkem.
Rabb'im sizi bu dünyanın zorluklarından korusun ve her daim yardımcınız olsun.

Illuminati

Illuminati

Illuminati konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih