İnanılmaz bir rüya gördüm

İnanılmaz bir rüya gördüm hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : İnanılmaz bir rüya gördüm konusu 1413 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj drnirvana tarafından gönderildi. İnanılmaz bir rüya gördüm Tüm kardeşlerime öncelikle kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum. Çok uzun bir süredir müslüman inancım ile inanılmaz bir sempati duyduğum hristiyan inancı arasında bocalamaktayım.Malum çoğunuzun geçirdiği evreler bunlar.Alışkanlıklar,aileniz ile oluşacak sorunlar vs gibi nedenlerle olan bir bocalama bu.. Daha önce de çok enteresan rüyalar görmüş bir insanım.Bu rüyalar ben ne zaman Rabbime dua etsem bana malum olan rüyalardı;duam hep şu şekildeydi; Rabbim,bana yardım et,iki arada kaldım,senin yolun hangi yolsa beni o yola sevk et,doğru yoldaysam beni şaşırtma,yanlış yoldaysam da elimden tut doğru yöne çevir beni,sen güvenebileceğim tek rehbersin... Rüyalarımda haç gördüm,çok iri ve kudurmuş gibi bize saldıran bir köpeğin benim gösterdiğim haçı görünce insan şekline girip duman olarak yok... İnanılmaz bir rüya gördüm

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

İnanılmaz bir rüya gördüm konusu 1413 kez okundu, 8 kez cevaplandı. En son mesaj drnirvana tarafından gönderildi.

İnanılmaz bir rüya gördüm konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

İnanılmaz bir rüya gördüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-10-11, 15:14
yd75

Tüm kardeşlerime öncelikle kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.

Çok uzun bir süredir müslüman inancım ile inanılmaz bir sempati duyduğum hristiyan inancı arasında bocalamaktayım.Malum çoğunuzun geçirdiği evreler bunlar.Alışkanlıklar,aile niz ile oluşacak sorunlar vs gibi nedenlerle olan bir bocalama bu..

Daha önce de çok enteresan rüyalar görmüş bir insanım.Bu rüyalar ben ne zaman Rabbime dua etsem bana malum olan rüyalardı;duam hep şu şekildeydi;

Rabbim,bana yardım et,iki arada kaldım,senin yolun hangi yolsa beni o yola sevk et,doğru yoldaysam beni şaşırtma,yanlış yoldaysam da elimden tut doğru yöne çevir beni,sen güvenebileceğim tek rehbersin...

Rüyalarımda haç gördüm,çok iri ve kudurmuş gibi bize saldıran bir köpeğin benim gösterdiğim haçı görünce insan şekline girip duman olarak yok olduğunu gördüm,bazı hristiyan arkadaşlarımı gördüm beni yüzünü seçemediğim üçüncü bir insandan kurtarmaya çalışırken,İSA Mesihi gördüm,başucumda otururken,rahipler göğsümün üzerine Haç bırakırken onları izliyordu...

Çok uzun zaman rüya görmedim bu noktada.Ancak dün hiçbir sebep yokken gördüğüm rüya da artık tüylerimi diken diken etmeye yetti...

Kilisedeyim,iki din görevlisi beni yere yatırmışlardı,bir tanesi elini alnıma koymuştu dua okuyordu,diğeri de söyle evladım,içindekini açıkça söyle,içini aç serbest bırak diyordu,bende İsa diye haykırıyordum,ağlıyordum, inanılmaz bir özlemle ve duygu ile İSA ismini haykırıyordum...Şu an bile tüylerim diken diken...

Lütfen sizden özellikle yorum rica ediyorum,bu bir çağrımıdır?İnanın arada kalmak berbat bir duygu,her zaman Rabbime sığınıyorum.Hepinize sevgiler

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / İnanılmaz bir rüya gördüm

İnanılmaz bir rüya gördüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur19-10-11, 17:56
FormerlySaul

Kardeşim Rab benide rüyalarım aracılığıyla çağırdı.

Bende rüyamda hiçte iki din arasında falan bocalamazken sadece Rabbe inanıp her dine uzak dururken (yani deistken) bir rüya gördüm:

Rüyamda bir rahip beni vaftiz ediyordu ve ben hayatım boyunca İsa Mesihi izleyeceğime yemin ediyordum.

Sonra uyandım yatağımın üstünde tavanda Kanla haç çizilmişti kan alnıma damladı ve tekrar uyandım :)

Daha sonra "garip bir rüya işte" dediysemde 3-4 gün üzerimden atamadım.

Bence internette biraz oku araştır İsa'nın aslında kim olduğunu. Daha sonra 2-3 farklı mezhebin kilisesine git ve ayinlere gir.

Sadece ayinlere gir. Kendini nerde huzurlu hissediceksin bir bak. Din adamlarından falan bahsettiğine göre Katolik veya Ortodoks lar daha ilgini çekebilir ama sen hepsine git ve öğretilerini öğren.

Huzur bulduğunu fark edersen huzur Tanrıdandır kardeşim. Sadece camiye kiliseye sinagoga falan giderek günaha giremezsin. Sen bi git izle derim. Kimse sana neden geldin noluyor falan demez.

Rabbin esenliği ve sevgisiyle kal.

İnanılmaz bir rüya gördüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-10-11, 19:26
senem33

kardeşimlerim bugüne kadar müslüman yaşadım fakat şu son günlerde İsa Mesihimizin hayatını ve incili okudum ve karar verdim hristiyan olmalıydım dün gece dua ettim yol hangi yol müslümanlıkmı Mesihimin yolumu ? bana yardım et Rab dedim yatağa yattım bir kaç saniye geçti eminim uyumamıştım . delicesine bir rüzgar esti hani rüzgarda tişörtünüz bile havalanır tişörtüm bile havalanıyordu içim huzurluyudu ya Mesih senmisin dedim bu rüzgar bana huzur veriyor ama o kadar şiddetli bir rüzgardıki yastığa sıkı sıkı sarıldığımı avcumla sıktığımı hissettim gözümü açtım yorganımı yerdeki halıyı herşeyi gördüm gözlerim tekrar kapandı hani çok uykunuz gelirde zorla gözünüzü açarsınız ya o şekilde Ya mesih dedim bu rüzgar çok huzurlu sonra sakız çiğnemişim dişime yapışmış dişimdeki kalan sakızı çıkartayım dedim azı dişim ağzımda parçalandı tükürdükçe ağzımdan dişimin parçaları avcuma dökülüyordu uyandım ve ağzımın kenarında tükürük vardı dişimi kontrol ettim hiç bir sorun yoktu. sizce bu rüya bana neyi anlattı. hala rüyanın etkisindeyim kardeşlerim

İnanılmaz bir rüya gördüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-10-11, 22:43
huzurlu

Sevgili kardeşlerim,

Genelde çok güzel üyalar bunlar. en azından ben öyle hissediyorum. fakat ben bu sorulara cevap verilebileceğini zannetmiyorum. Bunu bunları neden buraya yazıyorsunuz diye yargılamak maksadıyla söylemiyorum. Rüya tabiri çok zor bir iştir. Ve bunu yapacak insan bulmanız kolay olmadığından tatmn edici cevaplar alamazsınız. İşte Mesih seni çağırıyor vs. gibi genel cevaplar alırsınız. Zaten merak etmeyin size gösterilen Rüya Tanrıdan ise sizin ruhunuz mesajı almıştır. Henüz zihniniz bunu kavrayamamıştır hepsi bu. Tanrıdan değilse de buradan veya başka yerlerden (ruhaniler dışında) alacağınız cevaplar sizler adına yanıltıcı olur..

Sevgilerle

huzurlu

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHakkında Önemli Not: Daha önceleri protestan ilahiyatına tabi idim. Nisan 2008'den önce yazmış olduğum yazılar Ortodoks öğretisine uyum göstermeyebilir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

İnanılmaz bir rüya gördüm hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-10-11, 09:43
senem33

sevgili huzurlu kardeşim bana bu açıklamaları yaptığın için sana teşekkür ediyorum . dediklerin çok doğru...

İnanılmaz bir rüya gördüm konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

İnanılmaz bir rüya gördüm konusuna benzer konular;

ben İsa Mesih'i gördüm. BEN ISA MESIHI GÖRDÜM BANA TATLI BIR TEBESSÜMLE GÜLÜYORDU KENDIM RÜYA OLDUGUNU SANDIM AMA GÖZLERIMI ACTIGIMDA YATAGIMDA ODAMDA OLDUGUMU GÖRDÜM GENE GÖZLERIMI KAPADIM VE TEKRAR GÖRDÜM AYNI SEKILDE TEBESSÜM ILE GÜLÜYORDU BE BIR KAC KEZ TEKRAR ETTI BEN BU KONUYA BIR ACIKLIK GETIRILMESINI ISTIYORUM. RABIM TÜM MESIH IMANLILARINI BEREKETLESIN

Rüyamda Rab İsa Mesih'i gördüm 26 ocak 2012 perşembe sabaha karşı rüyamda İsa Mesih'i gördüm evimize geldi (yanımda yüzünü göremediğim ama bayan olduğunu bildiğim) biri de İsa Mesih'İ benle birlikte karşıladı.Rab İsa Mesih'le konuştuk(ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum) sonra Rab İsa Mesih'i uğurladık.Bu rüyamın yorumunu bilen var mı?Rab İsa Mesih sizle olsun.

Rüya Merhaba arkadaşlar ; Ben müslümanım geçen gördüğüm bir rüya için yardımlarınızı diliyorum . Rüyamda Karaköy e gidiyorum orada bir kiliseye benii kapıda bir rahibe karşılıyor çok güzel yüzü olan ama kıyafeti gri başında alnını kapatmış beyaz bir bez başının üzerinde gri bir şapka var , bana hoş geldin diyor ondan bişi istiyorum beni içeriye davet ediyor girişte hemen bana bir şey verdi içerde ibadet ediliyordu ve ben iyi günler diye söyleyip çıkıyorum . Ve ben gittim orayı buldum inanın ben orada bir kilise olduğunu bile bilmiyordum aynı aynı rüyamda gördüğüm yer .Ve orada hiç rahibe yokmuş.? Bana bunun ne anlam ifade ettiğini açıklıyabilirmisiniz. Saygılar.

RÜYA...İLK KEZ PAYLAŞIYORUM: Bulunduğum muhitte (bir gecekondu muhiti) halk ekmekte (İHA), aç ve sefil insanlar ekmek kuyruğunda..Sonra göklerden uzay gemileri geliyor. Önce bir tane, sonra bir tane daha. Her tarafta uzay gemileri. İnsanları uyarıyorum: "Hey bakın, YUKARI bakın!" İnsanlar endişe ediyor. Ve uzaydan (göklerden gelen) gemiler ışık saçmaya devam ediyor. Her taraf ışık dolu. İnsanlar sağa sola kaçışırken, gemilerin ardından göklerde ÇOK BÜYÜK BİR IŞIK BELİRİYOR. Yeryüzüne inmiş olan gemiler, ışıklarını kaybediyor. Ve adeta, bu gelen IŞIĞA secde edercesine tapınıyorlar. Ancak bu gelen sadece IŞIK.. Diğerleri gibi forma sahip değil. Ama yaklaştıkça ışığının kudsiyeti her yanı sarıyor. Az önce bağırıp kaçışan insanlar, özellikle halk ekmek kuyruğunda sıra bekleyenler, bu kez gülümsemeye başlıyorlar. Ben de...

İnanılmaz, ama gerçek: İntihar " Çünkü kötü düşünceler, cinayet, zina, fuhuş, hırsızlık, yalan yere tanıklık ve iftira hep yürekten kaynaklanır. " ( Mat. 15:19 ) İnsanlar, yaşamlarına son verme yetkisine sahip değillerdir. İntihar etmek, cinayet işlemekle eş anlamlıdır diyebiliriz. Zira, başkasının yaşamına son vermek gibi; aileyi ve toplumu, Tanrı'nın verdiği bir yaşamdan yoksun bırakmaktır. Ayette de gördüğümüz insanı kirleten şeylerden biri de, intihardır. Bu, insanı suçlu kılar. " Öldürmeyeceksin ! " ( Çık. 20:13 ) Tanrı, insana, gizli niyetlerini uygulamayı yasaklayarak engel olmak istiyor: " Öldürmeyeceksin ! " Her türlü öldürmenin içinde, intihar da vardır. Tanrı'nın istemine terstir ve günahtır.Bir insanın kendi canına kıyması, aynı zamanda tövbe ve kurtuluş şansını kaybetmesi demektir. Tanrı'ya en...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih