İncil gerçekten bozuldu mu? konusu
3515 kez okundu,
24 kez cevaplandı. En son mesaj
songül tarafından gönderildi.
İncil gerçekten bozuldu mu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>

06-01-10, 00:26
RapstaR
Merhaba. Ben bir Müslümanım.Müslüman olduğum için de İncil'in bozulduğuna inanıyorum.
Yönetim Notu:İncil'in değiştirildiğini söylemek veya iddia etmek için "inanmak" yeterli değildir. İslam inancıyla İncil'in değiştirilmesi arasında niçin bu tür mantıksız bir bağlantı kurulmaya çalışıldığını anlarsanız, İncil'in değişip değişmediği sorusuna kendiniz de yanıt verebilirsiniz. Diğer sorularınıza gelince, Forum Kurallarını okuyun. Her bir sorunuz için ayrı başlık açmanız gerekir. Ayrıca sorularınızın daha önce sorulmadığından da emin olun. Önceden yanıtlanmış soruları tekrar tekrar sormayın.
İncil gerçekten bozuldu mu?
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

06-01-10, 02:19
moderator5
Diyelim ki bozulmuş olsun. Bu bozulmuş İncil bile Kuran'dan daha iyi geliyor insanlara...
FORUMA ÜYE OLUN! /

06-01-10, 03:00
ozgur_beyin
bu yalanlara ,inançlı olduğum dönemlerde bile inanmadım.
din insanların ''kişisel '' olarak namusudur nasılki namusuna halel getirmek istemezlerse dinde bu babdandır.
müslümanlar kendilerine ve dinlerine güvenleri olmadığından veya böyle bir argümana ihtiyaç duyduklarından bir sürü yalana başvurmuşlardır .
bunlar
incilin tevratın tahrifi
faraklit yalanı.
kuran mucizeleri
yahu birde fethullahçıların uydurduğu beşeri mucizeler var.
firavunun cesedi ,ayda kuran ve benzerleri.
işlerine geldimi
incildede var işlerine gelmedimi tahrif .
bunlar kendine güvensizlikten gelen hezeyanlar.
şu sitede yeniyim pek sevilmeme rağmen çok takdir ediyorum.siteyi
yazan arkadaşlar türkçeyi son derece iyi kullanıyorlar ve
entellektüel boyutları var.
bir sürü islami sitede el harezmi v.b niclerle yazı yazdım ve aykırı söylemlerinden dolayı kovuldum onlara verdiğim cevaplar tamamen islamın ''muteber'' saydığı kaynaklardandı. ama kovuldum ve sevilmedim . çünkü onları gerçek islamla yüzleştiriyordum
birisi, internetin herhangi bir köşesinde olan alıntıları yazıyor. kendi dağarcığından bir şey yok.
ve bu çalma konuları okuyan, cahil. büyük ihtimalle yaşı çok küçük çocuklar sadece ''allah razı olsun kabilinden cevaplar verebiliyorlar sadece. bu çalma veya kısa yazılar.a söylemek istediğim aslen şudur, bu sitenin yazanlarının formatı böyle değil.
ayakları yere basan dinlerine bağlı yürekli insanlar
bu , bu sitenin hoş tarafı
buraya gelen teblğe yönelik müslümanlar hrıstiyanlar kadar dininede vakıf değiller.
yüzyıllardır tekrarlanan eski nakaratlara devam ediyorlar.
ata sözleri benim kutsal kitabımdır derki'' aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun ''
müslümanlar aptal dosta sahip olmayı yeğliyorlar.
ve anlattıklarına sadece kendileri inanıyorlar.
muhammedin hep fakirliğiniön plana çıkarırlar
adam sormazlarmı
kurana koyduğu ganimeten elde edilen malın beşte birini alan adam nasıl fakir olur
o kadar karıya kim bakar bunlar nasıl doyar nasıl giyer
sızlanıp dururlar sadece '' gül kokulu muhammedim'
al gül kokulu muhammedin mısırlı leşkerleri(asker) yine başka bir müslüman halka( filistin) yardım bile göndrtmiyorlar
devam '' gül kokulu muhammedim'' ilahisine
kime ne faydsı olacaksa
FORUMA ÜYE OLUN! /

06-01-10, 04:20
Katolikmoderator
|
|
RapstaR
|
|
Merhaba. Ben bir Müslümanım.Müslüman olduğum için de İncil'in bozulduğuna inanıyorum.
|
o zaman bizle fikrinizi paylaştıgınız için teşekkür edelim size..
biz hristiyanız. ve rabbimizin isa mesihin olduguna , pederin oğlu olduguna ve kutsal ruha inandıgımızı söyleyelim. isa rabdir ve harici herseyi reddettiğimizi de belirtelim..
selametle kalın..
"Kulak ver, ey İsrail! SHEMA ISRAEL
Yahve Tanrımız'dır, O tektir.
Tanrınız Yahve'yi bütün yüreğinizle, bütün canınızla, bütün gücünüzle seveceksiniz."
FORUMA ÜYE OLUN! /

06-01-10, 13:01
songül
:)))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))) saygıdan bahsederken saygısızlık yapma sana sadece soru sorulmuş soruyu cevaplama kabiliyetin yoksa saldırıya geçme bırakta sitenin yönetimi cevaplasın en azında sakin ve anlamlı cevap olur hakaret ediyorsunuz diyorsun en büyük hakareti sen yapıyorsun farkına varsan daha iyi olur.....
FORUMA ÜYE OLUN! /
İncil gerçekten bozuldu mu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>