İslam beni çok kötü günlere sürüklüyor konusu
658 kez okundu,
3 kez cevaplandı. En son mesaj
sıfır_derece tarafından gönderildi.
İslam beni çok kötü günlere sürüklüyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

02-09-11, 23:38
AlexandrovRadovic
www.**** da görüleceği gibi kelime uyumlarındaki mucizeler ve 19 mucizesi dışında diğer mucizelerin safsata olduğunu kanıtlamış bulunmaktayım fakat sorun şu ki o ikisi hakkında bir yazı veya bir çürütme iddiası bile bulamadım iyi bir
hristiyan değilim ve Baba'ya layık değilim ki bunları düşünebiliyorum bile ama zayıf karakterliyim ve çabuk etkileniyorum babam
hristiyan fakat annem müslüman ve hep annemin etkisinde yaşadım o yüzden müslümanlığa yakındım her zaman fakat asla aklımdan bile geçmedi müslüman olmak lütfen yardımcı olun imanı tekrar kalbime getirin her gece
incilin öğretilerini düşünüp onları ne kadar özlediğimi hatırlayıp üzülmekten yoruldum en yakın zamanda cevap vermeniz dileğiyle..
Yönetim Notu: Sevgili kardeşim; yeni veya kilisede teoloji eğitimi almamış kişilerin görevi başka inançlardaki çelişkileri ispat etmeye veya iddiaları çürütmeye çalışmak değildir. Kuran'da mucize varmış gibi gösterilmeye ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın, hatta mucizesel matematiksel orantılar bile olmuş olsun, Kuran'ın içeriği bellidir. Kuran hakkında bilgilenmek istersen sitemizdeki TEMEL KAVRAMLAR >> KURANI KERİM bölümüne bakmanı öneriyoruz. Orada Kuran'ın içeriğine dair bir çok bilgi görebileceksin ve zorlama yorumlarla ortaya konmaya çalışılan "sözde" mucize iddialarının da aslında Kuran'ın içeriğindeki zayıflığı kurtarmak için nasıl da kullanıldığını idrak edebileceksin.
İslam beni çok kötü günlere sürüklüyor
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

03-09-11, 01:02
St.Augustinus
Kardeşim, iyiliğiniz için birkaç cümle fikir beyan etmeyi uygun görüyorum, abdiaciz.
Öncelikle Kuran sorgulaması gibi bir kastım asla olmadan bir şeyi merak ediyorum, siz; Rab'bi kabul etmiş ve tek kurtarıcısı olarak gören bir kişi nasıl olur da insan sözü olan çürütmeleri vs. Tanrı'nın Kutsal Sözü'nden ve O'nun Kutsal Kilise'sinden üstün görürsünüz? Mademki Tanrı'yı tanıyor, ona inanıyorsunuz; 19 "mucizesi" gibi çocuk aklına dahi son derece mugayir safsatalara karşı anti-metinler arayışına nasıl girersiniz? Rab'bimiz ile herhangi bir şey kıyaslanabilir mi, veyahut karşıt bir şeyin aşağılanmasının Rab'bimizi yücelteceği görüşünde misiniz?
Kod:
Kendi fikirlerini savunacağına uysal olup, boyun eğdiğin zaman daha fazla mutluluk ve teselli bulacaksın.
Kod:
İnsanlar gelir ve gider. Tanrı kalır !
diyor St. Vinzenz Paul, ki bu lafları boşuna söylemediği muhakkak :)
Ve şu da var, bu forumda kimse kalbe iman getirme gibi bir yetiye sahip değil. Bol okuyun, bol dua edin, Rab'le kişisel iletişiminizi güçlendirin, din görevlileriyle dertlerinizi paylaşın ve imanlılarla bol paydaşlık içinde bulunun. Unutmayın
Kod:
Yuhanna 14:6 İsa, "Yol, gerçek ve yaşam Ben'im" dedi. "Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.
Ve size armağan edeceğim, hatta daima aklınızda kalması çok faydalı bir ayet :)
Kod:
Süleyman'ın Özdeyişleri 3:5-6 RAB'be güven bütün yüreğinle, Kendi aklına bel bağlama. Yaptığın her işte RAB'bi an, O senin yolunu düze çıkarır.
Tanrı'nın hikmetini ve Kutsal Ruh'un yardımını bol bol almanız için dua edeceğim. Tanrı sizi bereketlesin, esen kalın!

İnsanoğulları Rab'bin oğulları olsun diye Rab'bin Oğlu, insan oğlu oldu! Aziz Athanasius

FORUMA ÜYE OLUN! /

04-09-11, 16:06
AlexandrovRadovic
Teşekkür ederim cevabınız için araştırıyorum dediğim gibi zayıf karakterliyim çabuk etkilenebiliyorum.
FORUMA ÜYE OLUN! /

04-09-11, 18:43
sıfır_derece
|
|
AlexandrovRadovic
|
|
Teşekkür ederim cevabınız için araştırıyorum dediğim gibi zayıf karakterliyim çabuk etkilenebiliyorum.
|
Degerli kardesım; bak şu şekilde de arastırma yapman mümkün (yazacagım sekılde).Eger islam denen ögretı nın (din olmadıgı kesindir) Nasıl geliştigine,nasıl sekıllendıgıne bakarsan,kulaktak kulaga yayıldıgını ve ilk baslardakı gıbı bıle kalmadıgını kolaylıkla görebılırsın...Yani bız sana Yanlış olanı arastırmanı ve içindekı hataları kendı gozunle gormeni istıyoruz(M)....Dogru olan seylerden senı saptırmaya cabalıyorlarsa ve dedıgın gıbı zayıf bır yapın varsa kolaylıkla kanabılırsın..Madem yüce kıtabımız İncil den ve ışık sahıbı isa rab dan kuşkun yok,neden sapmaktan korkuyorsun...hayır İmanın'dan sapmış degılsın zayıf da degılsın bana göre.yapman gereken sadece sacmalıklara kulak asmamak yada arastırmak. eger guvenıyorsan bana (kı guvenmenı ısterım) senı temin ederım tanrıda şahıdım olsunki ''İslam bir din değildir''' sadece kurallar sinsilesı içinde boguşan ve kendı kendısını kilitleyen bir sarmal (SARMAL) düşüncedır,ögretidir...Yi ne senı temın ederım ki (arastırdım ve kesınlıkle emınım-bılıyorum) Muhammed bır peygamber degıldır,kuran-ı kerım de tanrı buyruklarıyla dolu bır kutsal kitap degıldır.....(buna inan yeterlı)
selametle...
FORUMA ÜYE OLUN! /
İslam beni çok kötü günlere sürüklüyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil