kadınların özel günleri ve tesettür...

kadınların özel günleri ve tesettür... hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : kadınların özel günleri ve tesettür... konusu 895 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj V E R A tarafından gönderildi. kadınların özel günleri ve tesettür... kadınlar ne gibi durumlarda kiliseye geçemiyor ve ayine giremiyor...tesettür olayı var mıdır...kiliseye giden kadin tesettürlü olmalı mıdır... kadınların özel günleri ve tesettür...

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

kadınların özel günleri ve tesettür... konusu 895 kez okundu, 5 kez cevaplandı. En son mesaj V E R A tarafından gönderildi.

kadınların özel günleri ve tesettür... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >

kadınların özel günleri ve tesettür... hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-12-09, 03:18
sanageldim

kadınlar ne gibi durumlarda kiliseye geçemiyor ve ayine giremiyor...tesettür olayı var mıdır...kiliseye giden kadin tesettürlü olmalı mıdır...

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / kadınların özel günleri ve tesettür...

kadınların özel günleri ve tesettür... hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-12-09, 11:28
V E R A

sanageldim
kadınlar ne gibi durumlarda kiliseye geçemiyor ve ayine giremiyor...tesettür olayı var mıdır...kiliseye giden kadin tesettürlü olmalı mıdır...

Kiliseye her zaman gidebilirsiniz. Kıyafetiniz düzgün ve dekolte ölcülerinde olmamalı . Başınızı ister iseniz kapatabilirsiniz. Bu sizin arzuna bağlı .
Ayrıca bir Hristiyan olarak bizler her daim Tanrı'nın huzurunda olduğumuzun bilincinde olmalı ve temiz tertipli bulunmalıyız.
sevgiler

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / kadınların özel günleri ve tesettür...

kadınların özel günleri ve tesettür... hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-12-09, 04:27
sanageldim

V E R ACevap: kadınların özel günleri ve tesettür...

sanageldim Nickli Üyeden Alıntı

Kiliseye her zaman gidebilirsiniz. Kıyafetiniz düzgün ve dekolte ölcülerinde olmamalı . Başınızı ister iseniz kapatabilirsiniz. Bu sizin arzuna bağlı .
Ayrıca bir Hristiyan olarak bizler her daim Tanrı'nın huzurunda olduğumuzun bilincinde olmalı ve temiz tertipli bulunmalıyız.
sevgiler

cevap için cok tesekkürler sevgili Vera...

kadınların özel günleri ve tesettür... hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-12-09, 19:15
huzurlu

V E R A
sanageldim

sevgiler
Doğrudur. Ancak bildiğim kadarıyla ki yanlışım varsa muhakkak düzeltecektir arkadaşlar, regl döneminde bayanlar Rabbin sofrasından alamıyorlar!

Sevgilerle

Huzurlu

kadınların özel günleri ve tesettür... hristiyanlık incil isa tevrat zebur30-12-09, 01:24
theodora78

Haklısın Huzurlu kardeşim.Regl döneminde bayanlar Rabbin Sofrasından alamıyorlar.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeSeni asla terketmeyeceğim .Seni asla yüzüstü bırakmayacağım.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

kadınların özel günleri ve tesettür... konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 >  

kadınların özel günleri ve tesettür... konusuna benzer konular;

Hristiyanlıkta tesettür Net olarak nerede geçtiğini söyleyemeyeceğim ama İncil'de bayanların tesettürlü olması vurgulanıyor ve emir sanırım. Kuran'da bu kadar açık belirtilmemişken islami ülkelerde (Türkiyede pek olmasada) müslüman kadınlar genellikle tesettürlüdürler. Ama hristiyanlarda pek göremiyoruz rahibeler dışında. İncil'de tam olarak belirtilmiyor mu yoksa ben mi pek göremiyorum? ( amacım misyonerlik ya da karşılaştırma değildir hristiyan dostlarım )

Ruhban Sınıfında Tesettür hakkında Esenlikler, Ortodoks ve Ermeni Kadim Ortodoks Efharistiya ayinlerinde bulundum. Fakat birkaç yer haricinde Paterler, Kutsal Ruhbanlar başlarından feslerini çıkarmadılar. Oysa Aziz Pavlos erkeğin tapınmada şapkasını vs. çıkarması gerektiğini Tanrı ilhamıyla yazmıştır. Biliyorum, çok yüzeysel düşünüyorum; fakat bu soru uzun zamandır aklımı çeliyor ve aydınlanamadım. Size sormak istedim, bilgisi olan paylaşırsa minnettar olurum. Rab'de kalın, HK.

Sıkıntı günleri nedir? Felaket Gunleri (Tribulation) Tanri'nin Israil'i disiplin edisinin sonu ve dunyadaki iman etmeyenlere getirecegi son yarginin olacagi yedi yillik bir zamandir. Rab Isa Mesih'in gunahlarinin bedelini odedigine inananlardan olusan Kilise bu Felaket Gunlerini gormeyecektir. Kilise Sevinc (Rapture) gununde bu dunyadan alinmis olacaktir ( 1 Selanikliler 4:13-18, 1 Korintler 15:51-53) Kilise beklenilen Tanri gazabindan kurtulacaktir (1 Selanikler 5:9) Kutsal Kitapda bu Felaket Gunlerine degisik terimlerle yer verilmistir; 1) Rab'bin Gunu (Isaya 2:12, 13:6, Yoel 1:15, 2;1,11,31, 3:14, 1 Selanikler 5:2) 2) Zorluklar veya felaketler ( Sayilar 4:30, Zephaniya 1:1) 3) Buyuk Felaket ki bu yedi yillik zamanin ikinci yarisindan bahsederken kullanilmistir (Matta 24:21) 4) Zorluklar...

HIRİSTİYANLIKTA TESETTÜR NASILDIR? HIRİSTİYANLIKTA TESETTÜR NASILDIR? YANİ İNCİL'DE GİYİNME KONUSUNDA HİÇBİR AYET VAR MI?

Tapınmada Kadınların Durumu Sevgili Kardeşler, Bugün farklı bir kiliseye gittim. Bu kilisenin adını vermeyeceğim. Zira Tanrıya ait insanlardan oluşan toplulukları bizzat isim vererek, filanca kilise şeklinde işaret ederek yargılama hakkını asla kendimde göremem. Bu durum asla benim haddim değildir. Ancak isim vermeden bir uygulamayı burada tartışmaya açmak, ve sizlerin görüşlerinizi almak istiyorum. Kadınların Vaizliği!!! Üzerinde belki de en çok tartışılan kitaplardan birisi olduğunu düşündüğüm yine Korintliler kitabında şöyle yazar: <TABLE width="100%"><TBODY><TR vAlign=top><TD>1.Korintliler 14 34 Kadınlar toplantılarınızda sessiz kalsın. Konuşmalarına izin yoktur. Kutsal Yasa'nın da belirttiği gibi, uysal olsunlar.35 Öğrenmek istedikleri bir şey varsa, evde kocalarına sorsunlar. Çünkü kadının...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih