HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Merhaba,Yaklasik 4 aydir hristiyanligi arastiriyorum.Su anda müslüman degilim ama tam olarak hristiyanda degilim. Hristiyan olmaya karar verdigimden beri karabasan tarzinda, islama yönlendiren rüyalar görüyorum. Bir iki dua ettikten sonra geciyor. öyle bir korku yaratmis ki islam bende.Ne yapacagimi bilemiyorum.Imanda yeni oldugumdan dolayi bir sinanma olarak görüyorum.
Karabasan
NCyril Karabasan
Ben de görmüştüm iman etmeden önce, haç çıkararak İsa Mesih'in adıyla kovmuştum. =)
Karabasan
diğdem Karabasan
Sayın kardeşim seninde yazdığın gibi ne tam Hristiyanım nede müslümanım yazmışsın kafanda olan karışıklıklar yüzünden böyle şeyler görmen normal,imanın güçlendikçe sende güçleneceksin içini ferah tut.SAYGILARIMLA.
Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler