Karabasan

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Karabasan

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Elfidaa

Karabasan

Merhaba,Yaklasik 4 aydir hristiyanligi arastiriyorum.Su anda müslüman degilim ama tam olarak hristiyanda degilim. Hristiyan olmaya karar verdigimden beri karabasan tarzinda, islama yönlendiren rüyalar görüyorum. Bir iki dua ettikten sonra geciyor. öyle bir korku yaratmis ki islam bende.Ne yapacagimi bilemiyorum.Imanda yeni oldugumdan dolayi bir sinanma olarak görüyorum.

Karabasan

hristiyanlık
NCyril

Karabasan

Ben de görmüştüm iman etmeden önce, haç çıkararak İsa Mesih'in adıyla kovmuştum. =)

Karabasan

hristiyanlık
diğdem

Karabasan

Sayın kardeşim seninde yazdığın gibi ne tam Hristiyanım nede müslümanım yazmışsın kafanda olan karışıklıklar yüzünden böyle şeyler görmen normal,imanın güçlendikçe sende güçleneceksin içini ferah tut.SAYGILARIMLA.

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

Karabasan

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Karabasan

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler