Karabük civarında kilise-ayin-topluluk var mı?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Karabük civarında kilise-ayin-topluluk var mı?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
nuimus

merhaba arkadaşlar,

ben agnostik biriyim. hrisyanlık hakkında merak ettiklerim ve bilmek istediklerim var ? Bu konuda karabük civarında bana yardımcı olabilecek kilise- hrsityan alimi birileri var mı?

şimdiden teşekkürler..

rabbin huzuru üzerinize oolsun

hristiyanlık
Heiliqe

evet var benim ile iletişime geçerseniz sevirinim... kardeşim..
***** msn adresim

Yönetim Notu: Sevgili kardeşim, güvenlik sebebiyle hiç kimsenin email adresini paylaşmasına izin vermiyoruz, kilise görevlileri hariç. Kilise adresleri eğer kilise pastörü izin veriyorsa internetten verilebilir, bunun haricinde kişisel iletişim bilgileri vermek yerine direkt olarak kilisenin email / adres / telefon bilgilerini vermeyi tercih ediniz.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Karabük civarında kilise-ayin-topluluk var mı? konusuna benzer konular;

Rusça ayin yapan kilise Merhabalar, İstanbul'da rusça ayin yapan kilise var mıdır? Eğer varsa kontak bilgilerini verebilir misiniz? Saygılarımla, teşekkür ederim.

Adana'da Topluluk 16 yaşındayım,Adana'da yaşıyorum.Bir kaç ay önce kitap fuarında gördüğüm İncil'i merak ettiğim için almış ve okumuştum.İncil'i okudukça İsa Mesih'in beni çağırdığını hissetmeye başlamıştım.Ancak bilgi edinmek için başvurduğum pek çok kaynak bir topluluğa katılmam gerektiğini söylüyor ve ben Adana'da bir toplulukla iletişime geçmeyi pek çok kez denesem de henüz bir gelişme kaydedemedim.Bana Adana'da katılabileceğim bir topluluk önerebilirseniz çok mutlu olurum.Ayrıca 18 yaşın altında olduğum için yasal bir sorun çıkar mı bu konuda da bilgim yok.Ailemle bu konu hakkında konuşmayı denediğimde 18 yaşın altında olduğum için verdiğim kararların mantıklı olmadığını ve böyle bir duruma izin vermeyeceklerini söylediler.Onlardan izin almam gerekiyor...

Izmir'de Ayin 25 Mart 2010 Izmir, Alsancak'ta Aya Fotini Kilisesi'nde Tanrιdoguran'a Mujde verme bayramι kutlanacak. Ayιn 9.00 baslιyor.

Ermenice kilise isimleri,ayin ve törenler ve Türkçe karşılıkları Ermenice kilise isimleri,tören ve ayinler ve türkçe karşılıkları: (Sevgili Avo'dan ricam düzeltmeleri yapsın,eğer hata veya yanlışlık varsa) Surp Takavor: Aziz/Kutsal Kral Surp Yerrortutyun: Kutsal Üçleme Surp Astvadzadzin: Azize Meryem Ana (Rabbin Annesi) Surp Badarak: Şabat ,Pazar ayini

Hristiyan Türkler ve Milli Mücadele döneminde Karabük http://www.karabuk.gov.tr/giris/resimler/tarih/tarih_26.jpgMilli Mücadelede Karabük ve çevresindeki olaylar yörenin en önemli kenti olan Safranbolu ekseninde gelişmiş ve bu yönüyle tarihe damgasını vurmuştur. Milli Mücadele yıllarında yöreyi, düşman işgaline uğramamış olmasına karşın iki olay rahatsız eder. Bunlardan biri, Eğr’i Ahmet Olayı, diğeri ise 13 Nisan 1920’de I. Düzce Ayaklanması’nın devamı biçiminde Safranbolu’da yaşanan, eskilerin kullandığı ifadeyle söyleyecek olursak “Dayıoğlu Olayı”dır. Bunlardan Eğr’i Ahmet, o zamanlar Çerkeş kazasına bağlı olan Ovacık bucağı nüfusuna kayıtlı bir kişi olarak, yörede 1916-1925 tarihleri arasında eşkiyalık yapmış, Safranbolu’dan Araç istikametinde Kastamonu’ya giden Posta Arabası soygunu...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Soru Panosu : Karabük civarında kilise-ayin-topluluk var mı?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler