nuimus
Karabük civarında kilise-ayin-topluluk var mı?
merhaba arkadaşlar,
ben agnostik biriyim. hrisyanlık hakkında merak ettiklerim ve bilmek istediklerim var ? Bu konuda karabük civarında bana yardımcı olabilecek kilise- hrsityan alimi birileri var mı?
şimdiden teşekkürler..
rabbin huzuru üzerinize oolsun
Heiliqe
evet var benim ile iletişime geçerseniz sevirinim... kardeşim..
***** msn adresim
Yönetim Notu: Sevgili kardeşim, güvenlik sebebiyle hiç kimsenin email adresini paylaşmasına izin vermiyoruz, kilise görevlileri hariç. Kilise adresleri eğer kilise pastörü izin veriyorsa internetten verilebilir, bunun haricinde kişisel iletişim bilgileri vermek yerine direkt olarak kilisenin email / adres / telefon bilgilerini vermeyi tercih ediniz.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler